• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi sahiplenmek istiyorum. 🐈

Eğitimli kedi mi olur? Kedi bu, ancak o sizi eğitir. Tuvalet eğitimi filan diyorsan kediler tuvaletlerini içgüdüsel olarak kuma yapar. Tuvaletin yerini degistirmedigin sürece.
Ilk 3 ay anne sütünü almalı ama daha küçük bir yavruyu sahiplenmek sorun olabilir. Benim aldığım yavru erken sütten kesilmişti, kocaman oldu ama hala kulak emiyor mesela.

Eğitimli kedi mi olur? Kedi bu, ancak o sizi eğitir. Tuvalet eğitimi filan diyorsan kediler tuvaletlerini içgüdüsel olarak kuma yapar. Tuvaletin yerini degistirmedigin sürece.
Ilk 3 ay anne sütünü almalı ama daha küçük bir yavruyu sahiplenmek sorun olabilir. Benim aldığım yavru erken sütten kesilmişti, kocaman oldu ama hala kulak emiyor mesela.
Eğitimli derken kuma yapanı kastedmiştim patileriyle eşeleyin kumu öğrensin filan gibi şeyler söylüyorlardı. Ben de zaten kuma yapamayacak kadar küçük almamam gerektiğini öğrendim bu süreçte. 2 3 aylık almam gerekmiş sütten kesildikten sonra. Zaten o zamana kadar da öğreniyorlarmış. 🤗 En kısa sürede bi tane evlat edinmek istiyorum.

Bir önceki mesaja yazdığım cevabı size de yazdım ama bi değişik oldu. 🤗

20200422_150327.webp

Ay çok tatlı minnoşun güle güle büyüt Canım❤

Amannn yarabbi yesinler seni yaaaa 😍 takıldıgın bir yer olursa yardımcı olmaya calışırım canım bildiğim bir konuysa eğer 😊

Amannn yarabbi yesinler seni yaaaa 😍 takıldıgın bir yer olursa yardımcı olmaya calışırım canım bildiğim bir konuysa eğer 😊
Tam kuma yapamıyormuş biz göstericez biraz. Bir de mama yemedi hiç ıslatın yavru kedi mamasını dediler. Uyuyo şimdi. 🤷🏻‍♀️

Back
X