Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kediniz yaşlı mı? Yaşlıysa çok su içmeleri böbreklerine veya şekere bağlı olabiliyor. Gençse büyük ihtimalle sıcak havalardandır.
Kedilerin bazen anlamsızca hareketleri artıyor, daha cok oynamaya daha cok kosturmaya baslıyorlar. O yuzden de susuyor olabilir.
Kuru mama daha fazla su ihtiyacı oluşturur. Bizler de sadece kuru yediğimizde daha çok susarız değil mi..
Ayrıca zaten sadece kuru mama tüketen kedilerin, bol su içmeleri gerekir.. Böbreklerdeki fazla su emilimi dengelensin diye..
Kuru mama daha fazla su ihtiyacı oluşturur. Bizler de sadece kuru yediğimizde daha çok susarız değil mi..
Ayrıca zaten sadece kuru mama tüketen kedilerin, bol su içmeleri gerekir.. Böbreklerdeki fazla su emilimi dengelensin diye..
Meg sence yaş mamayı ne sıklıkta vermek gerekir? Ben haftada bir tavuk ciğeri haşlıyorum veriyorum. Benim kedim çok iştahsız ya, kurudu iyice zayıflıktan..
Meg sence yaş mamayı ne sıklıkta vermek gerekir? Ben haftada bir tavuk ciğeri haşlıyorum veriyorum. Benim kedim çok iştahsız ya, kurudu iyice zayıflıktan..