Kedim ÇILDIRMIŞ Olmalı

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
1 yaşını biraz geçen bir kedim var. Erkek kedi. Kısırlaştırıldı. (3 4 ay oluyor).
Bir kaç gündür kedime bir haller oldu. Resmen delirdi. Düz duvara tırmanıyor desem yeridir. Uykusu eskisine göre çooook az.
Bir sıkıntı mı var diyeceğim. Ama veteriner hiç birşeyi yok dedi. Peki benim kedim neden kendini aşıyor. Eski haline dönmesi için ne yapmam lazım.
Alt komşumun bebeği var. Rahatsız olmasından endişeliyim.

1 yaşını biraz geçen bir kedim var. Erkek kedi. Kısırlaştırıldı. (3 4 ay oluyor).
Bir kaç gündür kedime bir haller oldu. Resmen delirdi. Düz duvara tırmanıyor desem yeridir. Uykusu eskisine göre çooook az.
Bir sıkıntı mı var diyeceğim. Ama veteriner hiç birşeyi yok dedi. Peki benim kedim neden kendini aşıyor. Eski haline dönmesi için ne yapmam lazım.
Tek derdin bu olsun kısıtlaştırma sonra bazı şeyleri atamadığı için hayvanlarda garip davranışlar oluyormuş bir veterinere daha göster bence

Duvara tırmanmak dışında başka ne yapıyor?

Erişkinliğe geçiş dönemi yaz mevsimine denk geldiği için bütün gün uyuyordu yavrucak, hava çok sıcaktı çünkü. Şu an hava serinlemeye başladı ve evladın normal kedi davranışı gösteriyor. Düz duvara tırmanmayan kedi bizden değildir. Net!

Onunla daha fazla oyun oyna, saklambaç oynamaya falan alıştır mesela. Senin ilgini çekmek istiyor.

Ay cok tatli ya yerim onu ben:))daha kucuk annesi.oyun istiyor.1 yasindayken benimkide oyleydi.esimin ailesi findik getirmisti memleketten.poseti bulmus ne kadar findik varsa ortaliga sacmisti.aylarca gece gunduz demeden takir tukur onlari yuvarlayip oynadi.kudurdu da kudurdu.ben de ellemedim hic findiklari kiyamadim ona.1 kilo findik ortaliklarda heba oldu.allahtan alt komsumuz fazlasiyla anlayisli bu konuda.yok rahatsiz olmuyorum dedi bana sormustum.simdi 4 yasinda duruldu biraz.tabii bebek varsa o ayri.bol bol oynayin onunla siz.yorun ki en azindan gece uyusun.yerime opun onu islak burnusundan

Havalar soğuduğu için avcılık yeteneklerini bilemeye karar vermiştir belki, kışa hazırlık hesabı :D benimki masanın üstünde çakmak silgi ne bulursa yere atar bildiğin antreman yapardı onlarla gecenin bir körü. Saklanıp bir anda üstlerine atlamalar, patisiyle havaya atıp sanki çırpınan birşeymişçesine boğuşmalar.

Aşı sonrası erişkenlik döneminde kedilerin yarısından fazlası bu tepkiyi verebiliyor.

Kediniz gayet sağlıklı :) çok uzun sürmüyor bu dönem zaten 1 aya kalmadan yine eski ruh haline bürünüyorlar

Erişkinliğe geçiş dönemi yaz mevsimine denk geldiği için bütün gün uyuyordu yavrucak, hava çok sıcaktı çünkü. Şu an hava serinlemeye başladı ve evladın normal kedi davranışı gösteriyor. Düz duvara tırmanmayan kedi bizden değildir. Net!

Onunla daha fazla oyun oyna, saklambaç oynamaya falan alıştır mesela. Senin ilgini çekmek istiyor.
Aaa evet saklanıyor sürekli üzerime atlıyor demek oynuyor bebeğim.

Arkadaşlar çok teşekkürler. Ben oynayayım bizim fıstıkla bol bol. :anne:
Yoksa benim kedicik gelen misafirleri ısırıp yırtmaktan yaramaz çocuklu annelere döndüm. :halay:

Bizim de bir köpeğimiz vardı. Erkekti.Ama onu kısırlaşmadık. Bahçede kaldı. Ve o dönemlerde evden giderdi. 1 hafta sonra da geri dönerdi. Hayvanların yeri beton yığınlarının arası değil onların doğasını bozmaya hakkımız yok. Bir tanıdığım kedisi hayvan o kadar hırçınlaştı ki kendisini ısırıyordu...

Back
X