• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedilerimi mi sevgilimi mi seçmeliyim

Catwomennn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2021
41
60
3
29
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum 24 yaşîndayım 2 tane kısır kedim var ama sevgilimle araları iyi değil daha doğrusu sevgilim kedileri sevmiyor ama kadilerim uzun zamandır bende biri 4 yıl diğeri 5 yıldır bende onları bırakamam sevgilimle ise 8 aydır birlikteyiz adamı eve sokamıyorum kedileri odaya kapatınca eve giriyor ama kedilerimi de esaret altında bırakmak istiyorum bu adamı ya kedilere alıştıracağım yada tekmeyi basacağîm ben kedilerle büyüdüm kedisiz yapamam
Yatakta bile kedi sesi duydu mu veya kedi odaya geldi mi kuşu kalkmıyor korkuyor adam bir çaresi var mı nasıl olacak bu iş

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum 24 yaşîndayım 2 tane kısır kedim var ama sevgilimle araları iyi değil daha doğrusu sevgilim kedileri sevmiyor ama kadilerim uzun zamandır bende biri 4 yıl diğeri 5 yıldır bende onları bırakamam sevgilimle ise 8 aydır birlikteyiz adamı eve sokamıyorum kedileri odaya kapatınca eve giriyor ama kedilerimi de esaret altında bırakmak istiyorum bu adamı ya kedilere alıştıracağım yada tekmeyi basacağîm ben kedilerle büyüdüm kedisiz yapamam
Yatakta bile kedi sesi duydu mu veya kedi odaya geldi mi kuşu kalkmıyor korkuyor adam bir çaresi var mı nasıl olacak bu iş
Kedileriniz adamın libidosunu düşürüyorsa ayrılmanız ikiniz için de en sağlıklısı

Başka sitelerden almış olduğunuz kişisel resimlerle kendinizmiş gibi gözükmeye çalışarak ne amaçlıyorsunuz? Kişiye resminin kullanıldığını mail attığımda sizi mahkemeye verebilir biliyorsunuz değil mi? Üzerine saçma sapan bir üslupla hayvanseverler arasında nasıl bir trolleme yapmak istiyorsunuz?

Bana hayvan sevmeyen insan garip geliyor. Kedi sevmeyenle olmaz. Sen niye sevgilinle kedi arasında tercih yapıyorsun ki o kendini zorlayıp kedileri kabullensin. Sen fedakarlık yapmak zorunda değilsin kediler birer can

Başka sitelerden almış olduğunuz kişisel resimlerle kendinizmiş gibi gözükmeye çalışarak ne amaçlıyorsunuz? Kişiye resminin kullanıldığını mail attığımda sizi mahkemeye verebilir biliyorsunuz değil mi? Üzerine saçma sapan bir üslupla hayvanseverler arasında nasıl bir trolleme yapmak istiyorsunuz?
Evet foto benim değil zaten belli olması lazım var ama fotom koymalı mıyım emin değilim

Tabi ki kedilerini seçmelisin. Bu adam bunca zaman kedilere alisamadiysa bu saatten sonra alışması zor.

Adam rahatsızsa almayın yatak odasına kedileri

Yani alışkın olanlar dahi yatakta gözlerini dikmiş bakan bir kediden rahatsız oluyor, adam zaten kediler ortada iken eve girmiyormuş nasıl sevişsin

Hayvanlar cocuk gibidir.
Velev ki cocugun var ve sevgilin istemiyor.
Cocuklarindan vazgecer miydin?
Onlardan da vazgecemezsin.
Bu cocuk oyuncagi degil.
Ya sevecek; ya alisacak gormezden gelecek.
Ama saygi duyacak.
Baslarim kusuna musuna.

5 Yıl baktığınız canı sokağa atacak hatta buraya taşıyacak kadar o canlarla bağınız yok mu? Sürekli bahaneler ile canlar yok oluyor! Yok alerjisi çıkar, yok çocuğu doğar yok sevgilisi istemez! Bu kadar kendinizi bilmiyorsan neden bir canın sorumluluğunu alıyorsunuz anlamam. Eşşek gibi o adam o hayvana alışacak ya da defolup gidecek! Çocuk gibi sana alışmış iki canı bir adam için sokağa atarsan ölümlerine imza atmış olursun. İnsanlardan çok daha duygusal canlılardan bahsediyoruz. Sahiplendirsen bile üzüntüden ölür. Kaldı ki bir arkadaşımın kedisi yurt dışı seyahati için 2 haftalığına verdiği pansiyonda üzüntüden öldü. Sevgilini psikiyatra götür bence normal bir vaka değil. Bu fobik durumu çözsün

Son düzenleme:
Tekmeyi basacağım nedir? Siz şaka mısınız? Asla şu cümleyi kuran birinin hayvan sever olduğunu düşünmüyorum. 5 Yıl baktığınız canı sokağa atacak hatta buraya taşıyacak kadar o canlarla bağınız yok. Umarım hayvanların başına bir şey gelmez ama sizin gibi zihniyetler yüzünden hepsi de per perişan ölüyorlar! Yok alerjisi çıkar, yok çocuğu doğar yok sevgilisi istemez! Bu kadar kendini bilmiyorsan neden bir canın sorumluluğunu alıyorsunuz anlamam. Eşşek gibi o adam o hayvana alışacak demek yerine hayvanlara tekmeyi basmayı tercih etmiş birisin sen geçmiş olsun! O canların da başına bir şey gelirse ömür boyu vebali boynunda olsun
Kedilere değil adama tekmeyi basıyor yalnız 🤷‍♀️

Back
X