Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki yıl olacak evleneli yeni sayılmaz. Benim eşimde çok alıştı aslında kucağında gezdirir oyunlar oynatır bazen benden çok düşünür ama benim öpmeme hala daha karışıyor. Bu yüzden kavgalıydık full bugün yattı uyudu öyle![]()
Hayvan sevmeyen yada hayvan fobisi gibi üst perdeden değerlendirmeye gerek yok,kedisini öpen adamı bende öpmem mesela yoksa hayvanları sevmiyoruz nefret ediyoruz diye birşey yok,siz nasıl onun bu hassasiyetini anlamıyorsanız o da sizinkini anlamıyor yani kedisi,köpeği olanlar size hak verir olmayanlar ona hak verir,ben şahsım adına önceden görmüş olsaydım evlenmezdim hergün bu tartışma yaşanır net.Arkadaşlar benim aylıkken alıp büyüttüğüm bir kedim var. Benim çocuğum gibi kedim zaten hayvan besleyenler beni anlar. E ben kedimi öperim de severim de doyamam ona asla. Eşim kedimi eve kabul etti. Seviyor da kedimi ancak öptüğümü her gördüğünde bir tartışma çıkarıyor ne de olsa yerlerde sürünen hayvan öpme diye uzatıyor meseleyi. E onu ben büyütmüşüm öpmediğim bir günüm yok öpmelere doyamadığım hayvan hakkında böyle konuşunca ben de öfkeleniyorum bu konuda empati yapamadığı için. Hayvan fobisi olanlar ve hayvan sevmeyenler bu konuda elbet beni anlamayacaktır ama eminim hayvan besleyen insanlar beni çok iyi anladı. Lütfen bir akıl verin nasıl davranmak gerekiyor. Bazen de sokaktaki kediyi beslerken elimle seviyorum ona da kızıyor besle geç dokunma pis kedi diyor ama ben üzülüyorum gerçekten sokaktaki tertemiz olmayabilir ama ben de sonrasında temizliyorum elimi tüm kediler bebeğim gibi hissediyorum dokunmak istiyorum onlar da bebek gibi sevilmek istiyor kıyamıyorum![]()
Bu kadar hayata farklı baktığınız adamlarla neden evleniyorsunuzArkadaşlar benim aylıkken alıp büyüttüğüm bir kedim var. Benim çocuğum gibi kedim zaten hayvan besleyenler beni anlar. E ben kedimi öperim de severim de doyamam ona asla. Eşim kedimi eve kabul etti. Seviyor da kedimi ancak öptüğümü her gördüğünde bir tartışma çıkarıyor ne de olsa yerlerde sürünen hayvan öpme diye uzatıyor meseleyi. E onu ben büyütmüşüm öpmediğim bir günüm yok öpmelere doyamadığım hayvan hakkında böyle konuşunca ben de öfkeleniyorum bu konuda empati yapamadığı için. Hayvan fobisi olanlar ve hayvan sevmeyenler bu konuda elbet beni anlamayacaktır ama eminim hayvan besleyen insanlar beni çok iyi anladı. Lütfen bir akıl verin nasıl davranmak gerekiyor. Bazen de sokaktaki kediyi beslerken elimle seviyorum ona da kızıyor besle geç dokunma pis kedi diyor ama ben üzülüyorum gerçekten sokaktaki tertemiz olmayabilir ama ben de sonrasında temizliyorum elimi tüm kediler bebeğim gibi hissediyorum dokunmak istiyorum onlar da bebek gibi sevilmek istiyor kıyamıyorum![]()
Benim de var kesim ben de öpüyorum hatta ağzını yiyesim geliyor bazen ama eşinizin empati kurmadığını söylemişsiniz siz onun bu yaklaşımı için empati kurabildiniz mi ? Muhtemelen çocukluğunda aile yaklaşımından kaynaklı bir tutum bu ve hissettiği şeylerde sizin kadar ona da hak verilebilir gibi geliyorArkadaşlar benim aylıkken alıp büyüttüğüm bir kedim var. Benim çocuğum gibi kedim zaten hayvan besleyenler beni anlar. E ben kedimi öperim de severim de doyamam ona asla. Eşim kedimi eve kabul etti. Seviyor da kedimi ancak öptüğümü her gördüğünde bir tartışma çıkarıyor ne de olsa yerlerde sürünen hayvan öpme diye uzatıyor meseleyi. E onu ben büyütmüşüm öpmediğim bir günüm yok öpmelere doyamadığım hayvan hakkında böyle konuşunca ben de öfkeleniyorum bu konuda empati yapamadığı için. Hayvan fobisi olanlar ve hayvan sevmeyenler bu konuda elbet beni anlamayacaktır ama eminim hayvan besleyen insanlar beni çok iyi anladı. Lütfen bir akıl verin nasıl davranmak gerekiyor. Bazen de sokaktaki kediyi beslerken elimle seviyorum ona da kızıyor besle geç dokunma pis kedi diyor ama ben üzülüyorum gerçekten sokaktaki tertemiz olmayabilir ama ben de sonrasında temizliyorum elimi tüm kediler bebeğim gibi hissediyorum dokunmak istiyorum onlar da bebek gibi sevilmek istiyor kıyamıyorum![]()
Oo konu seks oldu mu beyran çorbası gibi hüpletirlerKonu seks olunca nereleri nereleri öpüp yalayanlar bi kedinin yanağından mı tiksiniyorlarmış, öfff.
Ahahaha guldurdun ya Allah başka dert vermesin , öpme sende cok fazla özellikle kedinin ağzını öpmeEşimde bu konuda titizlik var maalesef. Sevgiliykende diyordu besle ama dokunma diye tabi ben hiç dinlemiyordum ya da o varken dokunmazdım o yokken dokunurdum. Kedimi de çok seviyor onunla oyunlar oynuyor kucağında gezdiriyor ama öpme söz konusu oldu mu gıcıklaşıyor. Merhameti çok. Kıyamaz sokaktaki kediyi köpeği benimle besler ama işte bazı konularda titizliği tutuyor. Ben de kendi kedimi öpme konusunda yorum yapmasına sinir oluyorum yani o benim bebeğim gibi öpme deyince sanki benim kedim illetli pis bir kediymiş gibi söylemesi beni sinir ediyor nasıl bir orta yol buluruz bilmiyorumevet biliyorum hayvan sevgisini tam anlamıyla tadamamış insanlar eminim tiksinç bulacaktır ama düşünceleri pek umrumda değil
Küçük ırk köpeğimiz eve geldiğinde 2,5-3 aylıktı şu an 12 yaşında, bu çocuk yıkanıyor taranıyor, iç dış parazit bakımları yapılıyor her yıl düzenli aşıları yapılıyor üstelik evde bakılıyor, bizim ailede eşim kızım ben birbirimizi köpeğimizi öptüğümüz kadar öpmedik şahsenArkadaşlar benim aylıkken alıp büyüttüğüm bir kedim var. Benim çocuğum gibi kedim zaten hayvan besleyenler beni anlar. E ben kedimi öperim de severim de doyamam ona asla. Eşim kedimi eve kabul etti. Seviyor da kedimi ancak öptüğümü her gördüğünde bir tartışma çıkarıyor ne de olsa yerlerde sürünen hayvan öpme diye uzatıyor meseleyi. E onu ben büyütmüşüm öpmediğim bir günüm yok öpmelere doyamadığım hayvan hakkında böyle konuşunca ben de öfkeleniyorum bu konuda empati yapamadığı için. Hayvan fobisi olanlar ve hayvan sevmeyenler bu konuda elbet beni anlamayacaktır ama eminim hayvan besleyen insanlar beni çok iyi anladı. Lütfen bir akıl verin nasıl davranmak gerekiyor. Bazen de sokaktaki kediyi beslerken elimle seviyorum ona da kızıyor besle geç dokunma pis kedi diyor ama ben üzülüyorum gerçekten sokaktaki tertemiz olmayabilir ama ben de sonrasında temizliyorum elimi tüm kediler bebeğim gibi hissediyorum dokunmak istiyorum onlar da bebek gibi sevilmek istiyor kıyamıyorum![]()
Eski kocam olurdu onun o pis ağzını öpüyorken sorun yok mis gibi ağızlı bebeğini mi öpmeyeceksin. Çocuğunuz olunca da öpmezsin malum kedilerden daha fazla yerlerde yuvarlanacakArkadaşlar benim aylıkken alıp büyüttüğüm bir kedim var. Benim çocuğum gibi kedim zaten hayvan besleyenler beni anlar. E ben kedimi öperim de severim de doyamam ona asla. Eşim kedimi eve kabul etti. Seviyor da kedimi ancak öptüğümü her gördüğünde bir tartışma çıkarıyor ne de olsa yerlerde sürünen hayvan öpme diye uzatıyor meseleyi. E onu ben büyütmüşüm öpmediğim bir günüm yok öpmelere doyamadığım hayvan hakkında böyle konuşunca ben de öfkeleniyorum bu konuda empati yapamadığı için. Hayvan fobisi olanlar ve hayvan sevmeyenler bu konuda elbet beni anlamayacaktır ama eminim hayvan besleyen insanlar beni çok iyi anladı. Lütfen bir akıl verin nasıl davranmak gerekiyor. Bazen de sokaktaki kediyi beslerken elimle seviyorum ona da kızıyor besle geç dokunma pis kedi diyor ama ben üzülüyorum gerçekten sokaktaki tertemiz olmayabilir ama ben de sonrasında temizliyorum elimi tüm kediler bebeğim gibi hissediyorum dokunmak istiyorum onlar da bebek gibi sevilmek istiyor kıyamıyorum![]()
Detayları bilmeden anlamadan bu abartılı yorumun amacı nedir? Size eşimle hayata çok farklı baktığımızı ne düşündürdü? Evet kediyi öpmeme söylenmesine bende kızıyorum ancak bunun haricinde eşimle biz beraber hayvan beslemeye çıkıyoruz sürekli. Ve evdeki kedimi kucağında gezdirir sürekli oynatır. En kaliteli mamaları kumları almak ister ben ucuzunu alsam bana kızar kaliteli al diye. Sırf bir şeyden sebep benim eşim neden sizin lafınızla yerin dibine giriyor ve siz kocanıza şükrediyorsunuz? Ben de kocama şükrediyorum. Sırf bir yanlışı oldu diye siz eşinizi yerin dibine sokup neden evlendim mi diyorsunuz? Konuşurken az düşünerek konuşun abartılı üslubunuzu bir kenara bırakın. Bu konuda ben de hatalı dedim ama sizin de bir durunuz olsun.Bu kadar hayata farklı baktığınız adamlarla neden evleniyorsunuz
Kediyi ilk kez evlenince görmedi herhalde kocan olacak adam