- 18 Ağustos 2025
- 10
- 0
- 1
- 38
- Konu Sahibi karlarkralice
Selamlar. Bana bir konuda tecrübesi olanlar yardımcı olabilir ise cok sevinirim açıkçası sorun benim kafamda mi yoksa panik olmakta haklı mıyım hiç bilmiyorum.Bundan 1 ay kadar önceydi bu olay.Çocuğum komşuya gitmiş eşimin biraz ihmali var tabi bunda ve çocuğu yalnız bırakmış o evde de kediler var kızım eve geldiğinde elinde bir çizik farkettim hemen eşime ve kedi sahiplerine sordum kedi mi tirmaladi acaba diye ve hiç birisi şahit olmamış. Yani çizik son 2 saatte olmamış da olabilir eşim teyit edemiyor ben de hatırlamıyorum, onlar da biz görmedik deyince bir yanım önemsiz olabilir bir yanım da acaba fark mi etmediler diyor. Tabi böyle bir durumda hastaneye falan gitmedik kimse şahit olmamış diye eşim abartıyorsun dedi bana. Kaldı öyle. Tabi ben şu güne kadar kedileri gözlemledim hepsi yaşıyor ve gayet iyi durumdalar sahibi iç dış parazit aşılarının yapıldığını söyledi. Kediler bahçeye de çıkıyorlar arada.Ta ki geçen gün dışarda yavrulardan bir tanesinin eksik olduğunu fark edene kadar sordum o öldü dediler birden elim ayağım titredi. En son doğduklarında görmüştüm sonra bir iki ay geçti ve kızımın olayı gerçekleşti. Onlar da bana o yavru kızın bize gelmeden çok önce ev içerisinde bir kaza sonucu öldüğünü söylediler. Ve kesinlikle için rahat olsun kedilerimizde herhangi bir hastalık yok o yavru daha küçükken boğularak öldü eğer bir hastalık olsaydı evimize girip çıkıyorlar,bizimle beraberler en başta biz tedbir alırdık dediler. Ayrıca o hasta olsaydı veterinerin de bilgisi oldurdu dediler ya da diğer yavrular da hastalanirdi dediler. Ama benim kafamdaki bir ses sürekli en kötü ihtimali düşünüyor. Ya bana yalan söylüyorlar ise diyorum,ne bileyim zaten şu saatten sonra yapılabilecek hiçbir şey yok ama bu durumda biraz kafamın rahatlamasına ihtiyacım var özellikle kuduz korkusundan çocuğuma birşey olacak diye panik yapmıyorum. Şu durumda ben gerçekten saçmalıyor muyum sizce ya da aynı durumda siz olsaydınız belirsizlikle beraber götürüp aşı yaptırır mıydınız yoksa gerçekten bu olayda endişe etmemem mi gerekiyor…….