Evet birde insanlar sevmemekle tiksin
ben bu saatten sonra alabileceğimi sanmıyorum bi arkadaşıma gittim kedili sadece çelik kapıdan baktım kediye o çok ilerlediydi gozgoze geldiğimiz an kac kere korkudan zilmamisijm bağırıp direk kaçtım ordan
Bunun aynısı bende de var. Aslında hayvanların hiçbirine dokunamıyorum ama kediye bambaşka bir fobim var nefret değil aksine çok sevimli buluyorum sevebilmeyi çok isterdim ama asla hayal bile edemiyorum. Dediğiniz gibi tatile açık alana vs gittiğimde ben de kendime ve yanımdakilere bir miktar zehir ediyorum en son tatilde aşmak istedim ama hiç de aşmaya niyetim de yok :)
Birde insanlar tiksinme yada sevmemek sanıyor yani neden sevmeyelim? Bunun neyinden kokuyorsun seni mi yiyecek? Bunlarla uğraş durBunun aynısı bende de var. Aslında hayvanların hiçbirine dokunamıyorum ama kediye bambaşka bir fobim var nefret değil aksine çok sevimli buluyorum sevebilmeyi çok isterdim ama asla hayal bile edemiyorum. Dediğiniz gibi tatile açık alana vs gittiğimde ben de kendime ve yanımdakilere bir miktar zehir ediyorum en son tatilde aşmak istedim ama hiç de aşmaya niyetim de yok :)