Kedileri ve tüyleri

pembiss

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
430
131
merhaba arkadaslar :)

Baslikta belki " kedimin oldugunu " düsünmüssündür öyle degil fakat bir kedim olsun istiyorum :) bu yüzden kedi sahibi arkadaslardan yardim almak istedim :)

Sizler kedi tüyleriyle nasil ugrasiyorsunuz ? Scotisch fold cok az tüy döküyorumus öylemidir ?
düzünli tarakamak tabiki cok önemli :)

Tsk ederim :)

En az tüyü,kedilerin hası olan tekir/sarman kedi döker :KK39:

1C5BDB9E55A394A6550A2A144EED0E35.jpg

.

k-c-k-yavru-kedi-resimleri1.jpg

Bütün insanların saç döktüğü gibi kediler de tüy döker.Satın almak yerine tekir ahiplenirseniz cins olarak hem bünyeleri daha sağlam olur hemde daha az tüy döker.Kalitesiz mama tüy dökümünde çok etkilidir.Market mamaları düy dökümünü arttırır.Hergün tararsanız tüy dökümünü engellersiniz.

Bütün insanların saç döktüğü gibi kediler de tüy döker.Satın almak yerine tekir ahiplenirseniz cins olarak hem bünyeleri daha sağlam olur hemde daha az tüy döker.Kalitesiz mama tüy dökümünde çok etkilidir.Market mamaları düy dökümünü arttırır.Hergün tararsanız tüy dökümünü engellersiniz.

Yavru istiyorum :) evet bakinmam lazim.... almak taraftari degilim pek ama nasil olur bilmiyorum .... Mamalarin tüy dökümünü etkiledigini bilmiyordum.... Cvp icin tskler :)

Yavru istiyorum :) evet bakinmam lazim.... almak taraftari degilim pek ama nasil olur bilmiyorum .... Mamalarin tüy dökümünü etkiledigini bilmiyordum.... Cvp icin tskler :)
Acana Orijen Hill's N&D Mama markaları diğer markalardan daha kalitelidir.Tüy dökümünü çok engeller.Ayrica tekir bombay sarman cinsleri az tüy döker.Facebook Twitter İnstagram adreslerinde bir sürü sahiplendirilmek için bekleyen kediler var.Sohayko ve Haytap sitelerine de bakabilirsiniz.

Bende bir yavru kedi var, cins değil bu yüzden ister misiniz bilmiyorum. Henüz doğru düzgün tüy dökmedi. Alırım derseniz 400 gramlık iki paket proplan maması ve kumuyla birlikte verebilirim:)

Acana Orijen Hill's N&D Mama markaları diğer markalardan daha kalitelidir.Tüy dökümünü çok engeller.Ayrica tekir bombay sarman cinsleri az tüy döker.Facebook Twitter İnstagram adreslerinde bir sürü sahiplendirilmek için bekleyen kediler var.Sohayko ve Haytap sitelerine de bakabilirsiniz.

süpersinniz tsk ederim :) bu yazdiklariniz cok guzel ... sizinde varmi kediniz :)

:KK68::KK68:
Bende bir yavru kedi var, cins değil bu yüzden ister misiniz bilmiyorum. Henüz doğru düzgün tüy dökmedi. Alırım derseniz 400 gramlık iki paket proplan maması ve kumuyla birlikte verebilirim:)

böyle teklif etmeniz bile cok guzel :):KK68: ama malesef imkansiz gibi türkiyede degilim henuz .,.. önce arastirmak istedim ...ama cok tsk ederim :) .

3 gün önce scottish fold sahiplendim, 65 günlük henüz, bebeklik tüylerini döküyor dediler ama daha evde hiçbir tüy yok. Günde 1 kere tarıyorum sadece.. Tüy de yok, tırmalama da yok, aşırı sakin.. Tam bir ev kedisi..

ne Cabuk :) yeni yuvasinda cookk mutlu olsun :)
Evet çok çabuk oldu, tuxedo baskın genmiş, şanslıymış. Alırken öyle demişti bayan:KK70:
3 gün önce scottish fold sahiplendim, 65 günlük henüz, bebeklik tüylerini döküyor dediler ama daha evde hiçbir tüy yok. Günde 1 kere tarıyorum sadece.. Tüy de yok, tırmalama da yok, aşırı sakin.. Tam bir ev kedisi..
Yaa onlar da çok tatlı oluyor, şaşkolozlar:KK45:

Benim de var bir pisim, malesef çok yaşlı ve tüyleri de çok dökülüyor. Ama düzenli tarama ve yapışkan rulolar beni rahatlatıyor. Gerçi isterse bütün ev tüy olsun bebeğimden vazgeçmem. Sen de kednlen musmutlu yaşa :)

ya benimki de çok tüy döküyor.. maması ile ilgisi var mı? varsa hangi mamalar tüy dökmüyor bilen söyleyebilir mi?
daha yeni golosi mamaya başladık biz. şimdilik durdu gibi ama bakalım..

Cok tatlildir o simdi minnaken daha cok tatli oluyorlar.... Ama kedileri bunaltinca tirmaliyorlar genelde öyle galiba :) titmalanmis biri olarak kediniz sizi tirmalasin :)

Darisi bana :) foto paylsam kedim olunca :)

ya benimki de çok tüy döküyor.. maması ile ilgisi var mı? varsa hangi mamalar tüy dökmüyor bilen söyleyebilir mi?
daha yeni golosi mamaya başladık biz. şimdilik durdu gibi ama bakalım..
Merhaba evet mamada önemliymis varmis ...Hangi mamalariniyi oldugunu ilk sayfda yazmisti arkadas :)

Kedinin cinsi nedir ? Bazi kediler yani asiri tüy kayip ediosa stresdende olabailir mevsim etki yapiyor tüy konusunda... Fazla bilgim yok malesef /:

X