- Emoji Skoru
- 2.303
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi hayalim mucize
-
Paspas kullanıyorum önceden böyle sorunumuz yoktu kumu sadece ihtiyaç için kullanır hemen çıkardı ama bu kumu aldığımdan beri içinden çıkmıyor kumu bırakmak istemiyorum ama nasıl vazgeçiririm onu da bilmiyorumBence yavru olduğu için.
Ben ince taneliyle kalın taneli kumu karıştırıp kullanıyorum artık. İnce taneli çok sıçrıyor çünkü ister istemez ki benim kızım işini görür hemen çıkar dışarıda temizlenir
Hergün bende kumunun bulunduğu yeri süpürüyorum. Başka yerlere kadar gitmiyor.
Ama tüy bakımından yine evi hergün süpürürüm alışkanlık oldu Zaten artık.
Ayaklarıyla kumları taşımasın diye paspas kullanabilirsiniz kum kabının önünde.
Veya ince nevresim/battaniye gibi birşeyi koyabilirsiniz kum kabının altına, sadece onu çırpıp süpürürsünüz başka çaresi yokBen kızım küçükken hep bu şekilde yapmıştım.
şanslısınız ama üstünü kapatmayınca koku olmuyor muBenim kedim tuvaletini kapatmadığı için sanırım şanslıyımKum dökülme derdimiz olmuyor. Tuvaletini yaptıktan sonra kumu patileyeceğine kum kabına vuruyor patisini, kaptan bitti gel al der gibi
Biz küçük tuvaleti kapatıp onun odası yaptık orayı, otomatik koku makinesi de aldık. Kapı aralık duruyor zaten, koku olmuyor. Günlük atıyoruz tuvaletini de..şanslısınız ama üstünü kapatmayınca koku olmuyor mu
delikli paspasımız var baya işe yarıyor kapalı tuvaletten korktu bende üstü açık olanlardan yarı kapalı aldım onu sevdi şu an sorunumuz biraz daha azaldı en azından içine girip oynamıyor ama kumun taneleri çok ince olduğu için sorun yaşıyorum şu an aynı markanın patilere yapışmayanı var daha iri taneli bir daha ki sefere onu deneyeceğim teşekkür ederimYavru oldugu icin bir sure sonra gecer kapakli tuvalet alin onunede delikli paspaslardan
Benim kedimin patilerinde kalan kumlar odalara dağılıyordu. Sonunda bu kumu buldum ve rahatladım. Kabın altına metal sineklik gerdim. ıslanıp ufalanan kumlar elek gibi alta geçiyor. Sağlamlar üstte kalıyor. Sizde her yerde kum görüyorsanız tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 2300372
Canım ben buradan almıştım. Belki daha ucuzu vardır araştırmadım.
Orga Kitty Pellet Kedi Kumu 22 LT 15 kg ( Doğal Selüloz Pelet Kedi Kumu) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Orga Kitty Pellet Kedi Kumu 22 LT 15 kg ( Doğal Selüloz Pelet Kedi Kumu) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Orga Kitty Pellet Kedi Kumu 22 LT 15 kg ( Doğal Selüloz Pelet Kedi Kumu) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!urun.gittigidiyor.com