yanlız olmadığımı bilmek bazen morel oluyor bana ilgine tşk ederim...allah hepimizden razı olsun...allllahhhh senden bın kere razı olsunn bıtanemmmm
ınan bu konuda bende utanmıorum artık onceden ıstemeye soylemeye cekınırdım sonucta hepımızın maddı ımkanları bellıdır butcemız yettıgınce yapıoruz ama daha fazlası ıcınde bıraz cekınlegımızı atmak lazım bu konuda bızım burda bır market var vıjdanlıymıs bedavadan artan kalan kemık lerı verıo ekmek konusundada bı kere ucretsız verdıler snra veremeyız dedıler cope atıoruz dedıler cope atcagınıza sokak haybanlarının karnı doysa olmazmı dedım yok emırlerı buyuk yerdenmıs kızarlarmıs falan ahh vıjdann lazım su ınsanlara
valla artık hiç utanmıyorum...aştım ben...onlar uzanan bir el bekliyorlar....hani bahçe demirlerinde asılı ekmek torbaları olur ya onları topluyorum hemde yürüyüş yapıyorum...inanırmısınız marketten kemik sokaktan ekmek bulsan o gün dünyanın en mutlu insanı benim...bunu yaptığım gün ruhum dinleniyor arınıyor....yapmak zorundayım...birileri yapmalı...bu dünyada sadece kendim için yaşamayı çalışmayı bencillik buluyorum...bu kış çok çetin geçecekmiş hem açlık hem soğuk onlar için ölüme davetiye olur...lütfen utanmayalım...bu dünyada beni ayıplasalar ne olur, aferin deseler ne olur...öteki tarafa ne götüreceğiz sevaplarımızdan başka....elimden keşke daha fazlası gelse...bazıları diyorki; bu kadar aç var sefil var vs. vs. vs.. tamam var ama onların dili var istiyor elleri var alıyor ama bu hayvanlerın isteyecek ne dilleri var nede birileri..bu dünyada yanlız değiliz bu hayvanlar bize emanet ve gün gelecek bize hesabı sorulacak...ne yaptın denecek...olmesinler hep yaşasınlar demiyorum ama bari aç kalmasınlar ve geç kalmadan çaresine bakalım....lütfen rica ediyorum bişeyler yapalım...:Saruboceq:
Son düzenleme: