selam, ben yeni üyeyim,hep yazmak istiyorsum yoğunluktan fırsat olmamıştı. artık ben de üye oldum:)
sizlere danışmak istediğim birşey var, gerçi ayrı başlık açmadım, site biraz karışık geldi bana..
neyse geçenlerde dişi kedimi kısırlaştırdım, ama herkes çok eleştirdi. hayvanın en önemli iç güdüsünü yok ediyorsun, bir kere anne olsaydı, gibi.. hayır evde bir de erkek kedi var, o da 5 aylık ama ben nasıl bunun önüne geçeyim ki.. onca yavruya nasıl bakayım? ama biryandan da vicdan azabı çektim, hayvanları evimize alıp süs eşyası mı yapıyoruz diye.. ama bu arada benim kadar ilgilenen biri daha yoktur. hergün oynarım, severim, öperim, koklarım, aşıları, karınları, burunları herşeyleriyle ilgilenirim.. şimdi erkeği de kısırlaştırıcam çünkü hertarafa koku bırakıyormuş ve çok fena bir kokuymuş, yıkasan da çıkmıyor, eşya atman lazım dediler. ama başka arkadaşımın erkek kedisi hiç öyle yapmamış, 1 yaşında hala kısır değil. bizimki 5 aylık, ne yapayım erken mi kısırlaştırayım, 1 yaşını mı bekleyeyim? zor olan dişiyi kısırlaştırmak ama oğluma da hiç kıyamıyorum.. o kadar mükemmel bir hayvan ki..