evin civarına bikaç yere mama kabı ve mamasını, suyunu bırakın, sevdiği oyuncak vs varsa kapının önüne koyun, sürekli kapıyı gözetleyin, başına bişey gelmezse (umarım) en kısa zamanda dönecektir.
Korkup saklanmıştır dışarı çıkmaz hiç sokak görmediyse tavsiyem her araba altına kuytu yerlere bakınHiç dısarıya cıkmadı bilmiyorum döner mi
bizim 5 yıllık kedimiz hiç evden cıkmamıstıHiç dısarıya cıkmadı bilmiyorum döner mi
yaş mama sesine biz de sokkatan bir kere geri getirmiştikGeri döner inşallah hemen...
Kedinizin sesini duyduğunda hemen geleceği bir şey yok mu ?
Mesela bizimki yaş mama paket sesine , streç film sesine ,her neredeyse koşarak gelir hemen . Evin içinde de öyle ev dışına çıktığında da ..
Sevdiği oyuncağın sesi falan yok mu hiç böyle sesle heyecanlanıp size gelebileceği bir şey ?
Kediniz dişi mi erkek mi kısır mı ?
Bizim kedimiz de öyle kaçmıştı bir kere bir kaç gün sonra evin çevresinde bulduk. Umarım bulursunuz bi iki kere daha kaçmıştı ve adi insanların elinde işkence görmüş kuyruğu kesildi kalçası kirilimsiti ve üzerinde sigara yanıkları vardı. Yasadıgı tramva da üstüne sürüne sürüne evimizi bulmuş. Bu olay 2013 yılında olmuştu ama hala sesten korkuyor. Kalabalıktan kaçıyor yavrumuz..1. Kattayız pencerede her zamanki gibi dışarıyı seyrediyordu benim de gözüm ondaydı hiç yapmadığı şey gözümün önünde hava aldırıyordum hep 2 yıldır benimle başıma böyle bir sey gelmedi o da teşebbüs etmezdi. birden atladı tutmaya calıstım yetişemedim aşağı indim baktım kosuyor gözden kayboldu şok oldum. 5 saattir bakmadığım yer kalmadı her yere ilan verdim yok ortada kafayı yiyeceğim.
Kayseride Talas çevresinde kayboldu çok kötüyüm
Bizim kedimiz de öyle kaçmıştı bir kere bir kaç gün sonra evin çevresinde bulduk. Umarım bulursunuz bi iki kere daha kaçmıştı ve adi insanların elinde işkence görmüş kuyruğu kesildi kalçası kirilimsiti ve üzerinde sigara yanıkları vardı. Yasadıgı tramva da üstüne sürüne sürüne evimizi bulmuş. Bu olay 2013 yılında olmuştu ama hala sesten korkuyor. Kalabalıktan kaçıyor yavrumuz..
Iyi insanlar çıkar inşallah karşısına. Isim tasmasi falan var mıydı üzerinde
bizim 5 yıllık kedimiz hiç evden cıkmamıstı
sonra ev değiştirdik
değiştirdiğimiz gunun 2. gunu o karmasada bahceye kactı ve bırdaha goremedık
aradık sorduk ama bulamadık
tam 6 gun sonra yorgun bır sekılde geldı
3 gun uyudu evde
umarım sızınkı de gelir
evın etrafına mamasından ve çiş yaptıgı kumundan koyun
gelmese bizimki gelzmedi ev ve cevre yenıytdı
sizin meraklı kımbılır ıkı senedir orayı nasıl da gözlemlemıstır
basına bırsey gelmez ve bır baskası almaz ise tabi
Kediler çok değişik ama insanın evladı gibi oluyor babam kanser tedavisi gördü. Kedi tüyü yasak dediler ama biz ondan vazgeçemedik. Ne kadar büyük bi acı tahmin edebiliyorum. Ne yiyor korkuyor mu birisi dövdü mu.. bir an önce bulunur inşallah. Facebook 'ta hayvansever sayfalarina da ilan verin. Eşimin arkadaşının köpeği o sayfalar sayesinde bulunmuştu. Merhametli bir insana denk gelir umarım yuvasına kavuşur..Tasması yok benim de korkum güzel bir kedi norvec orman kedisi alırlar. Bilmiyorum inşallah gelir 2 sene baktım. Basına geldiğini bildiği halde niye kaçarlar onu da anlamam yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?