- Emoji Skoru
- 6.017
- Puanlar
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
-
yavrusu içerde kendisi dışardaydı kapıda durmuş ben hareket edince bağırıyor falan baya korktum.çiftleşme döneminde olabilir mi dicem ama bu kadar kısa zamanda tekrar kızışıyolar mı bilmiyorum. ama öyle olmasa bile kediler de insanlar gibi çeşit çeşit. hepsinin huyu farklı oluyor. belki karakteri öyledir.
evet muhtemelen öyledir baya hırçındı. Yanında yavrusu olmadığında uysal tuhaf bir şeyYavrularını koruma içgüdüsüyle öyle yapıyorlar diye biliyorum.
Dönemleri geldi aslında olabilir yani, bebekleri de büyümüş, sütten kesmiştir ya da kesmek üzeredir ama yavrulardan uzakken uysalmış, sanırım çocuklarını korumak için hırçınlaşıyor.çiftleşme döneminde olabilir mi dicem ama bu kadar kısa zamanda tekrar kızışıyolar mı bilmiyorum. ama öyle olmasa bile kediler de insanlar gibi çeşit çeşit. hepsinin huyu farklı oluyor. belki karakteri öyledir.
Evet sanırım öyle sabah baya problem yaşadık kendileriyle :) kapının önüne dikilmiş geçirmiyor servisi kaçırıyordum nerdeyse :)Yavrularını korumak için öyle yapıyor. Orayı benimsemiş evi gibi görüyor siz de evinin oralarından geçiyorsunuz :) yavrusuna zarar vereceksiniz sanıyor :)
Evet sanırım öyle sabah baya problem yaşadık kendileriyle :) kapının önüne dikilmiş geçirmiyor servisi kaçırıyordum nerdeyse :)
evet hazır mama süt evde ne pişerse götürüyorum ama hala hırçınHahahah :):) mama koymayı denediniz mı güvenmeye başlar eğer beslerseniz.
Bazen kayboluyor gibi sonra bakıyorum yerini değiştiriyor2-2.5 aydan sonra kediler pek de annelik yapmazlar artık.. O aydan sonra yavrular kendi başlarına kalıyorlar.