Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar,
Size bir şey danışmak istiyorum. Ben kedimi çok öpüyorum ve bir tanıdığım kedi tüyünün insanın ciğerine yapıştığını ve hasta ettiğini söyledi. Bu bilgi doğru mu bir bilginiz var mı? Aranızda veteriner varsa ve sorumu cevaplarsa çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar,
Size bir şey danışmak istiyorum. Ben kedimi çok öpüyorum ve bir tanıdığım kedi tüyünün insanın ciğerine yapıştığını ve hasta ettiğini söyledi. Bu bilgi doğru mu bir bilginiz var mı? Aranızda veteriner varsa ve sorumu cevaplarsa çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar,
Ben bir doktora sormustum bu soruyu.
Tek olarak bir zararı yok ama yumak gıbı toplu halde yutulursa zararı olur demıstide ben Bunada inanmıyorum. Tüy sonucta yanı azıda coguda zarardır bence.
Kedi tüyü ciğere gidemez, bu imkansızdır. Eğer kediyi öpüyorsanız, tüyleri ağzınıza girebilir ve yutabilirsiniz, ciğere değil mideye gider. Eğer kedinin parazit aşıları tamsa bir zararı olmaz.