ama tüyler için koli bantıyla kolay alınıyor ben onla yastıklardakini alıyorum napiyim:) ama yastıkta yatmasından çok rahatsızan küçük bir parça bant yapıştır banttan çok korkuyorlar yapışıyor diye. bir zaman sonra alışır gelmez , ben laptopta denedim sürekli gelip üstünde uyuyordu tabi uyurkende bilgisayarı çökertcek nerdeyse koli bantını yapıştırdım tüyü yapıştı sinir oldu artık gelmiyor.
Arkadaslar bisey dicem ama kizmayin lutfen, tamam besliyosunuz evde oke ama fazla yakinlastirmayin bari kendinize. cunku bizim bi tanidigin bahcesinde 3-4 tane kedisi vardi oda evine icine sokmuyodu yani dusunun ama kadin oldu ve olum sebebine cigerine kedi kili yapismis dendi. yasliydi tamam ama yinede sizin iyiliginiz icin diyorum. Bize o zaman oyle dediler.
Yani dicem uzak tutun kendinizden. Optum hepinizi
merhaba benim 1 tane erkek kedim var.onu canım gibi seviyorum.çokta uysal bir kedi.fakat bir sıkıntım var.paşa benimle yatıyor.benim hatam ben alıştırdım.fakat uzun zamandır artık eziyete döndü gece hiç uyutmuyor.sürekli tepeme çıkıyor,miyavlıyor hatta uyanayım diye patisini yüzüme vuruyor yine uyanmazsam ısırıyor :) odadan çıkarmayı denedim.ama kapıyı tırmalıyor ve ağlıyor.kıyamıyorum.çokta seviyorum.ona gittim yatak aldım.sırf yatsın diye hatta odama koydum gece geldi ben indirdim yatağına koydum.ama o yine çıktı yanıma.sabaha kadar sürdü bu ben koyuyorum o çıkıyor.ama sonuç yine aynı.tekir kedi tüyleri yoğunlukla siyah ve çok dökülüyor.yatak,yastık batıyor.inanın yıkansa bile çıkmıyor.kızlar paşamı üzmeden yataktan nasıl uzaklaştırabilirim acaba.hatta odamdan..ama kıyamıyorum da üzülmesini de istemiyorum.hatta başka kedi almayı bile düşündüm belki onu severde gece gelmez diye ama bu seferde kıskanır hasta olur diye korktum.kedisi olan yada bilgisi olan bayanlardan cvp bekliyorum.ne yapabilirim acaba..??
kızım benımle yatıyo dıye hayıflanıyordum gece uykumu boluyo emıyo dıye 2 yasında ve donemsel dıyo herkes . siz kedıye nasıl dayanıyorsunuz ya vallahı tebrık edıyorum. hele tuyler Allh korusun mıdenıze gıder akcıgerınıze gıderde hasta olursunuz ne yapın edın ayırın su kedıcıklerı bende cok severım ama bahcede
Arkadaslar bisey dicem ama kizmayin lutfen, tamam besliyosunuz evde oke ama fazla yakinlastirmayin bari kendinize. cunku bizim bi tanidigin bahcesinde 3-4 tane kedisi vardi oda evine icine sokmuyodu yani dusunun ama kadin oldu ve olum sebebine cigerine kedi kili yapismis dendi. yasliydi tamam ama yinede sizin iyiliginiz icin diyorum. Bize o zaman oyle dediler.
Yani dicem uzak tutun kendinizden. Optum hepinizi
Şimdi zararlı tüyler ciğerinize kaçar yanınızda yatırmayın gece sizi tırmalar vs. desek herkes üstümüze çullanır,o yüzden çok iyi birşey yapıyorsunuz aman yanınızdan ayırmayın hatta mümkünse yediğiniz ekmekten bir o ısırsın birde siz.Hayvanlarınızla mutluluklar sizleremerhaba benim 1 tane erkek kedim var.onu canım gibi seviyorum.çokta uysal bir kedi.fakat bir sıkıntım var.paşa benimle yatıyor.benim hatam ben alıştırdım.fakat uzun zamandır artık eziyete döndü gece hiç uyutmuyor.sürekli tepeme çıkıyor,miyavlıyor hatta uyanayım diye patisini yüzüme vuruyor yine uyanmazsam ısırıyor :) odadan çıkarmayı denedim.ama kapıyı tırmalıyor ve ağlıyor.kıyamıyorum.çokta seviyorum.ona gittim yatak aldım.sırf yatsın diye hatta odama koydum gece geldi ben indirdim yatağına koydum.ama o yine çıktı yanıma.sabaha kadar sürdü bu ben koyuyorum o çıkıyor.ama sonuç yine aynı.tekir kedi tüyleri yoğunlukla siyah ve çok dökülüyor.yatak,yastık batıyor.inanın yıkansa bile çıkmıyor.kızlar paşamı üzmeden yataktan nasıl uzaklaştırabilirim acaba.hatta odamdan..ama kıyamıyorum da üzülmesini de istemiyorum.hatta başka kedi almayı bile düşündüm belki onu severde gece gelmez diye ama bu seferde kıskanır hasta olur diye korktum.kedisi olan yada bilgisi olan bayanlardan cvp bekliyorum.ne yapabilirim acaba..??
Şimdi zararlı tüyler ciğerinize kaçar yanınızda yatırmayın gece sizi tırmalar vs. desek herkes üstümüze çullanır,o yüzden çok iyi birşey yapıyorsunuz aman yanınızdan ayırmayın hatta mümkünse yediğiniz ekmekten bir o ısırsın birde siz.Hayvanlarınızla mutluluklar sizlere
Şimdi zararlı tüyler ciğerinize kaçar yanınızda yatırmayın gece sizi tırmalar vs. desek herkes üstümüze çullanır,o yüzden çok iyi birşey yapıyorsunuz aman yanınızdan ayırmayın hatta mümkünse yediğiniz ekmekten bir o ısırsın birde siz.Hayvanlarınızla mutluluklar sizlere
arkadaşlar merhaba
size de sormak istiyorum.
ben kedi almak istiyorum. ilk defa alacağım ama tek aklıma takılan şey tüyler çok problem olur mu?
yani her yerde tüyle karşılaşıyor musunuz? kucağınıza her aldığınızda tüylerini bırakıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?