Kedim evde tek başına

Arkadaşlar merhaba
Sizden aldığım tavsiyelerle sahane bir kedicik annesi oldum. Ama şimdi 4 günlüğüne şehir dışına çıkmam gerekiyor.
Normalde yanımda götürüyorum her yere ama 4 gün için kıyamadım. Yurt dışına çıkarkende pansiyona bıraktım ama hep kafes içinden fotoğraf attılar. 4 gün için evimin farklı yerlerine yem koysam. 2 tuvaletimiz var ikisinide kumla hazırlasam koysam mı iyi yoksa pansiyon mu daha güvenilir. Hadi kedi anneleri toplanalım.
Bayramin birinci gunu sehir disina.ciktim
3.gunu aksam dondum. Yemlerini fulledim sularini fulledim. Evin degisik yerlerine koydum. Yemi erken bitirme ihtimaline karsi sularina vitamin damlattim ki. Yemi bitirseler bile sudan faydalansinlar diye. Sorun olmadi. Ikiside gayet iyiydi geldigimde. Ama sizinkisi tek kedi ise yalniz hissedebilir.

Yanlız kalmaları sorun değil ama başlarına ne gelecek bilmiyoruz.tahmin edemediğimiz yerlere girip çıkıyorlar.birgun eve geldiğimde patisini doğalgaz peteginin üzerindeki demirin arasina sıkıştırmış zor çıkarttık zamanında gelmesek nolurdu bilmem :S tasmasiyla ağzını kesmis.6 tane kedim var artık tecrübeliyim başıma gelmeyen kalmadı :)

4 gün uzun bir zaman yanlız başına hem sıkılır hemde Allah korusun başına birşey gelse yardım edecek kimse yok birine emanet etmeniz daha mantıklı.

Arkadaşlar merhaba
Sizden aldığım tavsiyelerle sahane bir kedicik annesi oldum. Ama şimdi 4 günlüğüne şehir dışına çıkmam gerekiyor.
Normalde yanımda götürüyorum her yere ama 4 gün için kıyamadım. Yurt dışına çıkarkende pansiyona bıraktım ama hep kafes içinden fotoğraf attılar. 4 gün için evimin farklı yerlerine yem koysam. 2 tuvaletimiz var ikisinide kumla hazırlasam koysam mı iyi yoksa pansiyon mu daha güvenilir. Hadi kedi anneleri toplanalım.
benimki 5 gün kalıyor
bi tek küsüyor döndüğümde
1 gün içinde barışıyoruz
şimdiye kadar hiç sorun yaşamadık

bi tane otomatik su kabı var
hem onu dolduruyorum hem ayrı bir kapta su bırakıyorıum
mamayı da az yiyor ben evde yokken

Arkadaşlar merhaba

Baya geçmiş üzerinden konunun ama tam yorumları okuyamadım konu hakkında bende sizden yardımlarınıza ihtiyacım var. Bende 1 hafta olmadı tam kedi sahiplendim scottish fold cinsi. Erkek kedim daha 3 aylık . İşe giderken saat 7 de çıkıyoruz eşimle akşam bi daha 7 de geliyoruz. Bu şekilde bir şey olur mu huysuzlaşır mı ? Yemeği kumu oyuncakları her şeyi hazır.

Baya geçmiş üzerinden konunun ama tam yorumları okuyamadım konu hakkında bende sizden yardımlarınıza ihtiyacım var. Bende 1 hafta olmadı tam kedi sahiplendim scottish fold cinsi. Erkek kedim daha 3 aylık . İşe giderken saat 7 de çıkıyoruz eşimle akşam bi daha 7 de geliyoruz. Bu şekilde bir şey olur mu huysuzlaşır mı ? Yemeği kumu oyuncakları her şeyi hazır.
Işe giderken bende yalnız bırakıyorum fakat geceleri kiyamadığım için bir kedi pansiyonuna bırakıyorum goturemeyeceksem.

Arkadaşlar merhaba
Kediler yanlız kalmayı ve kafesi sevmez.

En iyisi bir kedi daha almak. Dişi kedi ile güzel anlaşır.

Back
X