Kedi fobim var...

Benim için bütün hayvanlar bir yana kedi bir yana ne biliym elimi tırmalayıp canımı yaksa bile hosuma gider.Korkunun üzerine git demişler.Çok sakin denilen bir kediye yavas yavas dokunarak korkunuzu yenebilirsiniz bence.

İnanmıyorum benim tatlışlarımdan bu derece korkmanız ne kadar üzücü :50:

Kızlar kediler insanların en yakın dostlarıdır bence. İnsanlarla aynı karakterdeler. Korkularınızın nedeni ne ki ? Şöyle kocamaaaaaaan bahçesi olan evim olsa bütün kedileri toplarım :31:

Bakın biz kediseverlere, kediler bize bir şey yapıyor mu ? Hayır. Cidden korkmayın, siz onlara sataşmadıkça bir şey yapmazlar. Gerçi sokaktakiler zaten kaçar sizden. Bence kedi fobisi olanlar evinize 2 tane yavru kedi alın ve onlarla beraber tekrar büyüyün :31:

Hem cevap yazan bi arkadaşın dediği gibi böceklerden falan da korurlar sizi. Gece bi tıkırtı olduğunda hemen kulaklarını diker, siz de anlarsınız neler olup bittiğini. Lafı uzatmadan; bol kedili günlerrrrr :49:

ben de çok korkuyorum.bahçeli yerlere gittiğimizde uzuaktan kediyi görür ve ayaklarımı toplarım .hep onu izlemekten yemeğimi doğru düzgün yiyemem. oturduğumdan zevk alamam,karşımdaki kişyle sohbet edemme.o restorantta 100 kişi olsun kedi hiç birinin yanına gitmezikorkuyorum ya hep benim yanomdadır :((
ben de hep bir yerde kapalı kalsam kedi yerine fare ile kalmayı tercih ederim derim.

maksat zarar verir endişesinden doğan bir korku değil ben ve benim gibi bu sıkıntıyı yaşayanların. çok farklı bir duygu resimlerde yer alan simalarına bile uzun süre bakamıyorum.. kaldıki öyle illallah ettirecek bir suretleride yok.. haşır neşir olup kedileri sevenlerin ve evde besleyenlerin bizi anlamasını da beklemiyorum daha doğrusu tam olarak bizi anlayacağını sanmıyorum kesinlikle.. çok uğraş verdim üstüne gittim korkumun ama kar etmiyor. arkadaşlara çok zaman alay konusu olmuştur bu korkum için verdiğim tepkiler.. inanın öğrenciyken 2 fare çıktı mutfağımızdan o kadar korkmadım. yılan görsem kediyle karşı karşıya kalıp korkudan titreyeceğim tepkiden fazlasını vermem istesemde veremem.. çok kötü bir şey bu kedi fobisi ama malesef bu korkununda en büyük huzursuzluğunu yaşayanlardan biriyim:59::59::59::59:

4 yaşında kedim var. Kuyruğu hep havada gezer. Gece koyun koyuna yatarız.Yanımda yatması bana huzur ve güven verir. Bir kere gece yarısı yüksek sesle miyavlamaya başladı.Kalktık duvara bakıp miyavlıyor. Gece lambası takılıydı, plastiği eriyormuş ve yangın çıkabilirdi.Bizi uyardı.Ayrıca eve böcek, fare girer diye korkum yok hemen bağırıp uyarıyor.Nasıl anlatsam sizlere iletişim önemli.Hayvanlar zevk için can yakmaz. Hiçbir kedi bir insanı öldürmez, gözünü çıkartmaz,taş atmaz.Yorgun geldiğim iş günü sonunda koltuğa uzandığımda göğsüme yatan ve mırıldayan kedişim kadar hiçbirşey huzur vermez bana.Karşılıksız sevgi, tam teslimiyet.Ne kadar sinirli olsamda gelip bir cilve yapması yeter.Sanırım korkular beynimizde aslında. Szlerin korktuğu kedi değil, aklınızda yazdığınız ve baş role kedileri koyduğunuz senaryolar

çok güzel yazmışsınız:71:

kedi ve köpek geçen seneye kadar en korktuğum hayvanlardı aynı sizlerinde yazdığı gibi kedi görsem sokakta diğer sokaktan gelirdim eve o derece yani ama şimdi tam tersi durumdayım nası oldu bende anlamadım ama kuzenimin iran kedisi almasıyla bu korkum yok oldu böyle birşey olamaz minicik birşeydi aldığında ona gittiğimde bana söylememişti çünkü söylese gitmezdim asla ama kafesine koymuştu sonra o minicik kedinin bana birşey yapmayacağını düşündüm ve o kafeste olması beni çok rahatsız etti benim yüzümden eziyet çektiğini düşündüm ve kuzenime çıkartmasını söyledim ve biz o akşam onunla ne oyunlar oynadık sabah uyandığımda ise aynı yastığı paylaştığımızı gördüm ve gerçektende bana birşey yapmamıştı şimdi kocaman bişe oldu ve ben hala onunla çok güzel oynuyorum orda kaldığımda ise benim yatağımdan başka kimsenin yatağında yatmaz çok seviyoruz birbirimizi :)

ve şunuda anladım hayvanlar insanın negatif enerjisini çok güzel alıyor onun öyle sokulması sırnaşması dünyanın bütün sıkıntılarında uzaklaştırıyor insanı.

Son düzenleme:
kızlar neden bu kadar korkuyosunuz ki ufacık hayvan
yemeye kalksa yiyemez dövmeye kalksa dövemez
ya da ben anlayamıyorum evimde kedilerim olduğu
onlarla haşır neşir olduğum için
ama şunu söyleyim sokakta parkta kedi görünce çığlık atan
koca kadınlar bana çok garip geliyo
hatta çatasım geliyo
öyle çığlık atıyolar ki hayvancağızlar ne yapacağını şaşırıyo korkudan
bu sebepten korkudan kaçarken bi kedi gözümün önünde arabanın altında kaldı
ne oldu ne yaptı ona hiççç...
korkunuzun üstesinden gelmeye çalışın
minnacık bi yavru kediyi severek başlayabilirsiniz
tabi annesi etrafta yokken
ya da bana gelin 1 saat takılın ne kedi fobisi kalır ne bişey
bizim oynaşmalarımızı bi görün hele:1:

Hayvan fobisini anlarım da
sırf siz korkuosunuz diye hayvanları besleyen insanlarla kavga etmek,
onları bundan vazgeçirmeye çalışmak ve malesef ki vazgeçirmek gaddarca
Sizden sadece sevgi ve bir kap yemek isteyen canlılar onlar canavar değil ki
Bu şekilde düşünün bence
İnanın çok yardım ettiğiniz,destek olduğunuz insanlar bile gün gelir size zarar verebilir ama bir kap yemek verdiğiniz bi hayvan bunu asla unutmaz,
size hep minnet duyar
Fobi boyutunu anlayabiliyorum bu elde olmayan bişeydir ama 'sevmiyorum' durumu 'tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış' durumu
Korkusunu yenmek isteyenler psikolojik destek alabilir mutlaka faydasını görürsünüz
Ama istemeyip 'sevmemeye' devam edecek olanlar için 'sadece biraz empati' diyorum
Aç kalmak,susuz kalmak ne kadar zor bişeydir ki bunu en iyi ramazan aylarında anlayabilirsiniz
Ama görüyorum ramazan ayında bile anlamamışsınız ki bu durumu sorun etmişsiniz,üstüne kızmışsınız besleyenlere
Dünya'da sadece insanlar can taşımıo
Açlık susuzluk sadece insanlara mahsus değil ...

Son düzenleme:
kedi ve köpek geçen seneye kadar en korktuğum hayvanlardı aynı sizlerinde yazdığı gibi kedi görsem sokakta diğer sokaktan gelirdim eve o derece yani ama şimdi tam tersi durumdayım nası oldu bende anlamadım ama kuzenimin iran kedisi almasıyla bu korkum yok oldu böyle birşey olamaz minicik birşeydi aldığında ona gittiğimde bana söylememişti çünkü söylese gitmezdim asla ama kafesine koymuştu sonra o minicik kedinin bana birşey yapmayacağını düşündüm ve o kafeste olması beni çok rahatsız etti benim yüzümden eziyet çektiğini düşündüm ve kuzenime çıkartmasını söyledim ve biz o akşam onunla ne oyunlar oynadık sabah uyandığımda ise aynı yastığı paylaştığımızı gördüm ve gerçektende bana birşey yapmamıştı şimdi kocaman bişe oldu ve ben hala onunla çok güzel oynuyorum orda kaldığımda ise benim yatağımdan başka kimsenin yatağında yatmaz çok seviyoruz birbirimizi :)

ve şunuda anladım hayvanlar insanın negatif enerjisini çok güzel alıyor onun öyle sokulması sırnaşması dünyanın bütün sıkıntılarında uzaklaştırıyor insanı.

Harika bi örnek bence bu
Paylaştığınız için teşekkürler belki arkadaşlara bi kapı açmış olursunuz

iş arkadaşımdan örnek vereyim
değil hayvanlardan tüylü olan herşeyden korkardı
yemekhanenin bahçesinde kediler var diye yemekhaneye gidemezdi korkudan
ben de hergün rutin beslerim onları
onun o çığlıklarına ververlerine içten içe de kıl olurum
ama çaktırmazdım
belli çok korkoyo titriyo resmen korkudan
yalandan yapmıyo
ama ben alınıyorum tabi etrafımdakiler benim beslediğim canlara
ucube muamelesi ederken
bi gün dedim ki inançlı bi insansın merhametlisin
onar sence bunu haketmiyo mu
en azından onları ürkütmeye hakkın yok
çünkü dışarsı onların yaşam alanı

sonra aradan zaman geçti bigün ben çok hasta oldum ve bi kaç gün işe gidemedim
aradım dedim kedilere mama vermen gerek yapar mısın benim için
daha yavru olanlar var aç susuz kalamazlar
görenler anlatıyo mamayı atıp kaçarmış uzaktan
ama öyle öyle alıştı
en azından onların yaşam alananına saygı duymak zorunda olduğunu kabul etti
şimdi eskisi kadar korkmuyo
sadece bi adım atın
herşey kafada başlar
beyninize hüketme yetiniz var
hayvanlardan ayıran bi özellik işte
emin olun onlarda sizler kadar korkuyo insanlardan
ama şevkati ve iyi niyeti insanlardan daha iyi kavrıyolar

Son düzenleme:
kızlar neden bu kadar korkuyosunuz ki ufacık hayvan
yemeye kalksa yiyemez dövmeye kalksa dövemez
ya da ben anlayamıyorum evimde kedilerim olduğu
onlarla haşır neşir olduğum için
ama şunu söyleyim sokakta parkta kedi görünce çığlık atan
koca kadınlar bana çok garip geliyo
hatta çatasım geliyo
öyle çığlık atıyolar ki hayvancağızlar ne yapacağını şaşırıyo korkudan
bu sebepten korkudan kaçarken bi kedi gözümün önünde arabanın altında kaldı
ne oldu ne yaptı ona hiççç...
korkunuzun üstesinden gelmeye çalışın
minnacık bi yavru kediyi severek başlayabilirsiniz
tabi annesi etrafta yokken
ya da bana gelin 1 saat takılın ne kedi fobisi kalır ne bişey
bizim oynaşmalarımızı bi görün hele:1:

Ben bazen çatıyorum
Canavar mı gördünüz ne oldu diyorum :1:

Golden cinsi köpeğimi gezdirirken aynı apartmanda olduğumuzu o an öğrendiğim bi insan arkamdan bağırmaya başladı
Bana bakın artık bu soruna bi çare bulun! dedi
Ne sorunu dedim,sizin köpeğinizden çocuğum çok korkuo geçen gün korkudan bayıldı hastaneye götürdük dedi
Ben de bu soruna çözüm bulması gereken kişi ben değilim,annesi olarak sizsiniz dedim
Çocuklarınız yaramazlık yaptığında 'bak köpek gelecek seni yiyecek ay kedi gelecek seni yolacak' vs gibi korkutmazsanız çocuğunuz hayvan gördüğünde bu derece korkmaz
Hayvan sevgisi aşılarsanız böyle bi durumla karşılaşmazsınız dedim
Fakat bunları bu derece akıcı söyleyemedim zira benim sesimi bastırmak için baya bi uğraş verdi bayan :1:
Neyse o sırada apartmanda bi kapı açıldı ve kucağında 2 yaşlarında çocuğu olan bi kadın bana 'ay iyiki burdasın ben de çocuğuma yemek yediremiyorum christopher'i getiririm sana diyerek yedirmeye çalışıodum' dedi ve çocuk köpeğimi görünce gelip sevebilmek için yemeği yemeye başladı
Çok mutlu olmuştum tabi diğer kadın da baya bi bozulmuştu

Harika bi örnek bence bu
Paylaştığınız için teşekkürler belki arkadaşlara bi kapı açmış olursunuz

inş. örnek olur canım ben o korktuğum zamnlarda nasıl güzelliklerden mahrum kaldığımı şimdi çok iyi anlıyorum ve nerde bi kedi yada köpek görsem oyuna dalıyoruz erkek arkadaşım kzııyo bazen ama yeter artık diye :))

ama çaktırmazdım
yalandan yapmıyo
ucube muamelesi ederken
ama öyle öyle alıştı
sadece bi adım atın
herşey kafada başlar

evet gerçekten iyi niyetten ve korkudan çok iyi anlıyolar ben bunu biraz geç anladım ama anladım ya bu bana yeter.
önceden kediler ve köpekler bana zarar vericek kesin yani sonuçta hayvan bu napacağı belli olmaz derdim küçücük köpekten korkup gitmem gereken yere gidemediğim zamnlarım oldu. tabi onlarda benim korktuğumu anladıkları için daha bi üzerime geliyolar diyodum ama şimdi onu sevmemi istiyo buna ihtiyacı var diyorum. şu anda sokağımızın köpekleri ve kedileri ile acayip haşır neşir olduk. bizde bahçe katında oturuyoruz sürekli su ve yiyecek şeyler koyuyorum bi kedi vardı geçen seneden beri geliyodu bahçeye bu sene yavruladı bizim bahçede ve şunu çok samimi söylemek istiyorum yavrularını benden başkasına ellettirmiyodu ama ben rahatca sevebiliyodum onun yanında gerçekten onlar biz insanlardan çok çok hassaslar ve iyi kötüyü çok güzel ayıra biliyorlar.

Kedi ve köpekten korkan insanları hayatım boyunca anlayamamışımdır.
Keşke bu fobileri geçsede o hayvanlarla dost olabilmeyi başarabilseler. O kadar güzel bir duygu ki herkesin yaşamasını isterim... :69:

canım seni öyle iyi anlıyorum ki..

bu nasıl brşeydir çok iyi bilirim..
sosyal hayat felan kalmadı bende artık..
ben daha ağır yaşıyorum korkuyu yalnız..
bayılıyorum,kendimi kaybediyorum..
şuan bile ellerim titriyor..
çıldımış gibi oluyorum,aklımı kaçıracak gibi..
o halimi bir görseniz inanamazsınız,tasavvur edemiyorum..
binamızda bir komşumuz var evinde 3 kedisi var
tabikide bakabilir,sokağa atsın demiyorum
ama o yetinmeyerek bina önünde de besliyordu..
yaklaşık bi 15 kadar
geçen yıl ramazanda çektiğimi bir Allah bir ben biliyorum..
iftardan önce dışarıya birşey almaya çıkmazdım
çünkü daha kapıyı açıp adım atar atmaz 15 kadar kedi kuuruklarını dikerek üzerime koşuyordu
belkide koşmuyorlar ama ben o an için öyle görüyordum..
onlara iftar sonrası yemek veriyormuş ve aç hayvanlar beni yemek vereceğim sanıyorlarmış..
hergün tam çıkacakken geri dönüyordum,annem gidiyordu
zavallı kadın..
derken birgün gel birlikte çıkacağız,çıkaracağım seni diye inat etti..
kedileri kovmaya çalışıyor,ona yürüsünler diye önden çıkıyor
ama yok onlar bana doğru daha çok koşuyorlar..
ve kuyrukları..
o dikilmiş kuyruk görüntüsü kabusum..
en korktuğum rüyalardır yatağımın altındaa dik kuyruklu kedi görmek..
annem üsteledi çıkarmak için
ağlıyorum,bağırıyorum,anlamıyor..
tutup kolumdan çekiyor çıkarmak için
lakin kendimi kaybetmeye başlayınca annemde pes etti
salya sümük ağlamaya başladık bina girişinde
ben yerde tepiniyorum..
aslında bilincim yerinde oluyor
ama kendimi tutamıyorum
o şekilde atmaya çalışıyorum korkumu..
komşumuzla uzun uzun kavga etmiştik ama anlamamışlardı..
o gün beni öyle görünce hak verdiler ve beslemiyorlar..
bende rahatım şükür..
gelin görün ki hala aşamıyorum..
çöplerden kaçarken araba bile çarptı bana..
kendimi sokağa atıyorum,o an aklım gidiyor sanki
düşünemez oluyorum
tek amacım kaçmak,kurtarmak kendimi..

dediğim gibi sosyal hayat kalmadı..
kafe bahçesi,bahçeli ev hayal benim için..

tedavi olmayı düşünüyorum ama
bu böyle olmuyor
okulumu bitirir bitirmez,kendi maaşımı alır almaz tedavi olacağım
sevmem gerekmiyor ama bu şekilde korkarak da yaşayamıyorum artık..

şuan berbat hissediyorum kendimi yine..
birde kimse beni o halde görmeden anlamıyor ya
buda anlayış işte...

:14::14::14:

bakın korkuyo olabilirsiniz
bayılıyo olabilirsiniz ama bu tamamen sizin beyninizde bilinç altınızda olan bişey
yazdıklarınızı görünce o kadar üzüldümki anlatamam
komşunuz siz hastalanıyosunuz diye kedi beslemeyi bırakmış bi 15 kadar vardı iftardan sonra yemek veriyordu diyorsunuz düşünün 15 kedi aç kalmış oluyor!!!
bence kedileri kendinizden uzaklaştırarak değil onlara şevkatle yaklaşarak bu korkunuzu yenebilirsiniz
benimde kedim var insanların ıyy tüyünden midem bulanıyo ıyyy bunun tüyü hastalık yapıyo biliyomusun laflarından nefret ediyorum
ya bi kere kedi son zamanlar değil yıllardır evlerde beslenen bi hayvan ve Allah evde beslememiz fare gibi haşaratları uzaklaştırması için yaratmış bu hayvanı biz kim oluyoruz ki iğreniyoruz???
kedi bi kere en temiz hayvandır bence bi yemek yesin iki saat üstünü temizler heryerini hemde banyo yapmış gibi bişey bırakmaz hatta kediden iğrenen insanlardan bile daha temizdir çünkü kimse kediler gibi yemek yiyince tüm vücudunu temizlemiyo!
eğer içinizde biraz olsun acıma duygusu varsa lütfen bu korkunuzu yenmek için elinizden geleni yapın ve daha fazla kedinin aç kalmasına sebep olmayın!
belkide kedi korkunuzu yenince bi tane bu kedi dostlardan edinirsiniz. :9:

bu kadar da büyütme canım yani
senin yanında minicik kalan bir hayvan o.
ayrıca kedi öyle saldırgan bir hayvan da değil ki, sen ona bir şey yaparsan kendini korumak için yapar ne yaparsa
veya yiyecek kokusu varsa yaklaşır, ama zarar vermez biraz yılışıklık yapar hepsi bu :))) ayağını sertçe yere vursan üstüne üstüne gitsen bir çoğu kaçar zaten
ben çok severim kedileri, asla böyle bir şey önerdiğimden değil tabi yanlış anlaşılmasın ama, oldu da kedi sana durduk yerde bir şey yaptı, bir tekme atsan kedi 2 metre ileriye uçar zaten.

4 yaşında kedim var. Kuyruğu hep havada gezer. Gece koyun koyuna yatarız.Yanımda yatması bana huzur ve güven verir. Bir kere gece yarısı yüksek sesle miyavlamaya başladı.Kalktık duvara bakıp miyavlıyor. Gece lambası takılıydı, plastiği eriyormuş ve yangın çıkabilirdi.Bizi uyardı.Ayrıca eve böcek, fare girer diye korkum yok hemen bağırıp uyarıyor.Nasıl anlatsam sizlere iletişim önemli.Hayvanlar zevk için can yakmaz. Hiçbir kedi bir insanı öldürmez, gözünü çıkartmaz,taş atmaz.Yorgun geldiğim iş günü sonunda koltuğa uzandığımda göğsüme yatan ve mırıldayan kedişim kadar hiçbirşey huzur vermez bana.Karşılıksız sevgi, tam teslimiyet.Ne kadar sinirli olsamda gelip bir cilve yapması yeter.Sanırım korkular beynimizde aslında. Szlerin korktuğu kedi değil, aklınızda yazdığınız ve baş role kedileri koyduğunuz senaryolar

yazdıklarınızı sonuna kadar zor okudum içim geçti resmen
okurken bile korkuyorum napıyım

ama çaktırmazdım
yalandan yapmıyo
ucube muamelesi ederken

ama öyle öyle alıştı
sadece bi adım atın
herşey kafada başlar

aynı işyerinde mi çalışıyoruz acaba :44:

Kedilerden korkuya tıp dilinde Ailurophobia, Elurophobia, Felinophbia, Galeophobia veya Gatophobia gibi isimler verilmektedir. Teknik olarak “bir kişide varolan kalıcı, normal dışı ve rahatsız edici düzeyde yüksek kedilerden korkma”dır.

Kedilerden korkunun belirtisi, bir takım fizyolojik ve psiko-somatik rahatsızlıklardır. Kedi korkusu olan insanlarda kedi ile karşılaşma halinde aşağıdaki rahatsızlıklar baş gösterir.

Panik-atak durumu

Sık soluma

Kısa soluma

Kalp atışlarında hızlanma ve düzensizlik

Terleme

Mide bulantısı

Korku

Bu belirtilerin hepsi bir arada görülebileceği gibi bir veya birkaçı da görülebilir

benim bi kere midye dolma alırken ayağıma bişey değdiğini hissettim
bi baktım kedi
ölüyorum zannettim o an
ama nerdeyse 1-2 hafta sanki bacağımda o kedi vardı
bacağımı kazımak istedim resmen o kedi hissi gitsin diye

aç kalsınlar, susuz kalsınlar ölsünler demiyorum ki
onların herşeyini temin edeyim ama bana yaklaşmasınlar

bi arkadaşıma gitmiştim bi keresinde evinde de 6-7 tane kedi
ben gelmeden odaya kapattı tabii mecburen
ama bi tanesi heykel gibi camın önünde duruyo
ve dikti gözlerini bana bakıyo
huzursuzluktan oturamadım
lütfen söyler misin bana bakmasın bile dedim :27:

Bu arada canım söylendi mi bilmiyorum ama evin giriş katıysa o kediler etrafta dolaşmasa evinde envayi çeşit kertenkele fare böcek vs ile karşılaşırsın, ev bahçeliyse etrafta yeşillik falan varsa yılan da cabası
bence biraz da sevmediğinden oluyor bu korku, Allahın yarattığı canlı diye sevmeye çalış, hem fobinden bu şekilde kurtulabilirsin
benim evimde 4 tane kedi var, o kadar tatlılar ki :31:

hani köpek korkusunu anlıyorum yoldan insan gecerken havlayan saldıran ısıran oluyor ama hangi kedi kime ne yapmış bugüne kadar :50:

Bu arada canım söylendi mi bilmiyorum ama evin giriş katıysa o kediler etrafta dolaşmasa evinde envayi çeşit kertenkele fare böcek vs ile karşılaşırsın, ev bahçeliyse etrafta yeşillik falan varsa yılan da cabası
bence biraz da sevmediğinden oluyor bu korku, Allahın yarattığı canlı diye sevmeye çalış, hem fobinden bu şekilde kurtulabilirsin
benim evimde 4 tane kedi var, o kadar tatlılar ki :31:

hani köpek korkusunu anlıyorum yoldan insan gecerken havlayan saldıran ısıran oluyor ama hangi kedi kime ne yapmış bugüne kadar :50:

bundan yıllar önce arkadaşımın bir kedisi vardı Siyam cinsi
ama ne zıplar ne atlar ne sokulur kendi halinde bir kediydi
olduğu yerde yatardı o yüzden çokkk fazla tedirginlik yaşamazdım ondan
birgün yatakodasında yatağa yatmış yan şekilde
dedim o gün bugün olsun artık kedilerle artık bi yakınlaşayım belki korkumu atarım
Gypsyyy diye yavaşça karnının yanından seveyim dememle birlikte
sen benim dirsekten bileğe kadar caaaaaaarrrrrtttttt diye bi tırmala
nası kanadı şok oldum
arkadaşım benden de şok
kedi kedi olalı kedilik hayatında ilk kez beni tırmalamış
zaten benden sonra da kimseyi tırmalamadı
ondan sonra bi daha teşebbüs bile etmedim kedilere yaklaşmaya

korku bu arkadaşlar insanın elinde değil ki.
ister istemez korkuyorsunuz.
insan kendi bile anlam veremiyor korkusuna ama yine de korkuyor.
bende köpeklerden deli gibi korkuyorum mesela.
yolda başıboş köpek görsem yolumu değişirim.
köpek peşime takılsa içimden bildiğim duaları başlarım saymaya.
ki kaç kez takıldı peşime.
biri üstüme atlıyordu adamın biri yardım etti saolsun.
ramazanda peşime 6-7 köpek takıldı ruhumu teslim ediyordum apartmanın birine saklandım.
kedi köpekseverler tabiki anlam veremezler bu korkuya.
bazı insanları görüyorum pitbulları gezdiriyorlar. uzuncada bir tasma bağlamışlar.
kalabalık caddelerde gezdiriyorlar.
bende buna anlam veremiyorum mesela.
parka götürün ne bileyim kısa tutun ipini hemen müdahale edebilecek.
sonuçta pitbull bu birçok ülkede yasak.

Son düzenleme:
Back
X