Benim bir kedim var artık 1 yaş 4 aylık oldu ve onun çok küçükken 1 aylıkken almıştık.Dünya tatlısı bir kediye sahibim diyebilirim.
Çocukken benim kedim çok oynak bişeydi,geceleri annemle benim aramda yatardı,gece yarısı aniden kalkıb beni tırmalardı ayak ve el parmaklarımı ısırırdı oynanılmasını isterdi ellerimizi yalardı.
Ben artık alıştığım için kucaklardım öyle yapınca ısıra ısıra uyuya kalırdı zaten bebek kediler çabucak da uyurlar.Oynaklığı şimdi küçüklüğündeki gibi değil tabi olgun kedi oldu artık hemde erkek cinsi.
Dişiler daha erkeklere ramen passiv olurlar.
Doğduğumdan beri evimizde türlü türlü hayvanlar oldu.Kedide olmazsa olmazımızdır.
Kedileride çok seviyorum.
Şimdi evimize balıklarımızı sattık bakımları zordur,muhabbet kuşu aldık oda dişi.kedim ona kenardan bakıp kıskanır.
Hani eskiden beni severlerdi artık büyüdüm sevmiyorlar manasında.
Sizin de kedinizin o dönemi alışın derim ben,gündüzleri oynarsa bile gece yine uyanır bazen yumşak battaniyeleri yorqanları yalar elleriyle okşar annesi sanar.bunada şaşırmayın.
Ha bide her kedi farklıdır.
Benimki mesela yastığa kafa koymasaydı uyuyamazdı elimiz ayağımız ona değmeseydi yalnız oturamazdı.çok yaramazdı benim minnoşum çoook