Kedi maması incelemesi

patiliprenses

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2015
11
2
47
merhaba kizlar daha once kontakt lens kategorisinde bir tecrubem olmustu kuzenim hazir yanimdayken benim kedicim icin yaptigim bir degisikligi sizin kediciklerinizin de faydalanmasi icin paylasmak istedim

normalde pahali markalari ve cok unlu markalari aliyordum kedime ve memnundum ancak bir kere degistirmek istedim 2 hafta once ve neden diye soracak olursanız "italyan lezzeti" yazan bir kedi mamasi buldum

tabi beni dusunduren bu oldu yani nasil bir mama italyan lezzeti oluyor kediler bunu nasil biliyor diye cok guldum ve denemek istedim fiyati da normal diyebilirim neyse aldim yedirgim

izlenimlerimi soyleyeyim sizlere canlarim
  1. kedim cok sevdi istahli yiyor
  2. sagligi yerine geldi veteriner de oyle soyledi
  3. cok memnunum yani cocugummus gibi o benim
iste bunlar da benim kedicimin resimleri (kuzenim grafik tasarimci o yanimdayken atayim dedim :)
IMG_1853.JPG

Eklentiler

• IMG_1998.JPG
    IMG_1998.JPG
    146,2 KB · Görüntüleme: 461
ayyy çok tatlıymış buu.. yerim ben onu :)

Benimki zayıf yaa.. Golosi ile benimki de tontiş olur mu? Normal kilosuna gelsin de başka bi şey istemiorum..

Ay çok tatlıymış ya pofuduk şey :) Golosi marka mamayı hiç duymadım. Ben kedilerim için Pro Plan marka mamayı kullanıyorum. Hem veterinerlerin tavsiyesi olarak aldım. Hem tüy dökülme ve kokulu dışkılama sorunumuzu yok etti. Hem de kızım çok zayıftı tombiş yaptı :) Maşallah severek yiyor iki kedimde.. .

hımm o mamayı hiç görmedim ama araştırıcam
biz bonacibo aldık uzun araştırmalar sonra
ucuz olması insanı işkillendiriyor ama ben beğendim kedim de seviyor arada değiştirerek ve yaş mama takviyesi yaparak kullanıyoruz

Ben de duymadım adını. Ben de Royal Canin kullanıyorummm, çok güzel yiyor ama tüy dökülmesi devam ediyo hala.

Bir buçuk ay oldu neredeyse Golosi kullanmaya başlayalı.. Yorumlarım şöyle arkadaşlar:
-tüyleri daha parlak ve çok az dökülüyor..
-iştahı yerine geldi
-severek yiyor bızdık :)
-tuvaleti de gayet normal
-enerjisi de yerinde..
denemeyenler varsa tavsiye ederim..

Ben Acana kullanıyorum, çok memnunum. En iyi 2 marka orijen ve acanadır. İkisi de aynı firma ürünü zaten.. Yalnız alıştırmak zor olabilir çünkü içinde diğer mamalardaki katkı maddeleri olmadığı için çok da leziz gelmiyor paticiklere.. Benimki şimdi iştahla yiyor ama..

X