Kedilerimiz ve Tatil

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
14.758
36.006
598
Merhaba arkadaşlar, geçen sene kendi işimizi açmamız sebebiyle tatil yapmadık o sebeple sorun olmadı ama bu yaz çok bunaldık ve tatile gitmek istiyoruz. Ramazan Bayramı tatilinde doğumgünüm de var ve beş gün gitmek istiyoruz. Tabii kedilerimizi bırakacak yee bulabilirsek. Evde bırakıp bir arkadaş / akraba ile kontrol ettirmek mümkün değil çünkü bayram olduğundan herkesin planı var. Ve kimse de gönüllü olmuyor bu işe maalesef :(

Reklama girmesin internetten bir kedi pansiyonu buldum fotoğrafları güzel gözüküyor önce gidip tanışacağım içime sinerse oraya bırakacağım. Ya da veterinere. Ama kafeste kalmasındansa özgürce diğer kedilerle oynamaları daha iyi olmaz mı ? Kafam çok karışık sizlerden de cevap bekliyorum.

Jack, Ares ve kızım Melo adına şimdiden teşekkür ederim :)

Pansiyon veya ciftlik tarzı yerlere bırak bence. cok iyi bakılıyolarda.

Eşimde kendi köpeğini. Çiftliğe bırakırdı. Çok iyi bakıyolardı.

Sizi çok iyi anlıyorum. Kafesi bırakın odada bile yalnız durmaz bizim oğlan acayip özgür bir hayatı var.
Geçtiğimiz aylarda İstanbul'a gittiğimizde Beşiktaş'ta bir pansiyona bıraktık. Resim ve video da gönderdiler. Bir odada tek başınaydı. Biz memnun kalmıştık.

Mümkünse referans olacak birilerini bulun.

Bir de kediler öyle her ortamda her kedi ile anlaşıyor mu? Daha beter terslik olmasın?

Ben köpeklerimi bırakmam gerektiğinde mümkün olduğunca önünde gezme alanı olan kafesleri tercih ediyorum. Ben yokken başka köpeklerle bir arada olmalarını istemiyorum, nolur nolmaz. Bir kere ev pansiyonuna, başka köpeklerin yanına bıraktım o kadar.

Back
X