Kedim evde tek başına

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Arkadaşlar merhaba
Sizden aldığım tavsiyelerle sahane bir kedicik annesi oldum. Ama şimdi 4 günlüğüne şehir dışına çıkmam gerekiyor.
Normalde yanımda götürüyorum her yere ama 4 gün için kıyamadım. Yurt dışına çıkarkende pansiyona bıraktım ama hep kafes içinden fotoğraf attılar. 4 gün için evimin farklı yerlerine yem koysam. 2 tuvaletimiz var ikisinide kumla hazırlasam koysam mı iyi yoksa pansiyon mu daha güvenilir. Hadi kedi anneleri toplanalım.

Cocugunuzu birakmaktan bi farki yok aslinda. Her yere girip cikiyorlar cunku. Akilalmaz yaramazliklar yapabiliyorlar. Ustune bir sey devrilir, deprem olur. En basiti bir seyden korkar yada yalnizlik etkiler. Strese girer. Bence yaninizda goturun. Olmazsa pansiyona.

evinize en azından günaşırı uğrayabilecek biri var mı?
ben de 1 haftadır şehir dışındayım, sabah dönüyoruz, ilk 5 gün arkadaşım uğradı, sonraki 3 gün için site görevlisi abla her gün gelip mamasını suyunu tazeleyip evi havalandırdı.
keyfi gayet yerinde bizimkinin, hatta bizi görünce biraz bozulacak tatili sonra erdi diye :KK53:
3-5 gün yalnız kalabiliyor kediler ama ben bir geceden fazla yalnız bırakmazdım, kapı üstüne kapanır, bir yere sıkışır, bütün sularını döker falan, korkarım ben :(

o kadar gel git yaşıyorum ki bende bu konuda maalesef net bir şey söyleyemeyeceğim.
Pansiyona bıraktığım zaman çok içine kapanıyor. O kadar mazlum oluyor ki kıyamıyorum üzülüyorum. Yanımda götürüyorum çoğunlukla. Bu defa da yolculuk eziyet oluyor. Gittiği yere 2 gün adaptasyonu oluyor. Sürekli pişmanlıklar içindeyim.
Tam komşumun 3 gün ben hep bırakıyorum. Bırakın ben her gün gelir bakarım demesiyle eve kamera yerleştirip komşuya da anahtar bırakıp gideriz diyorduk ama yine vazgeçtim. Gönlüm elvermiyor. Sanırım bırakamayacağım ben yine. Bahçeye çıkmaya alışkın kedim. Evde durduğunda çok yaramaz. Geçenlerde sandalyeden yukarı uzanıp duvardaki elektrik kapağını patisiyle çıkarınca kesinlikle gözümü ayıramıyorum. Bir de komşu içeri girerken bahçeye kaçarsa. Hem kadına yük olacağız hemde ne zaman gelir girer kadının işi yok bizim çocukla mı uğraşsın.
Anca beraber kanca beraber. başka bir formülü olan varsa alırım bi dal

o kadar gel git yaşıyorum ki bende bu konuda maalesef net bir şey söyleyemeyeceğim.
Pansiyona bıraktığım zaman çok içine kapanıyor. O kadar mazlum oluyor ki kıyamıyorum üzülüyorum. Yanımda götürüyorum çoğunlukla. Bu defa da yolculuk eziyet oluyor. Gittiği yere 2 gün adaptasyonu oluyor. Sürekli pişmanlıklar içindeyim.
Tam komşumun 3 gün ben hep bırakıyorum. Bırakın ben her gün gelir bakarım demesiyle eve kamera yerleştirip komşuya da anahtar bırakıp gideriz diyorduk ama yine vazgeçtim. Gönlüm elvermiyor. Sanırım bırakamayacağım ben yine. Bahçeye çıkmaya alışkın kedim. Evde durduğunda çok yaramaz. Geçenlerde sandalyeden yukarı uzanıp duvardaki elektrik kapağını patisiyle çıkarınca kesinlikle gözümü ayıramıyorum. Bir de komşu içeri girerken bahçeye kaçarsa. Hem kadına yük olacağız hemde ne zaman gelir girer kadının işi yok bizim çocukla mı uğraşsın.
Anca beraber kanca beraber. başka bir formülü olan varsa alırım bi dal
Evet bizde gez gez bir hal olduk bu sene. 4 gün evde yalnız kalır mı dedim ama zor gibi. İnsan 40 şey düşünüyor. Kıyamam ben onlara

evinize en azından günaşırı uğrayabilecek biri var mı?
ben de 1 haftadır şehir dışındayım, sabah dönüyoruz, ilk 5 gün arkadaşım uğradı, sonraki 3 gün için site görevlisi abla her gün gelip mamasını suyunu tazeleyip evi havalandırdı.
keyfi gayet yerinde bizimkinin, hatta bizi görünce biraz bozulacak tatili sonra erdi diye :KK53:
3-5 gün yalnız kalabiliyor kediler ama ben bir geceden fazla yalnız bırakmazdım, kapı üstüne kapanır, bir yere sıkışır, bütün sularını döker falan, korkarım ben :KK43:
Maalesef yok. Olsa öyle birisi direk yardım isteyeceğim

Cocugunuzu birakmaktan bi farki yok aslinda. Her yere girip cikiyorlar cunku. Akilalmaz yaramazliklar yapabiliyorlar. Ustune bir sey devrilir, deprem olur. En basiti bir seyden korkar yada yalnizlik etkiler. Strese girer. Bence yaninizda goturun. Olmazsa pansiyona.
Allah korusun sanırım pansiyona gidecek çünkü 10 saatlik bir yol. :(

Bence mutfak gibi kendisine zarar verebileceği yerlerin kapısını kapısını kapatın. Sadece oturma odası ve koridor kapısı açık olsun. Pencereleri güvenliğini sağlayarak acın ki canı sıkılmasın. Tasmasi varsa çıkartın. Maması ve suyunu 4 gün değil de 1 hafta gidecek gibi koyun. Evde bu şekilde bırakabilirsiniz. Ben kedimi 1 haftadan az gideceğim yerlere götürmüyorum. Yazdığınız gibi kafese koyacaklarindan pansiyona da vermiyorum. O pencereden gelen seslerle falan oyalanıyor. Bir de etrafa pinpon topları falan atıyorum canı sıkılırsa oynasın diye. Top koşturmaya bayılır benim kedim.

Back
X