Kedim çok su içiyor

ceriloppisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2016
112
76
98
iki yaşında benim kızım çok sağlıklı maşallah tekir kendisi ama sürekli su içiyor evim çok serindir aslında anlam veremedim

Benim kedim de zaman zaman aşırı su tüketir. Nedenini ben de bilmiyorum, çok da merak etmedim açıkçası..

uzun zamandır içiyor aslında iyi bir durum ama acaba vücudunda ihtiyaç duyduğu bir durum var mıdır diye aklıma düştü

Kediniz yaşlı mı? Yaşlıysa çok su içmeleri böbreklerine veya şekere bağlı olabiliyor. Gençse büyük ihtimalle sıcak havalardandır.
Kedilerin bazen anlamsızca hareketleri artıyor, daha cok oynamaya daha cok kosturmaya baslıyorlar. O yuzden de susuyor olabilir.

Edit: yaşını belirtmişsiniz okudum şimdi.

Kuru mama daha fazla su ihtiyacı oluşturur. Bizler de sadece kuru yediğimizde daha çok susarız değil mi..
Ayrıca zaten sadece kuru mama tüketen kedilerin, bol su içmeleri gerekir.. Böbreklerdeki fazla su emilimi dengelensin diye..

Kuru mama daha fazla su ihtiyacı oluşturur. Bizler de sadece kuru yediğimizde daha çok susarız değil mi..
Ayrıca zaten sadece kuru mama tüketen kedilerin, bol su içmeleri gerekir.. Böbreklerdeki fazla su emilimi dengelensin diye..
Meg sence yaş mamayı ne sıklıkta vermek gerekir? Ben haftada bir tavuk ciğeri haşlıyorum veriyorum. Benim kedim çok iştahsız ya, kurudu iyice zayıflıktan..

Meg sence yaş mamayı ne sıklıkta vermek gerekir? Ben haftada bir tavuk ciğeri haşlıyorum veriyorum. Benim kedim çok iştahsız ya, kurudu iyice zayıflıktan..
Tikkabilla Tikkabilla :KK19:
haftada 2/3 kez yaş mama verilmesi iyi olur diye biliyorum..
Hatta bu konuda kitap bilgim vardı ama silinmiş benim hafızadan yahu:KK64:

Back
X