Kedi bakımı hakkında yardım lütfen

ddilsah

♥♥♥ VOLİM TE ♥♥&#982
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
3.804
79
78
Diğer
Merhaba, eve yeni kedi aldım. Daha doğrusu 5 ay önc arkadaşım sokaktan kurtarmıştı onu. Ev sahibi istemeyince ben sahiplendim. Kadi bakımı hakkında hiç bir bilgim yok. Tuvalet eğitimini nasıl vereceğim. Mutfağa girmesini istemiyorum bunu nasıl sağlayacağım. (Malesef evim açık mutfak) yardımcı olacak birilerii varsa sevinirim. Ben almasam sokakta kalacaktı yavrucak. Gönlüm el vermedi. İnşallah hakkıyla bakabilirim

Çok güzel bişey yapmışsınız ona evinizi açmakla.. Kutlarım..

Tuvalet kabına uygun kumu koyun ve istediğiniz yere bırakın tuvaleti..
Oraya her 15 dakikada bir pisiyi götürün..
2. gün bilecektir tuvaletini nereye yapması gerektiğini..

tamam. dün gece malesef yere pisledi. bugün kum aldım ona. bir kere tuvalete yaparsa sonra alışır bir daha başka yerlere pislemez herhalde

tamam. dün gece malesef yere pisledi. bugün kum aldım ona. bir kere tuvalete yaparsa sonra alışır bir daha başka yerlere pislemez herhalde

alışır kumu görünce zaten oraya yapmak isteyecektir.

size tavsiyem kumunun yerini değiştirmeyin . ve kediniz tuvaletini yaptıkça kumunu temizleyin . çünkü kediler kumunu temiz bulmazlarsa eğer başka yere yapmak isteyebilirler..

aşılarını muhakkak yaptırın veterıner size bir karne verir . 2 ayda bir syasına göre değişir aşıları olur

en önemli nokta da şudur. kedinize asla asla evin çeşitli yerlerınde mama vermeyin.

mama kabı sabit bir yerde bulunsun ve mamasını ne verirseniz verin hep aynı yerde verin.

suyunu günde birkaç kere değiştirin

kediler camdan balkondan atlamaya çok eğilimli olurlar , böyle zamanlarda onu gözlemleyin pek yanlız bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…