Hayır geri vermek istemiyorum2.5 ay normal bir süre anneden ayrılması için. Zaten annesi yeniden çiftleşme isteğindedir şimdi. Yakında itmeye başlar yavrularını.
Geri vermek mi istiyorsunuz? Sebep olarak sadece annesini özlediğini düşünmeniz mi başka sebep mi var sizinle ilgili?
Evet sokakta görürdüm genelde. Özlüyorlar ama anne zamanı geldiğinde uzaklaşıyor yavrudan. Yavru da genelde birkaç gün arıyor annesini, beslenmeye çalışıyor, zorlanıyor tabi. Koruyucusu yok artık. Normal. Siz annenin gideceği zaman almışsınız. Zamanlama normal. Kısa sürede uyumlanır ortama, kişiye zaten. Eminim sorun yoktur.Hayır geri vermek istemiyorum
Ama vicdanen ilk halleri aklıma gelince ve durgun olunca acaba annesinimi özlüyor benmi ayırdım diye üzülüyorum çünkü ufacık
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz içinNe kadar içten ve derin bir sevgiyle yazmışsın.... Öncelikle şunu bil sen kedine asla kötülük etmedin. Tam aksine, ona güvenli ve sıcak bir yuva sundun. Annesi de bunu bilseydi, gönlü çok rahat olurdu eminnnn ol. Kendini suçlaman aslında vicdanının ve sevgi kapasitenin ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor. bazen hayvanlar bize insanların veremediği o saf sevgiyi verir, bizden karşılık beklemeden, olduğu gibi sever. O yüzden bizleri bu kadar etkiliyorlarbende bu şekilde sokaktan kedi aldım ama annesi reddetmişti ve yağmur altında ıslanıyordu kayıtsız kalamayıp direkt eve aldım geldiğinde gözleri bile daha açılmamıştı o günden beridir 7 aydır bizde. O çok mutlu, ben de ona sıcak bir yuva vermenin mutluluğundayım. İnsan psikolojisine gerçekten çok iyi geliyor kediler.
Bu arada kediyi annesinin yanına koysanız bile annesi kabul etmez. Eve alıştırdıktan sonra yavrucağı sokağa bırakmanız ona kötülük olur. Bilginize
Çok mutluEvet sokakta görürdüm genelde. Özlüyorlar ama anne zamanı geldiğinde uzaklaşıyor yavrudan. Yavru da grnrlde birkaç gün arıyor annesini, beslenmeye çalışıyor, zorlanıyor tabi. Koruyucusu yok artık. Normal. Siz annenin gideceği zaman almışsınız. Zamanlama normal. Kısa sürede uyumlanır ortama, kişiye zaten. Eminim sorun yoktur.
Çok tatlısınız güzel kalbinizden öpesim geldiÇok teşekkür ederim güzel yorumunuz içinSokağa atmam 1 kere bile düşünmedim bunu
Ama bu saat olmuş uyumamişim nedeni ise acaba el kadar yavruyu anasındanmi ayırdım diye ağlamam çünkü onu gondermekte istemiyorum
O kadar acı çektim kendime böyle üzülup ağlamadım
Hayvanlar çok çok farklı hiçbir insanda böyle saflık böyle bağlılık,masumiyet,sevgi görmedim
Diyorum ya hayatımda böyle sevildigimi hiç hissetmedim sadece kedim sevdi beni
2 haftadır benimle ama şimdiden düşünüyorum ya ölürse diye
Teşekkür ederimÇok tatlısınız güzel kalbinizden öpesim geldianasından mı ayırdım diye düşünmek yerine ''benimle mutlu güzel bir yuvası oldu'' olarak düşünün. Zaten anne kediler yavruları 2-3 aylık olduğu zaman bırakabiliyorlar. Kedinizi neyle besliyorsunuz? Benim kedim yavruyken aptamil bebek maması almıştık onunla beslemiştik. İstersen tam olarak nasıl yaptığımızı özelden mesaj atabilirim anneme sorduktan sonra. Kemik suyu/tavuk suyu yaptığınızda arta kalıyorsa ona da verin o da faydalı. Ölür diye de düşünmeyin maşallah iştahi yerindeyse sevgisi ilgisi bolsa sorun yok demektiiir. Ama veteriner kontrollerini de ihmal etmeyin tabi biz kedimizi 5 aylık olduğunda kontrole götürmüştük aşı için ama sizin içiniz rahat etsin istiyorsanız daha erken götürebilirsiniz bir hastalığı var mı yok mu diye
Evet gayet iyi şuan kedimHırıltısı var, yeğenim soğuk suya tuttu, sürekli yatıyor demişsiniz diğer konunuzda. Veterinere götürdünüz mü? İyi mi? Bir sorun yoktur inşallah.
Benim tontişim de çok ağladı geldiğin de ama alıştır hayvanlarda bu normal dır2 buçuk aylık yavru kedim var 2 haftadır benimle sahiplendim
İlk geldiginde durgundu uzaktı haliyle daha yeni alismadigi için diye düşündüm
Şimdi beni çok seviyor yemek yaparken bile bacaklarımın arasına girip öyle beni izliyor yalıyor filan
Ama ben ara ara o ilk halleri aklıma geliyor ağlıyorum iki günlük dünyada acaba bilmeden yavruya kötülükmü ettim annesinden ayırdım diye
Dediğim gibi kedim mutlu ve yaramaz
Ama ben kendime bile bu kadar ağlamadım
Ama mesele bı sorumluluk bir can olunca...
İkinci sorumda
Kedim sanırım beni çok seviyor
Gözlerindeki o sevgiyi ilgiyi hissediyorum
Pek sevgi görmedim haliyle ilk sevgisini hissettiğimde hem ürktüm hem tuhaf oldum
Bende onu çok seviyorum
hayvanlar ne tuhaf insanlardan daha insan daha sevgi dolu masum
Sanırım bu hayatta beni ilk kedim gerçekten sevdi ben bunu hissettim
Hanımlar sevilmek çok tuhafmiş gerçekten tüylerim diken diken oldu bir canlının beni bu kadar masum sevmesi etkiledi beni
Belkide bu yüzden bu kadar kedimi düşünüyorum acaba annesini görmeyip üzüluyormu diye ağlıyorum
Şimdi geri göndersem olmaz bana alıştı böylede ben üzülüyorum
Herneyse siz derdimi anladınız işte
Hayır geri vermek istemiyorum
Ama vicdanen ilk halleri aklıma gelince ve durgun olunca acaba annesinimi özlüyor benmi ayırdım diye üzülüyorum çünkü ufacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?