kedim kusuyor :(

yansimasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
494
4
118
Amasya
arkadaşlar dün geceden beri kızım sürekli kusuyor ama genel durumu iyi yani halsiz falan değil çok üzülüyorum ne yapabilirim? veterinere götürmem gerekir mi öğrenciyim ve taşımam zor olduğu için hemen götüremedim o sebeple soruyorum evde benim yapabileceğim bir şey var mı :(

arkadaşlar dün geceden beri kızım sürekli kusuyor ama genel durumu iyi yani halsiz falan değil çok üzülüyorum ne yapabilirim? veterinere götürmem gerekir mi öğrenciyim ve taşımam zor olduğu için hemen götüremedim o sebeple soruyorum evde benim yapabileceğim bir şey var mı :(

sakın korkma normal benim de kedim vardı yılın belli zamanlarında kusuyordu bi de arada hastalanınca. büyük ihtimal tüy cıkartıyordur. kediler kendilerini yalayarak temizlediğinden tüyleri yutarlar ve sonra kusarlar beyaz kusarlar genelde doğanın kanunu böyle bu biraz uzun sürebilir kuzenim veteriner de oradan biliyorum ya da verdiğin mama yı değiştirmelisin ondan da oabilir midesini bozmuş olabilir yani... ama korkulacak bi durum olduğunu sanmıyorum

aşı zamanı geldi aslında onun içinde götüreceğim, ama kusunca çok telaş yaptım tüy kusmuyor hep yediklerini çıkardı :(

aşı zamanı geldi aslında onun içinde götüreceğim, ama kusunca çok telaş yaptım tüy kusmuyor hep yediklerini çıkardı :(

komik olacak ama ben bulantı ilecı vermiştim kediye meptamit diye işe de yaradı yarım ilacı ezdim süt ile karıstırdım küçük kaşık yardımı ile içirdim yarım saat içinde geçmişti bi de benim kedim küçüktü çok halsizdi yerinden kalkmıyor sürekli uyuyordu veterinere de götürme imkanım yoktu o zaman geceydi bu çareyi buldum bende ama işe yaradı yani çok endişeleniyorsan götür veterinere..

dayanamadım götürdüm veterinere, yolda giderken epey yaramazlık yaptı tabi:))
önemli birşeyi yokmuş aşılarını yaptırdık geldik, bir kaç gün takip etcem devam ederse tekrar gitcez , şuanlık durumu iyi. ilginiz için teşekkürler arkadaşlar..

canım bende kedı beslıyorum kusmasının sebebı bence sürekli kendılerını agızlarıyla yalıyorlar hep kıl yutuyor hayvan ve bu agzında dolunca kusuyor normal yanı !!​

yok canım tüy kusmuyordu öyle olsa endişelenmezdim, dünden beri yediklerini çıkardı başka hiç bir şey yediremedim. salam yemişti sanırım o dokundu.

daha öncede salam vermiştim ama bu sefer niye böyle oldu anlamadım.bir daha asla vermem epey korkuttu beni :18:

canım cok geçmiş olsun benımde Chinchilla kedim vardı onnda da böyle bir sıkıntım olmuştu veteriner mamadan kaynaklandığını söylemişti değiştirince düzelmişti..

çok teşekkürler. canım veteriner neden olduğunu söylemedi üstelik iki tane veterinere götürmek zorunda kaldım ilk gittiğim garip bir adamdı kızımı ürküttü baya canını yaktı heralde ki zaptedemeyi başaramadı ne biçim veterinerse :50: bende aşısını falan ona yaptırmadım daha önce götürdüğüm yere götürdüm orada baktılar ateşi falan normal yediği dokunmuş olabilirmiş.

Benim kedim de arada kusardı hiç bir rahatsızlığı olmamasına rağmen açık mama almayı bıraktık bide sürekli kedi çimi veriyoruz artık hiç kusmuyor.

Back
X