- 6 Mayıs 2020
- 78
- 31
- 3
- 28
- Konu Sahibi venuzkadehi
-
Ama bu geçici bir şey değil maalesef. Birbirlerinden adeta nefret ediyorlar. Ve kedim anne kediyi görmek istemediğinden dışarıya çıkmayı reddediyor. Hatta ağlayıp tırnaklarını vücuduma takıyor çıkmamak için.Evde iki kedi var ikiside erkek.onlarda bazen sevisiyor bazen dövüşüyor. Mudahale etmiyorum ben.
Hepsi bahçe kedisi. Kendi hallerine bıraktığımda anne kedi diğerini bahçeye sokmuyor. Nereye gittiğini bulamıyorum kedinin. Aç kalıyor.Ee cikarmayin disari. Zaten evde degil mi kediniz? Yok illa kedim ciksin diyorsaniz anne kediyi oradan gonderin. Yok hepsi o bahçenin kedisi ise dogal akisina bırakın olaylari.aralarinda anlasirlar.
bunun geçici olduğunu söyleyin bana lütfen :)Benim de annemin 3 kedisi var birinin doğumuna az kaldi. Hamile kedimiz kendi önce doğurduğu yavrusunu yanında istemiyor. Geldiğinde kavga ediyorlar. Sanırım annelik ile alakalı bir durum bu. Hamile kedimiz bahcedeyken diğer kediyi balkona alıyoruz pek karşılaşmalarına müsade etmiyoruz ama illa ki bir araya gelip dövüşüyorlar
sen kenara bi yere de mama su koy açlıktan ölmez merak etme gelir yer, anne kedi içgüdüyle uzak tutmaya çalışıyor işte de bırak onlar kendi anlaşmanın yolunu bulur müdahale etmene gerek yok.bir şekilde anlaşıyolar hepsi en sonunda.ille birbirlerini öldürücek gibi görürsen su at biraz hava 100 derece bişey olmazHepsi bahçe kedisi. Kendi hallerine bıraktığımda anne kedi diğerini bahçeye sokmuyor. Nereye gittiğini bulamıyorum kedinin. Aç kalıyor.
Yavrular bağımsızlığını ilan edene kadar devam eder muhtemelenbunun geçici olduğunu söyleyin bana lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?