Kedilerimizin isimleri

bende oğlum mercana bir arkadaş aldım
evimize yeni gelen kızımızın adını teyzesi koydu
sofi :))

Benim kedimin adı Eylül'dü.Dişi sanıyoduk, meğer erkekmiş. Sonra ismini Eylül Can koyduk. kaydirigubbakcemile3 Çok tüy döktüğü için kedimizi bi tanıdığa verdik. Çok mutlu orda, çünkü bi de manitası var yanında. kaydirigubbakcemile3 Bu yüzden kısırlaştırdı yeni sahibi . boshayallersmile

Benim kedimin adı Eylül'dü.Dişi sanıyoduk, meğer erkekmiş. Sonra ismini Eylül Can koyduk. kaydirigubbakcemile3 Çok tüy döktüğü için kedimizi bi tanıdığa verdik. Çok mutlu orda, çünkü bi de manitası var yanında. kaydirigubbakcemile3 Bu yüzden kısırlaştırdı yeni sahibi . boshayallersmile

canım ya verince özlemedin mi yokluğu hissedildi mi evde

Benim kuduruk oğlanın adı Limon :) Bi de kardeşi var ama ona annemler bakıyor o da Köpük :)

Küçüklüğümden beri hep kedim oldu.Annemin aldığı kedimizin adı Sercan'dı.Bir sürü çocukları oldu.Hepsinin adını hatırlamasamda mercan,tekir,duman,benekli gibi değişik isimlerde kedilerimiz oldu.Bu benim hayatımın 0-7 yaş arasını kapsıyor:)Çok şanslı bir çocuktum:)Sonra 2002-2009 yılları arasında canım oğlum Pamuk'um vardı.Onu kaybettim:(Acısına dayanamadım ve şimdi 5 gündür benim küçük,tatlı Badem'im bizimle:)

Küçüklüğümden beri hep kedim oldu.Annemin aldığı kedimizin adı Sercan'dı.Bir sürü çocukları oldu.Hepsinin adını hatırlamasamda mercan,tekir,duman,benekli gibi değişik isimlerde kedilerimiz oldu.Bu benim hayatımın 0-7 yaş arasını kapsıyor:)Çok şanslı bir çocuktum:)Sonra 2002-2009 yılları arasında canım oğlum Pamuk'um vardı.Onu kaybettim:(Acısına dayanamadım ve şimdi 5 gündür benim küçük,tatlı Badem'im bizimle:)

canım ya ne güzel çocukluğun minik dostlarımızla geçmiş bende çocuklarımın böyle büyümesini istiyorum ah bi de hiç ölmeseler hep bizimle kalsalar keşke :Saruboceq:

petibör :1hug: ama uzun geldiği için arada "pety" de diyoruz opuyorumnanaktan

cevreciler,-evcil-hayvanlar-icin-afisli-calisma-baslatti-20100708AY321444-01.jpg

benim bitanemin adı minnoşş....yerim onu ben yerimzemuszemus kulakları duymadığı için ismi ile seslendiğimde duyamıyor ama ben hissettiğine o kadar eminimki...

Çok sevdiğim ama 7 ay önce kaybettiğim oğlumun adı Çakıl dı.. Onu çok özlüyorum ve hep özleyeceğim.. 3 hafta önce ona çok benzeyen bir kız sahiplendim. Şu anda 2 aylık ve çok ama çok yaramaz :) Adını Maya koydum... Hatta şimdiden adını öğrendi.. İyi ki varlar...:1rolleyes:

Back
X