- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
Pansiyondan resim istiyorum hep kafeste oluyor. Yazık yavrumaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayramin birinci gunu sehir disina.ciktimArkadaşlar merhaba
Sizden aldığım tavsiyelerle sahane bir kedicik annesi oldum. Ama şimdi 4 günlüğüne şehir dışına çıkmam gerekiyor.
Normalde yanımda götürüyorum her yere ama 4 gün için kıyamadım. Yurt dışına çıkarkende pansiyona bıraktım ama hep kafes içinden fotoğraf attılar. 4 gün için evimin farklı yerlerine yem koysam. 2 tuvaletimiz var ikisinide kumla hazırlasam koysam mı iyi yoksa pansiyon mu daha güvenilir. Hadi kedi anneleri toplanalım.
benimki 5 gün kalıyorArkadaşlar merhaba
Sizden aldığım tavsiyelerle sahane bir kedicik annesi oldum. Ama şimdi 4 günlüğüne şehir dışına çıkmam gerekiyor.
Normalde yanımda götürüyorum her yere ama 4 gün için kıyamadım. Yurt dışına çıkarkende pansiyona bıraktım ama hep kafes içinden fotoğraf attılar. 4 gün için evimin farklı yerlerine yem koysam. 2 tuvaletimiz var ikisinide kumla hazırlasam koysam mı iyi yoksa pansiyon mu daha güvenilir. Hadi kedi anneleri toplanalım.
Arkadaşlar merhaba
Işe giderken bende yalnız bırakıyorum fakat geceleri kiyamadığım için bir kedi pansiyonuna bırakıyorum goturemeyeceksem.Baya geçmiş üzerinden konunun ama tam yorumları okuyamadım konu hakkında bende sizden yardımlarınıza ihtiyacım var. Bende 1 hafta olmadı tam kedi sahiplendim scottish fold cinsi. Erkek kedim daha 3 aylık . İşe giderken saat 7 de çıkıyoruz eşimle akşam bi daha 7 de geliyoruz. Bu şekilde bir şey olur mu huysuzlaşır mı ? Yemeği kumu oyuncakları her şeyi hazır.
Kediler yanlız kalmayı ve kafesi sevmez.Arkadaşlar merhaba
En iyisi bir kedi daha almak. Dişi kedi ile güzel anlaşır.Baya geçmiş üzerinden konunun ama tam yorumları okuyamadım konu hakkında bende sizden yardımlarınıza ihtiyacım var. Bende 1 hafta olmadı tam kedi sahiplendim scottish fold cinsi. Erkek kedim daha 3 aylık . İşe giderken saat 7 de çıkıyoruz eşimle akşam bi daha 7 de geliyoruz. Bu şekilde bir şey olur mu huysuzlaşır mı ? Yemeği kumu oyuncakları her şeyi hazır.