• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedim ÇILDIRMIŞ Olmalı

Cidden mi? Ayy iyiki 2.yi aşmamışım :KK12: çok kırgınım oğluma :KK43:
Resmen konuşuyorum oğlum yavrum yapma etme. Aşağıdakiler gelecek. Yapma annem etme kuzum:KK53::KK57::halay:
Daha cok genc kediniz o yuzden boyle. Ipi olan fareler var oyuncak onlardan alip oynatip enerjisini atabilirsiniz. Ya da orgu ipinden azicik kesin pesinizden surukleyin yakalamaya calisir:)

1 yaşını biraz geçen bir kedim var. Erkek kedi. Kısırlaştırıldı. (3 4 ay oluyor).
Bir kaç gündür kedime bir haller oldu. Resmen delirdi. Düz duvara tırmanıyor desem yeridir. Uykusu eskisine göre çooook az.
Bir sıkıntı mı var diyeceğim. Ama veteriner hiç birşeyi yok dedi. Peki benim kedim neden kendini aşıyor. Eski haline dönmesi için ne yapmam lazım.
Alt komşumun bebeği var. Rahatsız olmasından endişeliyim.
Fakulteye gotur belki bi agrisi vardir bence ihmal etme

1 yaşını biraz geçen bir kedim var. Erkek kedi. Kısırlaştırıldı. (3 4 ay oluyor).
Bir kaç gündür kedime bir haller oldu. Resmen delirdi. Düz duvara tırmanıyor desem yeridir. Uykusu eskisine göre çooook az.
Bir sıkıntı mı var diyeceğim. Ama veteriner hiç birşeyi yok dedi. Peki benim kedim neden kendini aşıyor. Eski haline dönmesi için ne yapmam lazım.
Alt komşumun bebeği var. Rahatsız olmasından endişeliyim.
Erkek kedi ise kisirlastrmadan sonra genelde bobrek tasi olma sorunu vsr siddetli agri sanci yapiyor yada idrar yollari tikaniyor onu fakultry gotur en azindan kafan rahat eder

Valla bende de var küçük ama bir sesi var tüm apartman ne oldu bu kediye diye sorar oldu bir ara. İlk kısırlaştırmada kedi okadar etkilenmez.ama erkek kedi olduğu için durumu farklı senin kedi kendine bir dişi istiyor sanırım .:KK53:

Hiç kedi beslemedim (çocukken bahçede baktıklarım dışında:)) ama bence ameliyat sonrası hormonal bozukluk olabilir.
İlacı falan yok mu şu fukaraların ya? İnsanlar olsa şu ameliyatları hemen dayarlar hormon ilaçlarını..

Back
X