Kedim tuvaletten su iciyor deli olacagım :(((

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Yahu kabindan temiz suyu eksiltmem ama beyfendi totosunu kaldiripda suyuna gitmez nerde bardak surahi daldirir kafayi

biz de klozet katini kullanmiyoruz digeri var alaturka mi ne bilmiyorum iste klozet olmayan

hani su doldurdugumuz tas degilde o sey varya ona haliyle damliyo doluyo falan bi bakiyorum sip sip onu iciyo esssek

hani yasida buyuk hastalanmaya musait zaten ustune titriyorum deli olacagim

bagiriyorum hafifce kafasina vuruyorum kizdigimi anlasin diye ama yok

haliyi tirmalayinca ben kendimi yirtiyorum donup bakmiyo annem bagirinca kaciyo hemen acaba beni kaale mi almiyo?

napicam nasil biraktiririm bu huyunu

o gun onumdeki biseyi yaladi masamdan hopladi kicini sallaya sallaya tuvalete oylede alismis koparicam kafasini az kaldi

Kedi ve kopekler akan suyu sever :)
Su pinarlari var onlar icin onlardan alabilirsin.

Sanirim ayni dertten muzdaribim...
Emin olamadim, gozumle gormedim cunku, ama icinde kedi kumu parcasi oluyor ve bu ara kusmaya basladi.
Tombikler icin surekli su degisiiyor, taze sulari hic eksik olmuyor ama is yapalim dert olsun mantigiyla takiliyorlar biliyorsun.
Biz de klozetin kapagini kapatalim dedik ama unutuyoruz bazen sonuc ayni.
Ya kapiyi kapali tut, ya sirke sur oraya bir yere yaklasmasin diye, cok duydum ama henuz yapmadim.
Bir de benim icin op onu

Benimkide ortada bardak gormesin,sanki kendi suyu ykmuş gbi,agz tadıyla bi su icemem onun yuzunden,bizmkide banyo su gidernden içiyo suyu malesef,bagrıyorum,hayır diyorum ama anlayan kim :)

Benim oğluşumda da var aynı dert :) o gidip saksıların altında biriken suyu içiyor yada ortada bardak sürahi ne bulursa artık İyi ki banyoya tuvalete girmekten korkuyor bide şeyy benim oğlum kızınca resmen tükürüyor sizin kedilerinizin de böyle tuhaf huyu var mı:44:

Kedi ve kopekler akan suyu sever :)
Su pinarlari var onlar icin onlardan alabilirsin.
hmm bilmiyordum bi arastirim ama gider icer gene olmadik yerden:)

hmm olabilir ama kusmasi midesinide bozmus olabilir veya tuyler benmki bi ara gunde bi kac kez kusuyodu deliriyodum artk genelde poset falan yiyince kusuyo sennki yapiyomu ortada poset parcalari hisirtili bisey bulmasin huupletiyo hemen sonrasi kusma falan hmm sirke olabilir denemek gerek

Benimkide ortada bardak gormesin,sanki kendi suyu ykmuş gbi,agz tadıyla bi su icemem onun yuzunden,bizmkide banyo su gidernden içiyo suyu malesef,bagrıyorum,hayır diyorum ama anlayan kim :)

Haha biz astik artik ayni bardaktan iciyoruz sanirim bizi takmiyolar artok ya yuz goz olmusuz:27

Hahaha gozlerim yasardi gulmekten sebek ya
bizimkide biri bagirinca veya onu sevmeyen biri olursa kiyafetlerine cisini yapardi

8 yil once ilk aldigimzda ablam mefret ederdi gordugu yerde itelerdi obur gun tum takimlari kakali cisli
kokularindan da taniyo yanyana baska varsa onunkni blur illa:))

Bizim oğlumuzda banyonun kapısını açık unuttuğum bir gün vileda kovasından deterjanlı su içti.Gördüm hemen yoğurt yedirdim.Birşey olmadı ama şimdi daha dikkatliyim.Kapıyı açık bırakmıyorum.Vileda kovasınıda onun ulaşamayacağı yere bırakıyorum.Klozetin kapağınıda asla açık bırakmıyorum.Bir gün de suyu bitmiş baktım mutfaktaki damacanayı yalıyor hergele hemen su kabını doldurdum.Böyle işte :) Evimizin yaramazları onlar,tatlı belaları :)

Ayy deli yaa Allah korumus melegi kopegin var sanirm :) masallah bende istiyorum ilerde:)

bunu daha önce hiç bir yerde okumadım tamamen mantık kullanarak buldum bu yöntemi,kedilerin girmesini yapmasını istemediğiniz birşey olduğunda...çiçek sulamak için kullanılan fısfıs suluklar varya ,onunla üzerine sıkın oradan yıldırım gibi kaçıyor ve bir daha yaklaşmıyorlar ( kediler sudan nefret eder biliyorsunuz) bir deneyin derim,oradan su içerken gördüğünüzde hemen üzerine fısfıslayın nasıl kaçaçak ve bir daha oraya gitmeyecek inşallah

Hahaha gozlerim yasardi gulmekten sebek ya
bizimkide biri bagirinca veya onu sevmeyen biri olursa kiyafetlerine cisini yapardi

8 yil once ilk aldigimzda ablam mefret ederdi gordugu yerde itelerdi obur gun tum takimlari kakali cisli
kokularindan da taniyo yanyana baska varsa onunkni blur illa:))

benim oğluşum öyle çişini kakasını yapmaz kızdığı zaman tükürür tokat atar geçen gün neye kız anlamadım gelip saçlarımı yoldu:2:
zaten bir babamı bir karşı komşumuzu sevmiyor karşı komşu kapıya gelince kapının arkasına geçiyor iki patisinin üstünde durup kapıyı kapatmaya çalışıyor

Annenin kedisi var adi merve annem sağolsun çok güzel eğitim vardi tualetuni WC yapar anneme seslenir yikattirir domestosla temizlenmeden oradan ayrilmaz yemegini sdc elden yer sen verirsen hic bir şekilde sofraya yaklaşmaz suyunu da faanustan içer içinde balik olduğunda da yukari cikarsa balik tiklatir patisiyle asagi insin DİE çok tatli cokk o bizim biricik mörrrrviiiisssiiimiz:))))hemde konusuyor anne baba kiyma bide gooolll(sosis)dio yaaaaaaa.

benimki de duşla oynar borudaki suyu damlatana kadar hortumunu falan sallar sonra akan suyu içer. kabındakini hiç içmiyor nerdeyse. saksıların dibindekini içme huyu da var. ben vazgeçtim artık ne bulursa içiyor sadece vileda kovasında falan deterjanlı su bırakmıyorum ki zehirlenir falan allah korusun

bizimkini ne zaman banyoda yakalasak su kabını doldurmadığımızı farkediyoduk =))
hoşuna gidiyodur belkim,bence şu su pınarlarından almalısınız,ilgisini dağıtacaktır...

ikinci ve daha ekonomik önerim de tuvaletin kapısını kapatmaya dikkat etmeniz.Kapıyı açacak çeviklikte bi kedi,vardır belki ama ben daha görmedim =P

benim kedim de yeri ne zaman çamaşır suyuyla viledalasam,yerleri yalıyordu.
Cidden yalaya yalaya kurutuyodu!
bende çözüm olarak bi daha yerleri silmemeyi seçtim,kedimden kıymetli değil ya
seviyorum (ve çok özledim) kedişimi...

kediyi nasıl evinize sokuyorsunuz anlamıyorumki ne hijyenik nede sağlıklı
kuzenimde besliyordu mutfak tuvalet tabak çanak dinlemeden her yerde geziyordu heryere yumak yumak kıl döker kakasını çişini yapar hayvan bu anlamazki kakasının üstündende geçer sonra o ayaklarla mutfakta bulaşıkların üstünde dolanır .
ev zaten nekadar temizlense çok pis kokuyordu.
Zavallı hayvanları dört duvara kapatmakta doğru değil bence ev insana ait birşeydir hayvana değil .

Ne insanlar biliyorum hem de meslektaşım - ki öğretmenim- WC'den ellerini yıkamadan çıkan.Belki siz belki ben yada evinize çok sık gelen arkadaşınız...Emin olun bazı insanlar hayvanlardan daha pis.Evime onların girmesindense kedi köpeği tercih ederim.

İyide bu kedilerin pis olduğu gerçeğini değiştirmezki herkesin kişisel tercihidir elbet ama cidden sağlıklı ve hijyenik bulmuyorum .

öyle insanlarlada görüşmemekte fayda var ama bu onlar pis diye eve kedi alma seçeneğini oluşturmaz sanıyorum.

canım ya yanlış biliyorsun,özellikle kediler çok temizler inan bende senın gibi düşünüyordum ayrıca kedilerden de hiç hoşlanmazdım,eve nasıl alırlardı aklım almazdı ama 3 hafta önce bir tandığımız annesini araba ezmış yavrusuda kendini arabanın altına atacakken kurtarmış yavruyu 1 aylıkmış daha biraz bakmış eğitmiş kendininde 4 kedisi olduğu için onu yuvalamak istiyordu bana öylesine reımlerini gösterdi,kızımında son 1 senedir özellikle evcil hayvan iseği tavan yapmıştı,bende (ki kendime çok şaşırdım,asla eve sokmam kapı önümde beslerim diyırdum) çok küçüktü kıyamadım eve soktum,banyoya kedi kumunu koydum kollarından tutup kazıma hareketi yaptırdım bir kaç defa,ve asla başka bir yere yapmıyor tuvaletini ve hemen üzerini kapatıyor o banyoda iken kumu temizlememize izin vermiyor,ve biz yakınlardayken kesinlikle tuvaletini yapmıyor.
Ama mutfak kapım sürekli kapalı patişimiz geldiğinden beri,buna dikkat ediyorum ama temiz bir hayvan yaa,çok seviyorum onu ben bebek gibi kollarımda uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…