Kedi hamile kalirmi

Bu konuya insanlar neden alaylı cevap veriyor anlamadım.

Kuştan hamile kalır mıyım diye konu açanlar gördük. Bu konu son derece normal.

Konu sahibi üzülmüş paniklemiş sormuş
çünkü hiçbir hayvanı çocuk sever gibi sevmemisler yada bu dert bile değil ama ben minicik hayvanın hamilelik ihtimaline karşı hayatını kaybetmesinden korkuyorum ve hala bunu ciddiye alabilecek birileri i bekliyorum sabirla

Selam arkadaşlar 4 aylık bir kedim var kapının önünde bakıyorum kızgınlığa giren başka bir kedi onunla çiftleşmeye çalışırken ayırdım 2 kez oldu bende eve aldım kıyamadım fakat korkuyorum hamile kalma ihtimali var mı diye çelimsiz bir kedi ama yinede bu ihtimal beni çok korkutuyor

adet görmeye başladı mı?
4 aylık kedi küçük olur. kısırlaştırsanız daha kolay olmaz mı?

Kediniz kızgınlığa girmiş miydi peki.

Benim kedim 10 aylik kizginliga girdi ciftlestirdik ve evet bir günde hamile kaldi 2 minigimiz oldu.

Dişi kedi kizginliga girmediyse hamile kalmaz. Yumurtlama oldugunda kizginlik donemine girer ve zaten siz garip garip hareketlerinden o donemde olduğunu anlarsiniz. Poposunu diker kuyruguni yana alir. Garip sesler cikarir.

Kediniz kızgınlığa girmiş miydi peki.

Benim kedim 10 aylik kizginliga girdi ciftlestirdik ve evet bir günde hamile kaldi 2 minigimiz oldu.

Dişi kedi kizginliga girmediyse hamile kalmaz. Yumurtlama oldugunda kizginlik donemine girer ve zaten siz garip garip hareketlerinden o donemde olduğunu anlarsiniz. Poposunu diker kuyruguni yana alir. Garip sesler cikarir.

Back
X