Kedim Göbek Fıtığı Yardım !!

Darkdreams

:
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
779
235
33
Merhaba arkadaşlar ..
Benim 2 aylık British Shorthair cinsi bi kedim var doğuştan veya sonradan oldu bilemiyorum göbek fıtığı. Daha küçük kendiliğinden geçer mi veya ameliyatla alınsa ilerde sorun olur mu çok korkuyorum bişey olacak diye lütfen yardım edin :(

Benim 9 yaşındaki kızımda da göbekte fıtık var. Kısırlaştırma ameliyatı sonrasındaki kıpırdaklığına borçluyuz bu durumu. 7 aylıkken ameliyat olduğunu düşünürsek,8 senedir bu fıtıkla yaşıyor. Atlamasına zıplamasına engel bir şey değil. Vetin biri haricinde hiçbir vet ameliyatla düzeltilsin bu fıtık dememişti. Ben de yaptırmamayı tercih etmiştim.

Benim 9 yaşındaki kızımda da göbekte fıtık var. Kısırlaştırma ameliyatı sonrasındaki kıpırdaklığına borçluyuz bu durumu. 7 aylıkken ameliyat olduğunu düşünürsek,8 senedir bu fıtıkla yaşıyor. Atlamasına zıplamasına engel bir şey değil. Vetin biri haricinde hiçbir vet ameliyatla düzeltilsin bu fıtık dememişti. Ben de yaptırmamayı tercih etmiştim.
tehlikeli değil ama ben aldırmak istiyorum düzelir benim içim acıyor ona bişey olcak diye beraber uyuyoruz

Back
X