Kedi maması

Hepsiburada da bazen mamalar inanilmz indirime giriyor onlari mutlaka takip edin, temizmamadaki mamalar da ucuz ve guzel icerikli

Çok teşekkür ederim hepinize. Neredeyse burda bahsedilen tüm mamaları biliyorum bir kısmını zaten denedim. Ev mamasına alıştırmak istememin sebebi ise fiyat değil de arada sağlıklı birşey yesin diyeydi. En iyi mama bile olsa bakınca içime sinmeyen muhakkak bişeyler oluyor. En doğrusu hangisi o da kafa karışıyor. Tahıl yememesi gerekir diyorlar ama ya da şunlar şunlar zararlı deniyor ama neredeyse tüm manalarda var En iyisi fazla hassas olmamak heralde. Peki tüy sağlığı için takviye önerisi olan var mı o konuya eğilmem lazım. Sarımsak tabletleri kullanan var mı acaba

Ev yemeğini benim kediler yemiyor maalesef. Senelerdir Royal Canin veriyorum ve ben memnunum özellikle böbrek hastası kedimden sonra değiştirmedim. Uygun fiyatlı olarak First Class markasına bakın isterseniz, kullanıp memnun kalanlar çok var

Bende mama dan muzdaripim. Happy cat aliyordum cok severek yiyordu sıpa. Ama bizim kedi doymak bilmiyor. Günlük miktarini porsiyon porsiuon bolup veriyorum ama doymuyor bi daha bi daha istiyor. Üzülüyor bizi tirmaliyor isiriyor. Veterinerin 2 ay gider dedigi mama 20 gun olmadan bitti. Benim butceme biraz fazla geliyodu reflex denedim surekli kustu.. bona cipo aliyorum bunu sevdi bakalim ama tuy döküyor. Mamadan kaynakli mi bilmiyorum. Simdi birde biz sehir degistirdik onunda etkisi olabilir strese girmisti baya ama bende tuy icin vitamin ve tavsiye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…