çok güzel bişey gerçekten de öyle insan daha mutlu oluyor daha duygulu ben mesela 7yaşımdan beri kedi beslemişimdır hiç köpeğim olmamıştı taa 4 sene öncesine kadar onun sevgisinin tadı bam başka anlatılıcak gibi değil onu hayatta hiç bişeye değişmem o benim herşeyim ben onsuz yaşıyamam ve o bensiz yaşıyamaz.okadar kıskanç olduğuna ramen biliyorum ki çocuğumu olduğunda onu çooook seviceyine eminim.paylaştığın için teşekkur ederim.
Güzel söylemiş Pascal..pascalın bi sözü var.....üniversitede kocaman yazarak odama asmıştım.......''insanları tanıdıkça köpeğimi daha çok seviyorum'' diye.........
bende 10 yıl bekarken evimde köpek besledim...3 no teriyerdi...adı cicim:)evden dışarı çıksam geldiğimde yatak örtümü alıp yere attığını görürdüm hep.....bambaşka oluyor onlarla dostluklar....
şimdi kedilerim var..az kendime geleyim yani çocuklarım küçük daha ..köpekte alacağım........paylaşım için teşekkürler arkadaşım.:1hug:
2 kedi benim sinirimi bastırmadı şimdi 4 oldu belki kuzu gibi biri olurum:roflol:
çok güzel bi paylaşım olmuş canım teşekkürler bende onlarsız asla mutlu olamamm
Bunu ben de dilerim..Sevmeyenlerinde sevenlere saygı göstermesi dileğiyle!
Ben de sanıyordum ki biraz büyüdüm, kendimi ehlileştirdim.. Yanılmışım..
Meğer benim başarım değilmiş bu.. Oksitoksinmiş sebep.. Köpekleriminmiş başarı..yerimseniben
:
ben de büyüdüğümü zannediyordum bu güzel pylaşımı okuyuncaya kadar, meğer eğitilmişim kaydirigubbakcemile3
pascalın bi sözü var.....üniversitede kocaman yazarak odama asmıştım.......''insanları tanıdıkça köpeğimi daha çok seviyorum'' diye.........
bende 10 yıl bekarken evimde köpek besledim...3 no teriyerdi...adı cicim:)evden dışarı çıksam geldiğimde yatak örtümü alıp yere attığını görürdüm hep.....bambaşka oluyor onlarla dostluklar....
şimdi kedilerim var..az kendime geleyim yani çocuklarım küçük daha ..köpekte alacağım........paylaşım için teşekkürler arkadaşım.:1hug:
Kedi köpek efenim maymun(ki evde besledim:) Ne olursa olsun verdiği duygu ayrı ayrım yapmak imkansız yada yapılırsa bencillik.
Çünkü hepsinin tek özelliği var insanda olmayan çıkarsız sevdi.
2 kedi benim sinirimi bastırmadı şimdi 4 oldu belki kuzu gibi biri olurum:roflol:
İnşallah.. Amin.. :roflol: :roflol: :roflol:
Şeniz
Ben kedi köpek sevmeden asla mutlu olamam. Onlarsız bi yaşam düşünemiyorum. Çok güzel bi paylaşım teşekkürler. Sevmeyenlerinde sevenlere saygı göstermesi dileğiyle!
Bizim -şimdi melek olan- kedimizin de babama ayrı bir aşkı vardı. Hoş kendisi aile fertlerini kendince bazı işler için kullanmak üzere ayırmış gibiydi. Mesela; acıkınca mutfağa gidiğ, taburenin üzerine çıkarak, en kibar haliyle sırnaşık şey miyavlayıp annemden ya da anneannemden mama isterken, uykusu geldiğinde babamın göbeğine çıkıp (nefes aldıkça alçalıp yükselmesi hoşuna gidiyordu sanırım) yatardı, tabii önce yanaklarını yalayarak rüşvetini verirdi kurnaz tilkimiz kaydirigubbakcemile3 Keyif yapmak, oynamak için bana ve kardeşime gamyoncuiremsugelirdi.
Babam iş için il dışında olduğu zamanlarda, azmayı bırakan zillimiz resmen yolunu beklerdi, babamın pijamalarından, tişörtlerinden ayıramazdım, bir de suratta bir masum bakış olurdu ki, aah ahhh :asigim: opuyorumnanaktan Bu kalpler gelsin, sana ulaşsı, oralarda, uzaklarda...
kaydirigubbakcemile5
Kuzu kuzu meee, Nev demeeee :roflol:
:roflol: kaydirigubbakcemile5
Bizim -şimdi melek olan- kedimizin de babama ayrı bir aşkı vardı. Hoş kendisi aile fertlerini kendince bazı işler için kullanmak üzere ayırmış gibiydi. Mesela; acıkınca mutfağa gidiğ, taburenin üzerine çıkarak, en kibar haliyle sırnaşık şey miyavlayıp annemden ya da anneannemden mama isterken, uykusu geldiğinde babamın göbeğine çıkıp (nefes aldıkça alçalıp yükselmesi hoşuna gidiyordu sanırım) yatardı, tabii önce yanaklarını yalayarak rüşvetini verirdi kurnaz tilkimiz kaydirigubbakcemile3 Keyif yapmak, oynamak için bana ve kardeşime gamyoncuiremsugelirdi.
Babam iş için il dışında olduğu zamanlarda, azmayı bırakan zillimiz resmen yolunu beklerdi, babamın pijamalarından, tişörtlerinden ayıramazdım, bir de suratta bir masum bakış olurdu ki, aah ahhh :asigim: opuyorumnanaktan Bu kalpler gelsin, sana ulaşsı, oralarda, uzaklarda...
Gökyüzüne benden de kalpler gitsin.. opuyorumnanaktan Hem senin zilline hem de benim Sarp'ıma bu vesileyle..
Babanı bir nev'i yatak yerine koymasına bayıldım.. Adam seyahate çıktığında zilli yataksız kalıyormuş meğer.. kaydirigubbakcemile3
Şeniz opuyorumnanaktan
Püsküütüm harikasın yine! alkisalkisalkis Sonunda bu özlemin nedeni, boşa kıskançlık yaptığımız ortaya çıktı sayende :sm_cool: Evet yaa, tabii, hanımefendinin yatağı olmayınca rahat uyuyamıyordu herhalde kaydirigubbakcemile3 Hemen anneme anlatmam lazım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?