• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi ve tavsan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.653
798
Kedi ve tavsan ayni evde olur mu arkadaslar? Yani gecinebilirler mi? Bir arkadasim yurtdisina gidecek bana birakmayi teklif etti 1 senelik. ankara kedisi var ben de kedi beslemek cok istiyorum ben de 1 sene sonra yurtdisina gidecegim icin kedi alamiyordum yani cok iyi bi secenek benim icin ama tavsanim cok urkek kedi zarar verir mi acaba?

Son düzenleme:
Arkadaşımın ankara kedisi var üstüme üstüme atlıyor hayvan beni kendinden sogutacak sonunda :) Nasıl bir yapısı varmış onu sordun mu ?

Arkadaşımın ankara kedisi var üstüme üstüme atlıyor hayvan beni kendinden sogutacak sonunda :) Nasıl bir yapısı varmış onu sordun mu ?

Onu sormaya firsatim olmadi ama o da ben eve gelince ustume atliyor dedi cok mu sirnasik oluyorlar? :D cok guzel su gibi gozleri var ya. Ben hayran kaldim ve cok istiyorum tek korkum tavsanima zarar vermesi olur iste

Sirnasik değil tam tersi kedi gibi değil kaplan gibi erkek olduğu içindir belki bilemiyorum.Ole kendini sevdirmeyi sevmiyor bütün kediler gibi.Hatta bi gece beş kız aynı evdeyiz iyice çıldırdı bulundugumuz odaya girmek için kapıya bir atlayisi var ben o gece korktum cidden .Seni korkutuyor gibi oluyorum ama kisirlastirilmis mi kedi ? Değilse o donemleri kolay geçmiyor.Bana kalırsa hayvan maddi manevi büyük bir sorumluluk aynı bebek gibi :(ama zaten bir tavşanın varmış aliskinsindir diye düşünüyorum belki çok sessiz sakin bir kediciktir hiç zarar vermez tavsanciga ,bir ara veterinere uğrayıp sor ikisinin yaşaması sizce uygun mu diye

Sirnasik değil tam tersi kedi gibi değil kaplan gibi erkek olduğu içindir belki bilemiyorum.Ole kendini sevdirmeyi sevmiyor bütün kediler gibi.Hatta bi gece beş kız aynı evdeyiz iyice çıldırdı bulundugumuz odaya girmek için kapıya bir atlayisi var ben o gece korktum cidden .Seni korkutuyor gibi oluyorum ama kisirlastirilmis mi kedi ? Değilse o donemleri kolay geçmiyor.Bana kalırsa hayvan maddi manevi büyük bir sorumluluk aynı bebek gibi :(ama zaten bir tavşanın varmış aliskinsindir diye düşünüyorum belki çok sessiz sakin bir kediciktir hiç zarar vermez tavsanciga ,bir ara veterinere uğrayıp sor ikisinin yaşaması sizce uygun mu diye

Evet alistim sorumluluk ama insan seviyor iste ben hele bayiliyorum tek istegim iyi gecinmeleri veterinere sorarim zaten bi de yasayan yasatan var mi tecrubeleri ogrenmek lazim cevap vereyim sahibine de :))

kediler tavşanları boğar.. bizim tavşanımızı boğdu nankör kedi. :19: o kadar besledik ettik :D

2side kücükten beri birlikte olursa bişey olmaz ama bir yaşında kedi tavşana zarar verirdiye düşünüyorum :50: tırmalar tavşan kaçtıkça yakalamaya çalışır doğası gereģi yazık alma bence yavru kedi olsaydı sorun olmazdı büyük kedi zarar verebilir

Çok sakat iş.
Kedi bebeyken sen büyütmüş olsaydın tamamdı ancak ikisi de birden aynı ortama girecekler.
Kedinin huyunu bile bilmiyosun. Bazı kedi sahibini bile görünce "üff bu da bi'rahat bırakmıyo ya:110:" deyip totosunu dönüp gider bazısı da her gördüğünün üstüne atlar:ssz:

Meraktan baktım Ankara kedisi için herkes "kıpırdayan her nesneye atlayan ve hiperaktif" kelimelerini kullanmış. (Kedilere bayılmama rağmen bunu huy edinmiş kedilerden feci tırsarım. Komşumun güzeller güzeli kedisi evine ayak basmamla soluğu ayağımda alıyo, parmağımı oynatıyorum atlamak için hazırlanıyo. Evde yürümek mayın tarlasında gezmek gibi her an tetikteyim nerden fırlayıp ayağıma sarılacak diye:9::9:)

Ayrıca kediler ne kadar evcil olsalarda içlerinde avlanma isteği hep var senin minnak kuzun kedinin bu isteğini hatırlatır durur.

Boğabilir yani ayrı odalarda tutacaksan sorun olmaz ama:44:

Herkes olumsuz yonde olacagini soylemis uzuldum acikcasi belki bi kac gunluk deneme amacli ayni evde tutabilirim ne tepki verecekler diye olur mu ki?

hiç riske girmeyin. tavşanınız küçük, kedi bir yaşında ve birlikte büyümemişler, zarar verir. benim kedim yavruyken bile balkona gelen kuşu parçalamıştı. sabah kalktığımda tüylerini bulmuştum. çok kötü bir duygu, üstelik beyaz kediler doğası gereği daha vahşi olurlarmış (veteriner bilgisi)
birarada tutmayı düşünüyorsunuz ama gözünüzü ayırmamanız gerek, Allah korusun kediler çok atak hayvanlar. geçen hafta sokakta erkek kedi yavru kediyi boğdu, peşinden koştuğumuz halde ağzından alamadık.

Son düzenleme:
hiç riske girmeyin. tavşanınız küçük, kedi bir yaşında ve birlikte büyümemişler, zarar verir. benim kedim yavruyken bile balkona gelen kuşu parçalamıştı. sabah kalktığımda tüylerini bulmuştum. çok kötü bir duygu, üstelik beyaz kediler doğası gereği daha vahşi olurlarmış (veteriner bilgisi)
birarada tutmayı düşünüyorsunuz ama gözünüzü ayırmamanız gerek, Allah korusun kediler çok atak hayvanlar. geçen hafta sokakta erkek kedi yavru kediyi boğdu, peşinden koştuğumuz halde ağzından alamadık.

Kedilerin tavsanlarla problemi oldugunu dusunmemistim hic ya :( benimki kafeste dursa ona buyuk bi kafes yapicam ama

Herkes olumsuz yonde olacagini soylemis uzuldum acikcasi belki bi kac gunluk deneme amacli ayni evde tutabilirim ne tepki verecekler diye olur mu ki?

Ben şahsen kendi tavşanımı riske atmazdım:) Tavşan değil ama kedi besledim 3 tane çok farklı karakter olmalarına rağmen kıpırdayan gezen herşeye atlayıp oyun oynamaya çalışıyorlardı hepsi.. Tavşanın daha küçükmüş zaten korkuyormuş herşeyden birde o eve yeni gelen bir kediyle uğraşmak zorunda kalmasın kedi ona bir şey yapmasa bile tavşanına korkusu yetecektir..

Kedi ve tavsan ayni evde olur mu arkadaslar? Yani gecinebilirler mi? Bir arkadasim yurtdisina gidecek bana birakmayi teklif etti 1 senelik. ankara kedisi var ben de kedi beslemek cok istiyorum ben de 1 sene sonra yurtdisina gidecegim icin kedi alamiyordum yani cok iyi bi secenek benim icin ama tavsanim cok urkek kedi zarar verir mi acaba?

evde kedim kuşum tavşanım hatta civcivim bile oldu. su anda halen kedim papagan ve muhabbet kuşu ile yaşıyor. cokta agresif bir kedidir ama birşey yapmayi bırak yanına yanaşmıyor. kedinin huyu nasıl bilinmez. arkadaşınıza sorun? saldırgan degılse zarar verme içgüdüsü yoksa birsey yapmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X