Kedi meselesi

Pipet

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
3.338
3.939
698
Selamlar,
İşyerinin bahçesindeki kediye hergün mama veriyorum ama bana çok alıştı kapımda sürekli miyavlıyor, kapı açıldığı anda içeri dalıyor geri çıkarmam çok zor oluyor. Havalandırmak için camı açamıyorum camdan içeri dalıyor. Koltuklara yatıyor tüy içinde kalıyor. Benim için sorun değil akşama kadar yatsın ama resmi bir kurum burası etraftan hoş karşılanmıyor. Yani ne yapmam lazım hiç bilemiyorum...

Evinizde bakamaz mısınız?

Başıma bir iş gelmeyecekse, küçük bir sprey şişesine su doldurup girdiğinde "hayır" deyip biraz yanına sıkabilirsiniz. Bu şekilde ıslanmaz ama sudan rahatsız olacağı için o davranışı bırakır. Genelde ev kedilerindeki istenmeyen davranışlar için de bu kullanılır.
Tabii ki fıs fıs hayvana sıkmayın suyu Sadece sudan irrite olacağı kadar sıkın, zaten bir süre sonra sprey şişesini görmesi bile yetiyor.

Hayvan sizi sevmiş demekki yapacak pek birşey yok yemeği en uzak noktada verin.cama basit bir sineklik takabilirsiniz o zaman gelemez.miyavlaması sorun sadece arkadaşın dediği gibi spreyi deneyin ama bizim kedide hiç işe yaramadı mesela yine yapacağını yapıyor.güvenliyse evinizin bahçesine götürün orada sabah çıkmadan yemek su verirsiniz,akşamda kontrol edersiniz.bu gidişle oradaki insanlar kediden rahatsız olup size veya ona zarar verebilir.benim yavru kedim vardı bahçede beslediğim apartmana girip beklerdi gelişimi.birgün birinin torununu çizmiş çocuk sıkıştırınca ben yokken alıp bir yere atmışlar bulamadım hayvanı.başına birşey gelmeden bir çözüm bulun.

Onu sahiplenip eve alın. Kedi harika bir şeydir, size hep pozitif enerji verir. evde bakımı da kolay hiç merak etmeyin, evde itiraz eden varsa da merak etmeyin onlar da sever zamanla ikna olurlar. Hayır asla eve alamıyorsanız işyerinde oturduğu yerdeki tüyleri vs temizleme işi ve sorumluluğu, laf gelmesin diye mama kapların düzeni ve temizliği size düşüyor. Orada kedinin güvenliği de önemli bir konu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…