Kedilerimizin isimleri

Benim kızımın ismi de Fındık! Fındık gibi bi burnu var. ısmini ordan aldı. Annemin de 2 kedisi var. Biri Yaramaz! Diğeri Zeytin! Hepsi kız!

:asigim::asigim:Benim kızımın ismi de Fındık! Fındık gibi bi burnu var. İsmini ordan aldı. Annemin de 2 kedisi var. Biri Yaramaz! Diğeri Zeytin! Hepsi kız!:asigim:

Benim kızımın ismi Lindaydı ama şimdi o malesef o yok onun oğLu Miçi vaR sadece !

benim iki tane sokak kedisi kızım var. biri balım gözleri çok güzel eşim dükkanda bakıyor. diğeride mimi. evimizin balkonuna geliyor. siyah beyaz çok tatlı.
bir tekirim vardı beni tek etti.

benim ki Kamuran, kısaca kamuş:) kendisini sokakta besliyorum ama acayip sahiplendim, kendi kedim gibi görüyorum:)

Biz de yeni kedi aldık ismini de Asil koyduk, şimdilik yaramaz ama sonra belki asil bir kedi olur

benim kızımın adı mızmız dı yaa çokk tatlıydı sarı sarı tüylüydü ama tüy dökmesi çokk fena yaa evde kimse tahammül edemiyordu vermek zorunda kaldım ne halt ediyor acaba oralardasenağlama

kızım var iran cinsi adı karamel kısaca karamık

Bende 3 pisi var...
Maskara &Tarçın& Badem...
Bahcede baktıgım kedileri saymıyorum bile...
Hayatım onlar oldu tam 3 senedir...

cocukken 9 tane kedim vardi,ama bahcede beslerdim onlari,,,
biri tolo,biride bidisti oburlerinin ismini unuttumkaydirigubbakcemile3

benim kızımdaa daha yeniiiiiii adı da MUZUR ismi gib o kadar muzurki bugün onu misafir geleceği için aşkitomun dükkanına yolladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…