- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz geç oldu ama royal canin neden kötü?bana aldığım aile bunu tavsiye ettiği için bundan devam ettim.veterinerde iyi dedi.nd alabilirim parası önemli değil ama onlar hakkında proteini fazla vs diyorlar valla kum ve mama seçmek çok zormuş ben bunu anladım.buaralar pek iştahı yok ama kilosu iyi maşallah 5 aylık 3.2 kilo oldu boylu poslu.en son everclean less trail aldım hiç memnun kalmadım proline diye bir markayı aldım denemek için bundan sonrada mırmırı denemeyi düşünüyorum.birde lindoyu.Ben van cat ince taneli kum kullaniyorum fiyati uygun, 20kg 40tl , baya bir gidiyor benim kedime. Bir de royal canin hic tavsiye etmem.. ND falan da cok pahali ama felicia 12kg lik almistim ben en son heralde bu bizi 10 ay rahat goturur. Bu mamadan memnun kaldim. Toplu alinca daha uyguna geliyor. Muhakkak hava almadan muhafaza edin mamalari, her gun mama kabini yenileyin cunku bayatlamis ekmek gibi dusunun bayatlayinca yemiyorlar
biraz geç oldu ama royal canin neden kötü?bana aldığım aile bunu tavsiye ettiği için bundan devam ettim.veterinerde iyi dedi.nd alabilirim parası önemli değil ama onlar hakkında proteini fazla vs diyorlar valla kum ve mama seçmek çok zormuş ben bunu anladım.buaralar pek iştahı yok ama kilosu iyi maşallah 5 aylık 3.2 kilo oldu boylu poslu.en son everclean less trail aldım hiç memnun kalmadım proline diye bir markayı aldım denemek için bundan sonrada mırmırı denemeyi düşünüyorum.birde lindoyu.
sonunda natural bastet kullanan birini buldum :))) bayadır düşünüyorum bu kumu everclean kullanıyorum hiç koku yok evde çok memnunum ama her yer kum ince ince heryerdeler patilere yapışmayanını aldım onda da pek değişen olmadı bi tık daha az belki ama o da çok tozlu bir kummuşAy lindo ile falan vakit kaybetmeyin. Everclean sevmediyseniz baska bisey sevemezsiniz zaten. Reflex deneyebilirsiz o fena degil yada direk çam.terebentin.kumuna gecin instagram uzerinden satis yapanlarvar. Natural.basket mi ne oyle bi yerden aldim en son. Her temizledigimde kesin bu sefer atarim diyorum sonra bi bakiyorum hala durumu cok iyi. Benimkiler cok ortaya saciyor ve sacildiginda malesef goruntu kotu yoksa hep onu kullanirm. Royal canin proplan advance hills donup durdugum mamalar hepsinden memnumum. Ama asil memnun oldugum mama farmina vet life ti sadece veterinerde vardi 2 kedi olunca cok pahaliya gelmeye basladi biraktim
sonunda natural bastet kullanan birini buldum :))) bayadır düşünüyorum bu kumu everclean kullanıyorum hiç koku yok evde çok memnunum ama her yer kum ince ince heryerdeler patilere yapışmayanını aldım onda da pek değişen olmadı bi tık daha az belki ama o da çok tozlu bir kummuş
siz memnun kaldınız mı naturel bastet ten eve dağılma sorunu yok sanırım ama tek çekingem koku yapar mı diye çünkü evim çok küçük kum kabımız oturduğumuz oda da duruyor everclean alma sebebim bu yüzden zaten diğer hangi marka aldıysam koku oldu evde
Kedi 1 yaşından küçükse ciğer tavuk falan verme onun dışında kullandigin kum.ve mama turunu bizde kullanıyoruz evet clean kum. Bizim bulunduğumuz bölge de var alıyoruz sürekli internetten de sorun yasicagini sanmıyorum canimarkadaşlar yeni kedi sahiplendim.3 aylık erkek bir kedi.ever clean marka kedi kumu kullanıyorum ve çok memnunum tek sorun bu kum çok pahalı ve 6 litresi 1 ay ancak gidiyor.hiç koku yapmadığı ve tek kedi olduğu için bununla devam etmeyi düşünüyorum ama heryerde satılmıyor.internetden almak durumundayım.güvenilir ve uygun fiyatlı hangi sitelerden alabilirim?internetden alışveriş hiç yapmadığım için biraz çekiniyorum.ever clean kadar iyi uygun fiyata kum varsa tavsiyelere açığım.mama olarak da royal canin kitten kullanıyorum şimdilik.haftada bir royal canin kitten yaş mama aldım.bunlar uygun mudur?yoksa hafata bir defa ciğer,balık,tavuk mu versem?daha önce geçici olarak sokaktaki yavru kedilere bakmıştım ama ilk defa kedi sahipleniyorum bu nedenle tavsiye ve bilgilere açığım.ileride kendi kedime eş bulamazsam arkadaş olsunlar diye ikinci bir kedi sahiplenmeyi düşünüyorum bu nedenle biraz tecrübe kazanmak istedim.tecrübeli arkadaşlar bir el atın![]()
Koku yapmiyo diyemem. Kaka yaptiklarinda hemen atarsaniz koku yok ama yapilan ilk an kokuyor ki ee kaka nihayetinde. Benimkiler bunu bile eve yaydilar ama benim kiz fena yani sanki avuclayip eve tasiyor anlatamam. Belki sizde yayilma olayi olmaz. Kumu her seferinde kapagi acip ayy cok kotu sanki bu ya atsam mi diye temizliyorum temizlerken cikan o talaş kokusuna bayiliyorum cok guzel kokuyor. Tek kedi varsa kesin 1 ay gider. Bence bi deneyin. Bu tamamen kullanimla alakali cunku. Ben dusakabinin icinde tutuyorum tuvalet kabini benimkiler ona ragmen her kumu yayiyor. Arkadaslarin normal bi yerde durup hic bir yere kum yaymayan kedileri var. Hee bu arada kurekle zor temizleniyor cunku cok kalin taneli sadece cis ve kakalari kurege almaniz lazim
TEŞE
teşekkür ederim deneyeceğim en kısa zamanda ben çalışıyorum tüm gün evde yokum sanırım koku olacak gibi o zaman ama yine de denemek istiyorum kumun değişim zamanı gelince
bu resimdeki çeşidinden çok memnun kalmıştım.hiç koku,dağılma,patiye yapışma problemi yoktu yani süperdi.sonra bir yakınımın tavsiyesi ve internetteki yorumlara göre less trail olanı aldım ama resmen less değil more trail.ev olduğu gibi kum oldu.çişide alırken dağılıyor ve küçük küçük kirli parçalar kalıyor kumun içinde o yüzden soğudum.tek kedi olduğu için masrafı sorun değil şimdilik eğer bu proline kötü çıkarsa tekrar evercleanin sevdiğim çeşidine dönerim.çam terebentini hiç duymadım ona bir bakayım.internette silica kumun sağlıksız olduğunu en sağlıklının ağaç bazlı ürünler olduğunu öğrendim.acaba bentonitte zararlı mı onu merak ediyorum.mamayı bitince belki veterinere sorarak değiştiririm sanki bıkmış gibi az mı yiyor bilmiyorum.günde bir çay fincanından biraz daha az yiyor az değil mi sizce?Ay lindo ile falan vakit kaybetmeyin. Everclean sevmediyseniz baska bisey sevemezsiniz zaten. Reflex deneyebilirsiz o fena degil yada direk çam.terebentin.kumuna gecin instagram uzerinden satis yapanlarvar. Natural.basket mi ne oyle bi yerden aldim en son. Her temizledigimde kesin bu sefer atarim diyorum sonra bi bakiyorum hala durumu cok iyi. Benimkiler cok ortaya saciyor ve sacildiginda malesef goruntu kotu yoksa hep onu kullanirm. Royal canin proplan advance hills donup durdugum mamalar hepsinden memnumum. Ama asil memnun oldugum mama farmina vet life ti sadece veterinerde vardi 2 kedi olunca cok pahaliya gelmeye basladi biraktim
internete alıştım artık kedi sayesinde sipariş vermeye başladımKedi 1 yaşından küçükse ciğer tavuk falan verme onun dışında kullandigin kum.ve mama turunu bizde kullanıyoruz evet clean kum. Bizim bulunduğumuz bölge de var alıyoruz sürekli internetten de sorun yasicagini sanmıyorum canim
Cinsi ne kedinizin bizde scotish sharthair var ev yemekleri verilmemesi gerekiyormuş kuru mama ve haftada bir yaş mama veriyoruz bizde ev yemeği verince tuvaleti kötü kokuyorinternete alıştım artık kedi sayesinde sipariş vermeye başladımbenim çevremde hiç satan yok onu eminönünde bile zor buldum en son bıktım artık internetten alıyorum.ben hiç ev yemeği vermiyorum sadece haftada bir defa royal canin kitten ıslak mama veriyorum.
less traili ben hiç beğenmedim.sizde isterseniz benim kullandığımı bir deneyin isterseniz o çok daha az dağılma yapmıştı.sonunda natural bastet kullanan birini buldum :))) bayadır düşünüyorum bu kumu everclean kullanıyorum hiç koku yok evde çok memnunum ama her yer kum ince ince heryerdeler patilere yapışmayanını aldım onda da pek değişen olmadı bi tık daha az belki ama o da çok tozlu bir kummuş
siz memnun kaldınız mı naturel bastet ten eve dağılma sorunu yok sanırım ama tek çekingem koku yapar mı diye çünkü evim çok küçük kum kabımız oturduğumuz oda da duruyor everclean alma sebebim bu yüzden zaten diğer hangi marka aldıysam koku oldu evde
Cinsi ne kedinizin bizde scotish sharthair var ev yemekleri verilmemesi gerekiyormuş kuru mama ve haftada bir yaş mama veriyoruz bizde ev yemeği verince tuvaleti kötü kokuyor
bu resimdeki çeşidinden çok memnun kalmıştım.hiç koku,dağılma,patiye yapışma problemi yoktu yani süperdi.sonra bir yakınımın tavsiyesi ve internetteki yorumlara göre less trail olanı aldım ama resmen less değil more trail.ev olduğu gibi kum oldu.çişide alırken dağılıyor ve küçük küçük kirli parçalar kalıyor kumun içinde o yüzden soğudum.tek kedi olduğu için masrafı sorun değil şimdilik eğer bu proline kötü çıkarsa tekrar evercleanin sevdiğim çeşidine dönerim.çam terebentini hiç duymadım ona bir bakayım.internette silica kumun sağlıksız olduğunu en sağlıklının ağaç bazlı ürünler olduğunu öğrendim.acaba bentonitte zararlı mı onu merak ediyorum.mamayı bitince belki veterinere sorarak değiştiririm sanki bıkmış gibi az mı yiyor bilmiyorum.günde bir çay fincanından biraz daha az yiyor az değil mi sizce?
Eki Görüntüle 2543782
Benim eşim patshop işletiyor biz kuşlara haşlanmış yumurta havuç salatalık cici bebe karışımı yapıp veriyoruz sıkıntı olmuyor hicscottish fold benimki erkek şuan 5 aylıkben hiç vermem ev yemeği kuşlarım var onlarada vermiyorum.veterinerde önermiyor zaten sadece ek olarak malt verin haftada 4 gün birgünde yaş mama verin yeter dedi.sağlığı çok yerindeymiş ekstra vitamin falan vermeyin dedi böbrekleri yoruyormuş sanırım.yoksa ben vitamin falanda verecektim kuşlarıma yaptığım gibi kefir falan vermeyide düşünmüştüm.yeme problemini anlamadım ben sadece bir veteriner bir çay fincanı iyi diyor öteki iki tane yesin dedi ama bizimki bir çay fincanı zor yiyor zaten.
Sanirim burdaki herkes bir kediye sahip cok uzun zamandir cok kediye baktik evde sokakta ama ilk defa boyle sorun yasiyorum. Kedimizin bir tane yavrusu oldu 2.5 aylik fln ama kesinlikle kuma topraga basamiyor tuvaletini bir tane battaniyenin ustune yapiyor surekli kaldirdigimizda da tutuyor tuvaletini. Napacagiz bilemedik boyle zorlanan ve kuma alistiran varmi fikir verebilecek. Acemide degiliz aslinda ama yavrunun huyu cok farkli![]()
Ben de onu kullanıyorum ve cok memnunum. Üstelik iki kedi var.Biz Mırmır kedi kumu alıyoruz, pudra kokulu olan fena değil fiyatı da uygun internet sitelerinde. Kuru mama tabağında hep oluyor bizim, kendisi acıktıkça gidip yiyip geliyor. Yaş mama da günde 1-2 veriyoruz evden çıkmadan ya da akşam gelince bizim yemek saatimizde daha çok.
Onuda denedik hatta suanda takip ediyoruz tam yaparken kuma tutuyoruz ama yine birdahaki s3fere ayni hatta kumunu gordumu yapmiyor bekliyor sakliyoruz o gormeden tutuyoruzBenim kiz birz zorlanip disari yapmisti surekli kumuna barikiyordum patilerini tutup.kazdiriyordum. islak pamukla kumun uzerindeyken uyarip yaptirmayi deneyin
Onuda denedik hatta suanda takip ediyoruz tam yaparken kuma tutuyoruz ama yine birdahaki s3fere ayni hatta kumunu gordumu yapmiyor bekliyor sakliyoruz o gormeden tutuyoruz