Gezmek olsun ya da başka bir şey olsun, benim düşünceme göre "hiçbir iş" kedimin sağlığından önce gelemez, bir canlının hayatı söz konusu burada. Tabi herkesin önceliği farklıdır. ''kedisine gereksiz işinden dolayı zman ayıramayan'' ifadesini siz kendi kendinize yarattınız. Bu forumda kedinizle ilgili soru sorduğunuza göre ben de veterinere götürülmesi gerektiğini ısrarla yazarım evet. Amacım ders vermek değildi ama öyle algılayıp kediciğin başına bir şey gelmeden ders almış olursanız bile ne mutlu.
bi kere ben o ifadeyi yaratmadım siz bunu anlatmak istediniz.hem siz benim durumumda olsaydınız ''hiç bir iş kedimin sağlığından önce gelemez'' diyemezdiniz.çünkü kedimden önemli kişiler var ailem gibi.. neyse size durmumu anlatmıcam vede siz bana ders vermeyi kesin kedimin durumu çok ciddi olsaydı burda olmazdım.halsiz ve az mama yiyor siz şöyle ''ölü gibi yatıyor yemiyor içmiyor'' gibi bişey anladınız sanırım ?daha önce çok kedi baktım ben bu durumlarla karşılaştım hepside zehirlenmeydi.geçti.şimdi yine aman aynısıdırr boşver demiyorum tedbiri elden bırakmamak lazım sonucta.bu arda buraya yazmamın sebebi baska bisey olabilirmi demek amacıyla yada ne yapmalı felan sorular icindi sizin gibi veterine gidin demeyi ben bilirim.siz merak etmeyin kedime çok onem veririm ben ama şimdi demeyin bi veterinere bile goturmuyorsunuz diye elimde olsa hemn şimdi gotururum.