kedim kaşınırken kendini çizmiş

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.020
kızlar merhaba. kedimde bu dönemde çok kıl dökülmesi sorunu var bende bi vitamin hapı aldım günde 1 tane veriyoruz düzenli taramaya devam. koşarken bile tüyleri dökülüyor :KK43: biraz iyi gibi 2 gündür ... kaşınmasında bir artış yok ama demin tararken ağzının kenarını ve kaşının üstü çizik izi olmuş. bu normal mi neden böyle oldu veterinere gitmek mi gerek

Ne yazık ki bu mevsim geçişlerinde tuy dokulmeleri max duzeye geliyor
Nasıl çizikten bahsettiğinizi pek anlayamadım ama buyuk ihtimalle önemsizdir

Ne yazık ki bu mevsim geçişlerinde tuy dokulmeleri max duzeye geliyor
Nasıl çizikten bahsettiğinizi pek anlayamadım ama buyuk ihtimalle önemsizdir

incecik hani elimizi çizdiğinde incecik belli oluyo ya kedi çiziği öyle bi rahat dursa foto çekip koycam ama durmuyo ki haylaz :)

birşey olmaz merak etmeyin:KK68: tüylerinden rahatsızsanız bizim gibi düzenli traş ettirebilirsiniz hem yazın çok rahatlık oluyor onlar içinde çok fazla bunalmıyorlar rahat rahatda koynuna alıp yatıyorsun mis mis :KK73:

birşey olmaz merak etmeyin:KK68: tüylerinden rahatsızsanız bizim gibi düzenli traş ettirebilirsiniz hem yazın çok rahatlık oluyor onlar içinde çok fazla bunalmıyorlar rahat rahatda koynuna alıp yatıyorsun mis mis :KK73:

canım ben onun tüylerini çok seviyorum ya :) traş ettirmeye kıyamıyorum sadece siyah giyemiyoruz pek :)

ay bende kısa tüylü daha çok seviyorum yumuşacık kadife gibi oluyorlar :KK76: bide dediğim gibi yazın çok sıcak oluyor izmir rahat ediyor bizimkiler

evet izmirdeysen daha rahat ederler tabi o sıcak günlerde biz ankarada yaşıyoruz bi iki aya kadar da doğuda bi ile gidicez pek kavurucu sıcak yüzü görmüyo bizimki :)

Bir de furminator'ler var.. Tararken seyreltiyor/azaltıyor tüyleri..

Yaza girerken kürklerini seyreltiyorlar sıcaklarla başedebilmek için evet..
Mevsimsel..Hoppa

X