- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
hmm bilmiyordum bi arastirim ama gider icer gene olmadik yerden:)Kedi ve kopekler akan suyu sever :)
Su pinarlari var onlar icin onlardan alabilirsin.
hmm olabilir ama kusmasi midesinide bozmus olabilir veya tuyler benmki bi ara gunde bi kac kez kusuyodu deliriyodum artk genelde poset falan yiyince kusuyo sennki yapiyomu ortada poset parcalari hisirtili bisey bulmasin huupletiyo hemenSanirim ayni dertten muzdaribim...
Emin olamadim, gozumle gormedim cunku, ama icinde kedi kumu parcasi oluyor ve bu ara kusmaya basladi.
Tombikler icin surekli su degisiiyor, taze sulari hic eksik olmuyor ama is yapalim dert olsun mantigiyla takiliyorlar biliyorsun.
Biz de klozetin kapagini kapatalim dedik ama unutuyoruz bazen sonuc ayni.
Ya kapiyi kapali tut, ya sirke sur oraya bir yere yaklasmasin diye, cok duydum ama henuz yapmadim.
Bir de benim icin op onu
Benimkide ortada bardak gormesin,sanki kendi suyu ykmuş gbi,agz tadıyla bi su icemem onun yuzunden,bizmkide banyo su gidernden içiyo suyu malesef,bagrıyorum,hayır diyorum ama anlayan kim :)
Benim oğluşumda da var aynı dert :) o gidip saksıların altında biriken suyu içiyor yada ortada bardak sürahi ne bulursa artıkİyi ki banyoya tuvalete girmekten korkuyor bide şeyy benim oğlum kızınca resmen tükürüyor sizin kedilerinizin de böyle tuhaf huyu var mı:44:
Bizim oğlumuzda banyonun kapısını açık unuttuğum bir gün vileda kovasından deterjanlı su içti.Gördüm hemen yoğurt yedirdim.Birşey olmadı ama şimdi daha dikkatliyim.Kapıyı açık bırakmıyorum.Vileda kovasınıda onun ulaşamayacağı yere bırakıyorum.Klozetin kapağınıda asla açık bırakmıyorum.Bir gün de suyu bitmiş baktım mutfaktaki damacanayı yalıyor hergele hemen su kabını doldurdum.Böyle işte :) Evimizin yaramazları onlar,tatlı belaları :)
kediyi nasıl evinize sokuyorsunuz anlamıyorumki ne hijyenik nede sağlıklı
kuzenimde besliyordu mutfak tuvalet tabak çanak dinlemeden her yerde geziyordu heryere yumak yumak kıl döker kakasını çişini yapar hayvan bu anlamazki kakasının üstündende geçer sonra o ayaklarla mutfakta bulaşıkların üstünde dolanır .
ev zaten nekadar temizlense çok pis kokuyordu.
Zavallı hayvanları dört duvara kapatmakta doğru değil bence ev insana ait birşeydir hayvana değil .
Ne insanlar biliyorum hem de meslektaşım - ki öğretmenim- WC'den ellerini yıkamadan çıkan.Belki siz belki ben yada evinize çok sık gelen arkadaşınız...Emin olun bazı insanlar hayvanlardan daha pis.Evime onların girmesindense kedi köpeği tercih ederim.
kediyi nasıl evinize sokuyorsunuz anlamıyorumki ne hijyenik nede sağlıklı
kuzenimde besliyordu mutfak tuvalet tabak çanak dinlemeden her yerde geziyordu heryere yumak yumak kıl döker kakasını çişini yapar hayvan bu anlamazki kakasının üstündende geçer sonra o ayaklarla mutfakta bulaşıkların üstünde dolanır .
ev zaten nekadar temizlense çok pis kokuyordu.
Zavallı hayvanları dört duvara kapatmakta doğru değil bence ev insana ait birşeydir hayvana değil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?