• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi sorununu aşamamak

bizimki de kutunun içine konulduğu an veterinere gideceğini biliyor o yüzden kutuyu görünce arkasına bakmadan kaçıyor. biz şöyle bir çözüm bulduk. kutuyu ve kedimizi alıp asansöre biniyoruz sonra bizimki hemen kutusuna giriveriyor ama bizimki çok korkak, evin dışında korktuğu için kutusuna giriyor siz de öyle yapabilirsiniz.

Normal. Sartlanmis cunku. Valla unutmaz kolay kolay. Uzun sure gecmesi lazim.Bizimkiler de oyle. Yani huyu oyle kedinizin yapacak bir sey yok. Uyanik biraz:nazar:

İstediğin mamayj koy benimki de gizmez ;) ben genelde yakalarım birşey yapmaz ama sen biraz büyükçe bir polara güzelce sarıp hemen içine koyabilirsin kabı ortaya çıkarmadan ;) ben kabı başka bir odada hazırlıyorum kucağıma alıyorum gözûnü kapatıyorum hop üstten atıyorum içine

Benim kedim 14 yaşında
1 aylikti bizdeydi
Ankara Van kırma bembeyaz sevimli mi sevimli
Fakat 6 aylıkken geçirdiği rahim kanseri ameliyatı sonrası bahsettiklerinizi aynen yaşıyoruz bukadar sene geçti hala duzelmedi
Bizde ekstra beyaz gömlek beyaz elbise giyenlere de saldırıyor doktor sanip
Bir kedinin uçtuğunu beyaz gömlek giyinmiş dayıma saldırırken gördüm ilk kez

Birtek eşime anneme ve bana sesini çıkarmıyor onun dışında herkese tehtit gözüyle bakıyor

Ameliyat olunca böyle oldu öncesinde çok uysaldi çok zorlu bir ameliyat ölümcül bir hastalık aylarca süren tedavi iğnesi olunca psikolojisi bozuldu yavrumun
Bize yaşamaz boşuna ugrasmayin maksimum bir ay yaşar boşuna ameliyat masrafını girmeyin demişlerdi 14 yıl yaşadı !

Yaşadığı travmayı unutamiyor ondan o...bende zorla sokuyorum doktora götürürken yapacak birşey yok
Veterinerin sokağına girdik mi tanıyor ağlıyor kuzum :KK43:
Masallah size ne guzel bakmıssınız ömrünü tamamlayacak neredeyse ve o hastalıktan kurtatmıssınız. Cok sevindim okurken dizin adınıza.
Ne acılar cekti kimbilir ve aklına geliyo. Ama bu kadar sene yasatmissiniz tebrik ederim.:nazar::nazar:

veteriner ve benim köpek. kapisina geldigimiz an kacip gider esim nerdeyse 40 kiloluk köpegi kucaginda bebek gibi tasimak zorunda her defasinda.

hem de nasıl travma oldu. rahim promedisi vardı, kendi kendine patladı sürekli iltihap akıntısı vardı. zor bir kısırlaştırma oldu. mutlaka ağrısı da olmuştur ama söyleyemedi ki.
kindar kuzum çok asabi bir kız kabullendim artık. bazen birbirimize dokununca statik elektrikten çıtırt diye çarpılıyoruz. akşam oldumu da tam tersi, gecelerin kadını munis bir pamuk, sarmaş dolaşız boynumda uyuyor.
Bizimkilerin kısırlaştırılması zor olmadı ama o uyuşuk halleri, dişi olanın ağrıdan oturmakta zorlanması falan gitmiyor gözümün önünden. Keşke başka bir yolu olsa da hiç acı çekmeseler :(

Back
X