- Konu Sahibi benkahvecanavari
evet kabus dolu bir yolculuk yaşadık otobüsle... ve bir daha asla otobüsle götürmem. otobüse te bagaj alanında götürmeme müsaade etmişlerdi. miyavlama sesini otobüsün içinden duyabiliyordum azap oldu bana. molada muavin abla istersen bakalım dedi bagajı açar açmaz bizimki dışarı fırladı. nasıl başardıysa çantadan çıkmış gece karanlıkta bul bulabilirsen 15 dakikalık mola 30 dakika oldu. o kedi gelmeden bu otobüs kalkamayacak diye naralar atıyordum en son.otobüsün yarısı elinde fenerlerle kedi aradık .neyse ki bulduk yakaladık, aldık çantasına. şuursuzun biri yanıma gelip ''abla çok mu pahalı bu kedi'' diye sordu çıplak elle insan nasıl boğulur öğretmek istedim. diğer molada bağajı açtırmadım. ankaraya indiğimde şoför ve muavin ile bagaj alanının etrafını çevirip hazır mısınız diyerek herkes pusuda açtık.çok şükür çantadaydı. bir daha otobüs mü asla! trende yanınıza alabiliyorsanız eğer olabilir onu tecrübe etmedim maalesef
Oncelikle degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim. Yazdiklarinizi okurken hayal rttim icim acidi, buyuk gecmis olsun. Tren ile goturecegim internet sitelerinden baktim kafes ya da canta icinde kabul ediliyor. Gercekten zor olacak ama deger mi deger. Cok sagolun tekrardan