Kedilerimizin isimleri

Şu anda bir Kashmira'mız var bir de Lokum, Lokum henüz bebek kedi, ismi konusunda kararsız kaldık ama kızım Lokum dediği için erkek olduğu halde adı Lokum kalacak galiba...
16 yaşımdayken 10 günlük bulup baktığım büyüttüğüm kedim 19 yaşında hayatını kaybedeli 1 ay oldu. Ömrümün yarıdan fazlasını onunla paylaşmıştım, çok üzgünüm ve onu çok özlüyorum... Onun ismi de Tiramisu'ydu, en yaşlı kedimdi...
Diğer bakıp büyüttüğüm kedilerimin isimleri, Maestro (ilk kedim, 9,5 sene yaşayıp nefrit hastalığından ölmüştü), Böcük (17 sene yaşadı, geçen sene öldü), Şeftali, Ezo (Ezo'nun ismini ben onu eve almadan önce sokakta bakan bir adam koymuş, çok beğendiğimden değiştirmedim), Hulki, Cilvenaz, Çeşminaz, Papatya ve Miyavettin. Son saydığım 5 kedi, Ezo ve Şeftali'nin çocuklarıydı hepsi bende doğdular, isimleri seçerken görünüşlerine ve davranışlarına göre seçmiştim. (Anne, baba ve çocuklar son 3 senedir çok sevdiğim bir ablamdalar.)

bugün itibariyle evimize bi yakışıklı katıldı öyle yılışık ki kucağımdan inmiyo adı da safran
rengide safran sarısı somon karşık
16860910150365470485655.jpg

bugün itibariyle evimize bi yakışıklı katıldı öyle yılışık ki kucağımdan inmiyo adı da safran

aman*yarabımm-bunasıl*tatlılıksekerlıkboyle
masallahona
adı*da-guzelmıs*safranımı*opbenımıcın

çok tatlıymış safran, boncuklarıyla falan çok havalı, çok karizmatik bir minnoş. Ya bu arada kızmıyor mu boynundaki boncuklara. Bende kızıma tasma yaptım boncuklu falan ama çok bunaldı bende kıyamadım çıkardım :( çok seviyorum süslü kokoş kedileri oysa...

çok tatlıymış safran, boncuklarıyla falan çok havalı, çok karizmatik bir minnoş. Ya bu arada kızmıyor mu boynundaki boncuklara. Bende kızıma tasma yaptım boncuklu falan ama çok bunaldı bende kıyamadım çıkardım :( çok seviyorum süslü kokoş kedileri oysa...

teşekkür ederim canım
hiç kızmıyo boncuklara tasmalara hatta 3 ayrı tasması daha var
o resimdeki tasma misafir olduğu yerdeyken boynundaydı
şimdi değişik kemerli olanlardan var
rahatsız olduğunu belli edicek bişey yapmadı çok uyumlu minnaam benim:89:
erkek güzeli yaptım oğlumu ama gören kız sanıyo:1:

teşekkür ederim canım
hiç kızmıyo boncuklara tasmalara hatta 3 ayrı tasması daha var
o resimdeki tasma misafir olduğu yerdeyken boynundaydı
şimdi değişik kemerli olanlardan var
rahatsız olduğunu belli edicek bişey yapmadı çok uyumlu minnaam benim:89:
erkek güzeli yaptım oğlumu ama gören kız sanıyo:1:

nazarboncuklu-kolyesıde-varmı*buguzel*oglusun

5 yıllık kedimi geçen yıl astım olduğum için verdim.
oğlumun adı yağmur'du.
kuzu gibiydi =)
harikaydı ve çok değerliydi.
=(( ama tıkanınca ben mecbr kaldık:84:

benim bi tekırım vardı ismi aliska..3 ay falan oldu sokakta iran kedisi buldum ismi carolin.ikisinide çok sevıyoruz

Back
X