- Konu Sahibi PaRaDiSiaC
Arkadaşlar 45 günlük kedi aldım 6 7 gündür bizde daha doğrusu bunlar 3 kardeştiler 2sini kız kardeşim birini ben aldım.Kadın ilan vermiş yavru kedi sahiplendiriyorum ücretsiz diye baya uzaktı ama biz gittik eniştemde çok istediği için.Neyse akşam oradaydık kedileri gördük bu sahiplendiren pis kadın diyorki benim veterinerim var aşılarını yaptıralım diyor neyse dedik tamam taa veterinerleri çağırıp kliniği açtırdı birşeyler sezdim ama neyse daha sonra iç dış paraizt yaptılar.Sonra kadın başladı vermeye bunu alın kum alın bu kaliteli mamadan alın taşıma kutusu alın bilmem ne bizde dedim hazırlıksızdık zten hanımefendi biz daha sonra temin ederiz dedik ama kadın ısrar ediyor bir mama minicik 90 tl uygun fiyat diyor neyse ısrarları bitmedi aşıyı yaptırdık.3 kedi aşısı 100 tlye geldi iç dış.Herkes ticarete dökmüş ben anladım pet shoplarda öyle sokak kedilerini tıkmışlar kafese bedava diyorlar tabi ama makul ücretle ihtiyaclarını karşılayın kedi bedava diyorlar 80 90 tl civarı para istiyorlar neresi bedava şimdi bu moda olmuş.Cins hayvanları kullandıkları yetmedi şimdi sokak hayvanlarına dadandılar.Alan olmayınca biraz büyüyünce sokağa bırakıyorlar kedileri pet shoplar...Herneyse herşey iyi hoş eve geldik bugün kedilerin 6. günü benim kediye bir haller oldu yemek yemiyor istifrar ediyor gittim kaliteli kedi maması aldım yemiyor.Kadın kuru mama alışkanlıkları var dedi 2 tip mama denedim sevmedi. hala zorluyor kusmak için kendini kardeşiminkilerde öyle olmuş aynı evde kalmıyoruz ayrı evlerde.Nasıl böyle birşey oldu bunlar öncedenmi hastaydı acaba veterinere götüreceğim ama bize çok uzak arabada yok..Şaştım kaldım ne yapacağım bilemiyorum nasıl 3 ü birde hasta olur bol su içirdim hiç birşey yemiyor.Sıcak su Lastiği yaptım battaniyeye sardım belki üşüttü diye şu an uyuyor..
Ne yapacağım bilemiyorum