Verdim ama yem yememiş, bir gittim koca kuş zayıflamış küçücük kalmıştı, malesef geri almak zorunda kaldım kimse iyi bakmıyor ılgılenmıyo açıkcası.O kusun sonu iyi gibi gorunmuyor malesef..kediyi degilde kusu iyilesene kadar bi yakininiza verseniz
çok iyi olur.Yardim etmek isterdim ama hic bir fikrim yok. Bir arkadasim evinde hem kedi hem kus hem balik besliyor. Bir sorayim bakim. Nasil dengelemis durumu. Cevap verirse sana yazarim
Bunun ilk fırsatta afiyetle mideye indireceği gün gibi aşikar,başta neyse sonra da o oluyor kedilerde.En mantıklısı başka odaya kapatmak kuşu ya da kedinin asla ulaşamayacağı bir yere asmak ama o kuşcaaz kediyi gördüğünde strese girecek,günah yav.Bir kedi gördüm galiba!twetty geldi de aklıma
Ya yerse kuşu ya, bir ihmalina bakar İzgu ya.
Şimdi bazı hayvanlar dost olabiliyorlar, geçen bir haberde gördüm. Yemeyebiliyorlar da...
Bilemedim ki.
Evet bunun niyeti kuşu yemek.Bunun ilk fırsatta afiyetle mideye indireceği gün gibi aşikar,başta neyse sonra da o oluyor kedilerde.En mantıklısı başka odaya kapatmak kuşu ya da kedinin asla ulaşamayacağı bir yere asmak ama o kuşcaaz kediyi gördüğünde strese girecek,günah yav.
Izguben, soyle bir cevap aldim.çok iyi olur.
Hım anladım o videolarda gördüğümüz kedi kuş dostu halleri bebekken alıştıklarından sanırım benim ki alışmaz belli ki.Izguben, soyle bir cevap aldim.
Kediyi eve cok kucukken aldigimiz icin kusu benimsedi saldirmamayi ogrendi. Kusun kafesi oda da ustune atlanamayacak bir yerde yuksekte duruyor. Kusu ucmasi icin salinca kediyi baska yere aliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?