Kedi sahiplenmek isteyen var mı ?

denizaslim

Şahsına münhasır ironik insançağız..
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
3.609
15.031
733
İzmir
Merhaba arkadaşlar. Benim şu anda 3 tane kedim var anne baba ve oğulları. Ancak 3 kediye birden bakmak benim için çok zorlayıcı oluyor. 3 ünü bi bagsa koyamıyorum yazlığa götüremiyorum en azından torunumu iyi bir aileye sahiplendirmek istiyorum

index.webp

Torunumun adı : Arı
3.5 yaşında. Kısır
Komutlara tepki veriyor. Evdeki tezgah ve masaya çıkmaz. Hata yaptığında iki elinizi şak şak birbirine vurursanız oradan hızla uzaklaşır. Çok sakindir. Günün belirli saatlerinde gelir elinizin altına girer kendini sevdirir. Öyle ayaklarınızın altına dolanmaz. Cool bir erkektir.
Evde yemek yapılırken tepki vermez sizi rahatsız etmez ( tüm tuxedo cinsi böyle mi bilmiyorum ama ben evde et balık vs pişirirken hiç oralı olmuyorlar)

Kuru mama ve haftada bir gün yaş mama yer. Boyu uzun ve yakışıklı bir erkektir. Adını söylerseniz miyavlar onun dışında pek sesi çıkmaz.

Balıkesir ve çevresine sahiplendirmeyi düşünüyorum ancak asla ve asla sokakta yapamaz bakamam diyen geri verebilir hemen geri alırım. Ara sıra da bir fotoğrafını gönderirseniz bende iyi olduğunu bilmek isterim

Eklentiler

• index.webp
    index.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 60
Ayyy çok güzelmiş smokin kediler en iyisi zaten sahiplenmek isterdim fakat yozgatta yaşıyorum yinede şansı bol olsun güzel bir yuvası olsun demeye geldim

çokkkkk tatlısın sennn
inşallah güzel bir yuvası olur ancak 3.5 yaş çok geç değil mi sahiplendirmek için
size çok alışmıştır bunun sonucu depresyona girebilir diye düşünüyorum..
ayrıca anne ve babasından da ayrı kalacak
keşke hiç bırakmasanız.

çokkkkk tatlısın sennn
inşallah güzel bir yuvası olur ancak 3.5 yaş çok geç değil mi sahiplendirmek için
size çok alışmıştır bunun sonucu depresyona girebilir diye düşünüyorum..
ayrıca anne ve babasından da ayrı kalacak
keşke hiç bırakmasanız.

Bende hiç istemiyorum aslında. Nasibi güzel olsun oğlumun.Allah bizimle kalmasını nasip ettiyse bizimle kalsın. Sıkıntı çekmesini istemem

Ben isterdim ama evde dişi bir kopegim var. Ve maskesi deseni de aynı ahahahaha
20200501_211621.webp

Bu yaştan sonra kedi için başka aile zor olur. Benim kedim de 4 yaşına girecek bir keresinde mecburiyetten 3 gün komşuda bıraktım . Geldiğimde kendini yalamamış , üst başı kir içinde kalmış. Evine geldiğinde ne yemek yedi ne sesi çıktı .sadece peşimde gezindi . Onu terkettiğimi sanmış ,depresyona girmiş . Yani demek istediğim orası kedinizin evi evden atmak ve başkasına vermek onları depresyona sokar . Facebookta bir site var size yardım edeceklerdir .böylelikle ayrılmak sorunda kalmazsınız .

Back
X