Kedilerde böle bişey olur mu?

Nergizolsun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2018
3.500
5.718
158
Herkese merhaba bu akşam kedimi severken karın bölgesinde elime sivilce şeklinde bişey geldi dikkatli baktığımda bir kaç tane et beni şeklinde olduğunu gördüm.İnternetten bakayım dedim bakmaz olaydım cilt kanserinden filan bahsediyor.Sizce nedir bunlar?

Cild kanseri degilde mantar ola bilir benim kedimde de oluyor fotografını çekip paylaşşanıza bakim bi nasık

Herkese merhaba bu akşam kedimi severken karın bölgesinde elime sivilce şeklinde bişey geldi dikkatli baktığımda bir kaç tane et beni şeklinde olduğunu gördüm.İnternetten bakayım dedim bakmaz olaydım cilt kanserinden filan bahsediyor.Sizce nedir bunlar?
^^ telas etme fotosunu koysaydın keske ^^ erkek kedıde de meme var :D

Fotoğrafını ekliyorum ☺️

Eklentiler

• A800F2A9-AEC2-4D91-B7F7-3B61F18126F5.webp
    A800F2A9-AEC2-4D91-B7F7-3B61F18126F5.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 73
bundan tam karsısında bıdaha varmı sagındaysa solunda yani.:) 4 8 degısken sayıda olabılır. memeucuna benzettım ben :) flu cıkmıs az foto ama olsun .karnınn ıkı kenarında yukardan asagı duz cızgıde dızılı olcak :)

Benim de erkek kedim var daha önce tüylerden fark etmemiş olabilirsiniz meme ye benziyor karşısında var değil mi bir daha 😃

bundan tam karsısında bıdaha varmı sagındaysa solunda yani.:) 4 8 degısken sayıda olabılır. memeucuna benzettım ben :) flu cıkmıs az foto ama olsun .karnınn ıkı kenarında yukardan asagı duz cızgıde dızılı olcak :)
Evet bir tane daha geldi elime sonra kalktı gitti oğluşum çok sıkıştırmak istemedim:)

Ben de yillar sonra ogrenmistim memenin cinsiyetle alakası olmadıgını :) o da bi evlat gibi oluyo ya 🤗🤗. Tedirginliğinizi cok iyi anlayabiliyorum :)) hayırlı geceler 🙋

Ben de yillar sonra ogrenmistim memenin cinsiyetle alakası olmadıgını :) o da bi evlat gibi oluyo ya 🤗🤗. Tedirginliğinizi cok iyi anlayabiliyorum :)) hayırlı geceler 🙋
Ya normalde göbeğini bu kadar uzun sevdirmezdi o yüzden hiç farkmedim demek farkettiğimde de çok üzüldüm keşke daha önce kontrol etseydim diye neyse ki şükür birşey yokmuş.Canımmm oğlum o benim bazen uyku sersemine halsiz görünüyor o zaman bile acaba hasta mı diye koşturana kadar uğraşıyorum :))Bir derdi olursa farkına varamamak en büyük korkum.Teşekkür ederim size de hayırlı geceler ☺️

Ya normalde göbeğini bu kadar uzun sevdirmezdi o yüzden hiç farkmedim demek farkettiğimde de çok üzüldüm keşke daha önce kontrol etseydim diye neyse ki şükür birşey yokmuş.Canımmm oğlum o benim bazen uyku sersemine halsiz görünüyor o zaman bile acaba hasta mı diye koşturana kadar uğraşıyorum :))Bir derdi olursa farkına varamamak en büyük korkum.Teşekkür ederim size de hayırlı geceler ☺️
ben de de bi papagan vardi.. Bebege zarari olur sen simdiden gonder onu dediler petshopa verdirdim de.. Meger yuzde 90 kadar körmus.. Gormuyomus. Bunu hic farketmedim odadan zaten cikmazdi. Zaten benden baskasina gitmezdi.. Beni kokumdan biliyomus odayi ezberlemis.. Evden ordan burdan tuy cikar aglama krizine grerdim Hasta oldugunu nasil bilmem kisminin pismanligi.. Omzumda titmikleyip tuylerini ustumu pisletmesi bile paha bicilemezdi. Evde arkadasti iste bana. Sonra tutundugum tek dal mi diyim artik bebegim de dusunce kaldim mi bi basima evde. Ama hayat devam ediyor tabi.... Anilar anilar.. İnsan cok alisiyo mericeynim benim:) sahiplendi biri. Mutludur insallah :') o yuzden bidaha hayvan arkadas dusunmuyorum :) uzaktan severim boyle. ,

Back
X