Kedim çok tüy dökmeye başladı🥹

PanikEdoss

Leon❤️Lulu
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2025
1.469
391
38
31
Kızlar kedim 1 yaşında çok aşırı tüy dökmeye başladı kaliteli mama malt kullanıyorum veterinerin önerdiği gibi sizler ne kullanıyorsunuz tüy dökülmesine yardımcı olursanız sevinirim

Kısırlaştırma yapıp Somonlu mama kullanırsanız çok iyi gelir. Tavuklu mamalar tüy dökülmesini arttırıyor.

Bu mevsimde tüy dökülmesi artabilir, veteriner kontrolündeyse ve sağlık sorunu yoksa normal.

Kısırlaştırma yapıp Somonlu mama kullanırsanız çok iyi gelir. Tavuklu mamalar tüy dökülmesini arttırıyor.

Bu mevsimde tüy dökülmesi artabilir, veteriner kontrolündeyse ve sağlık sorunu yoksa normal.
Çok teşekkür ederim hiç yoktu galiba mevsimsel ya

Bende diyecektim şuan mevsim geçişi normal diye birde günlük tarama yapın mutlaka

Mama olarak Whiskas falan vermiyorsunuz değil mi? Üstte yazmış arkadaşlar bu aralar normal

Balık yağı kullanın , buradan marka vermek yasak mı bilmiyorum çok memnun kaldığım bir ürün var

Tüm deri , tüy sorununa birebir .
Bu arada evet mevsim geçişinde artar dökülme . Yazlık tüylerden kışlık tüylere geçiyorlar

Tamamdır canım teşekkür ederim 🙏 nasıl kullanıyorsun
İçinde 90 tablet var. Yani 3 ay gidiyor günde 1 tane veriliyor.
Yumuşak bir kapsül . Ucunu koparıp içindeki sıvıyı çay tabağına sıkıyorum ben yalıyor onu. Veteriner de bu şekilde kullan demişti . Tadına bayılıyorlar zaten

İçinde 90 tablet var. Yani 3 ay gidiyor günde 1 tane veriliyor.
Yumuşak bir kapsül . Ucunu koparıp içindeki sıvıyı çay tabağına sıkıyorum ben yalıyor onu. Veteriner de bu şekilde kullan demişti . Tadına bayılıyorlar zaten
Bende alayım hemen çok kötü oldu ya büyük kedimin teşekkür ederim 🙏

Back
X