Kedim tanıdığı kedilere dahi tıslıyor

venuzkadehi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2020
78
31
3
28
Biliyorum bu da dert mi diyeceksiniz. Fakat çok bunaldım. 3 tane kedi var bahçede beslediğim. 2 Tanesi bebekti biberonla besledim, büyüttüm. Evladım gibiler. Anne kedi de emzirdi büyüttü 2 sini sonradan. Şimdi büyüyen dişi kedim yeniden doğum yapan anne kedimle kavga ediyor. Hem yavruları hırpalıyor hem de anne kediye tıslayıp bağırıyor. Fena halde de dayak yiyor böyle yaptıkça anne kediden. Ayıramıyorum, ben de zarar görüyorum çünkü. Şimdilik merdivende duruyor kedim. Anne kedi de bahçede bildiğiniz pusuya yatmış. Giderse yine dövecek, bekliyor. Ama devamlı merdivende tutamam maalesef. Ne yapacağım bilgisi olan var mı acaba ?

Evde iki kedi var ikiside erkek.onlarda bazen sevisiyor bazen dövüşüyor. Mudahale etmiyorum ben.
Ama bu geçici bir şey değil maalesef. Birbirlerinden adeta nefret ediyorlar. Ve kedim anne kediyi görmek istemediğinden dışarıya çıkmayı reddediyor. Hatta ağlayıp tırnaklarını vücuduma takıyor çıkmamak için.

Ee cikarmayin disari. Zaten evde degil mi kediniz? Yok illa kedim ciksin diyorsaniz anne kediyi oradan gonderin. Yok hepsi o bahçenin kedisi ise dogal akisina bırakın olaylari.aralarinda anlasirlar.
Hepsi bahçe kedisi. Kendi hallerine bıraktığımda anne kedi diğerini bahçeye sokmuyor. Nereye gittiğini bulamıyorum kedinin. Aç kalıyor.

Benim de annemin 3 kedisi var birinin doğumuna az kaldi. Hamile kedimiz kendi önce doğurduğu yavrusunu yanında istemiyor. Geldiğinde kavga ediyorlar. Sanırım annelik ile alakalı bir durum bu. Hamile kedimiz bahcedeyken diğer kediyi balkona alıyoruz pek karşılaşmalarına müsade etmiyoruz ama illa ki bir araya gelip dövüşüyorlar 😊

Benim de annemin 3 kedisi var birinin doğumuna az kaldi. Hamile kedimiz kendi önce doğurduğu yavrusunu yanında istemiyor. Geldiğinde kavga ediyorlar. Sanırım annelik ile alakalı bir durum bu. Hamile kedimiz bahcedeyken diğer kediyi balkona alıyoruz pek karşılaşmalarına müsade etmiyoruz ama illa ki bir araya gelip dövüşüyorlar 😊
bunun geçici olduğunu söyleyin bana lütfen :)

Hepsi bahçe kedisi. Kendi hallerine bıraktığımda anne kedi diğerini bahçeye sokmuyor. Nereye gittiğini bulamıyorum kedinin. Aç kalıyor.
sen kenara bi yere de mama su koy açlıktan ölmez merak etme gelir yer, anne kedi içgüdüyle uzak tutmaya çalışıyor işte de bırak onlar kendi anlaşmanın yolunu bulur müdahale etmene gerek yok.bir şekilde anlaşıyolar hepsi en sonunda.ille birbirlerini öldürücek gibi görürsen su at biraz hava 100 derece bişey olmaz

Konumda ne cevap yazdıysam ceza almışım. Kurallara uygun olmayan ne yazmışım acaba biri söyleyebilir mi ? Sistemden üyeliğimi kapatmasını rica ettim.Çok fazla şikayet okumuştum burayla alakalı. Deneyimledim. Hoşça kalın hepiniz.

Back
X