• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedim :((

LastMimzy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
108
6
118
Kızlar 2 yaşında dişi bir kedim var. 1 hafta öncesine kadar her şey normaldi sonra bir anda bana takıntılı hale geldi. Evdeki kimseyle oynamıyor iletişim kurmuyor sürekli benim yanımda olmak istiyor özellikle yatağımda yatmamı istiyor o da gelip kucağımda uyuyor. İlk günlerde değişik gelmişti ama artık sinir bozucu olmaya başladı. Hiçbir şey yapamıyorum ders çalışırken, yemek yerken, tv izlerken sürekli miyavlıyor odama çağırıyor. Peşinden gitmezsem asla pes etmiyor ağlamaya devam ediyor dikkatimi çekmeye çalışıyor, peşinden gittiğimde hemen susuyor koşa koşa odama yatağıma gidip beni bekliyor. Yataktan çıkamaz oldum :( Aranızda kedisi olup da böyle bir şey yaşamış olan var mı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Babaneminde dişi kedisi var ama çok hırçın her fırsatta tırmık atıverıyo, ne şirinmiş sizin kediniz ay çok şeker bence :)

Kızlar 2 yaşında dişi bir kedim var. 1 hafta öncesine kadar her şey normaldi sonra bir anda bana takıntılı hale geldi. Evdeki kimseyle oynamıyor iletişim kurmuyor sürekli benim yanımda olmak istiyor özellikle yatağımda yatmamı istiyor o da gelip kucağımda uyuyor. İlk günlerde değişik gelmişti ama artık sinir bozucu olmaya başladı. Hiçbir şey yapamıyorum ders çalışırken, yemek yerken, tv izlerken sürekli miyavlıyor odama çağırıyor. Peşinden gitmezsem asla pes etmiyor ağlamaya devam ediyor dikkatimi çekmeye çalışıyor, peşinden gittiğimde hemen susuyor koşa koşa odama yatağıma gidip beni bekliyor. Yataktan çıkamaz oldum :( Aranızda kedisi olup da böyle bir şey yaşamış olan var mı ?

Kediniz kisirmi malum mart ayı :)

Kediniz kisirmi malum mart ayı :)

Kısırlaştırmadık hayır. O azgınlık dönemleri farklı oluyor( popo kaldırmalar kıvranmalar vs ) zar zor atlatıyoruz . bu sadece bana karşı olan tutumu :(

Babaneminde dişi kedisi var ama çok hırçın her fırsatta tırmık atıverıyo, ne şirinmiş sizin kediniz ay çok şeker bence :)

İşte bizimki de öyleydi :) sürekli oyun isterdi evin içinde koşturup dururdu bir anda değişti

ben kedi bi kucağıma gelsin, bi yanıma yatsın diye yapmadığım şebeklik kalmıyor. Tercih meselesi işte.. bizim kedi de kardeşime sarmış durumda. o da sıkılıyor sizin gibi, atıcam bunu istemiyorum off bi gitsin diyor. Ama en ufak bişi olsun herkesten önce ağlamaya başlıyor onun için. :9:
sizin kediniz de size sardığına göre en çok siz ilgilendiniz evde ve bu yüzden sizi sahibi yaptı. çünkü kediler tek sahiplidir. Kedileri anlıyorum da, insanları anlamakta zorluk çekiyorum maalesef...

ben kedi bi kucağıma gelsin, bi yanıma yatsın diye yapmadığım şebeklik kalmıyor. Tercih meselesi işte.. bizim kedi de kardeşime sarmış durumda. o da sıkılıyor sizin gibi, atıcam bunu istemiyorum off bi gitsin diyor. Ama en ufak bişi olsun herkesten önce ağlamaya başlıyor onun için. :9:
sizin kediniz de size sardığına göre en çok siz ilgilendiniz evde ve bu yüzden sizi sahibi yaptı. çünkü kediler tek sahiplidir. Kedileri anlıyorum da, insanları anlamakta zorluk çekiyorum maalesef...

Çok seviyorumm kıyamam da ona bir şey olsa o ayrı konu, ben onun oyun arkadaşıydım benimle oynardı hep saklambaç falan, annemle uyurdu görev dağılımı yapmıştı anlayacağınız :) Bu davranışları çok bunaltıyor inanın, 5dk başka odada oturamıyorum afedersiniz lavaboya gitsem kapıyı açıp kucağıma oturuyor, duşa girsem içeride bekliyor. Bağ kurmak güzel bir şey evet ama bu kadarı aşırı geldi bana açıkçası :(

biz yatakta üç kişi yatıyoruz,eşim ben kedicciğimiz :1:
wc de kucağıma oturur,kitap okurken kucağıma yatar,tv izlerken,PC başında vs vs.....
her anımız beraber..
size annelik görevini bahşetmiş ufaklık,sonsuz güven duyuyor.Bu çok güzel ve özel bir durum bence.
yanınıza geldiğinde kovmayın uzaklaştırmayın,siz kalkıp gidin ve bunu bıkmadan yapın,bir süre sonra gelmemesi gerektiğini öğrenecektir.
her gün en az 1 saatinizi ona ayırın onun dışında da kendi kendi oynaması için tehlikeli olmayan oyuncaklar verebilir biraz olsun kendinizden uzaklaştırabilirsiniz.
size ve kediciğinize uzun ve sağlıklı ömürler dilerim.:nazar:

biz yatakta üç kişi yatıyoruz,eşim ben kedicciğimiz :1:
wc de kucağıma oturur,kitap okurken kucağıma yatar,tv izlerken,PC başında vs vs.....
her anımız beraber..
size annelik görevini bahşetmiş ufaklık,sonsuz güven duyuyor.Bu çok güzel ve özel bir durum bence.
yanınıza geldiğinde kovmayın uzaklaştırmayın,siz kalkıp gidin ve bunu bıkmadan yapın,bir süre sonra gelmemesi gerektiğini öğrenecektir.
her gün en az 1 saatinizi ona ayırın onun dışında da kendi kendi oynaması için tehlikeli olmayan oyuncaklar verebilir biraz olsun kendinizden uzaklaştırabilirsiniz.
size ve kediciğinize uzun ve sağlıklı ömürler dilerim.:nazar:

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim :) Öyle ağlar gibi çağırırken yanına gitmemek imkansız..umarım öğrenir zamanla dediğiniz gibi

Çok seviyorumm kıyamam da ona bir şey olsa o ayrı konu, ben onun oyun arkadaşıydım benimle oynardı hep saklambaç falan, annemle uyurdu görev dağılımı yapmıştı anlayacağınız :) Bu davranışları çok bunaltıyor inanın, 5dk başka odada oturamıyorum afedersiniz lavaboya gitsem kapıyı açıp kucağıma oturuyor, duşa girsem içeride bekliyor. Bağ kurmak güzel bir şey evet ama bu kadarı aşırı geldi bana açıkçası :(

kardeşim banyoya girse, illa bende girecem diye bağırıyor kapıdan... :1: anladığım kadarıyla aynı şeyleri yaşıyorsunuz.
bazen oraya buraya bırakmayı düşünüyor. sonra vazgeçiyor. kızıyo bağırıyo arada (tabi lafla sadece) yine de yemeğini suyunu düşünmeden edemiyor. Alışverişe gitsek yok maması bitmiş, yok kumu bitmiş herkesten çok düşünüyor. yapacak bişi yok artık size mutluluklar yeni bebeğinizle beraber :9:

Yerim...
Kediler zaman zaman ilgi isteme dozunu abartiyor, yapilmasi gereken o donemler biraz daha ilgi gostermek, zamanla o bireyselligine donecektir...
O kadar sahipleniyorlar ki, sizi birinden kiskanmis olabilir, siz farketmesiniz de ilginiz azalmis olabilir vs., belli ki bir sey onu huzursuz etmis ya da birlikte takilma fikri hosuna gitmis :9:
Fakat sunu unutmayin bir sey isterken yapmak istemiyorsaniz sonra da yapmayin o miyavlar ve istedigi olursa zamanla onun isteklerini elde etme yontemiyle bas edemez duruma gelirsiniz, durmadan miyavlar...
Basta 5 kere, siz yaparsiniz, bir dahakine siz bu sefer yapmayacagim dersiniz 10 kere miyavlar gene dayanamaz yaparsiniz, bir dahakine 14 kere miyavlar gene yaparsiniz uzaarr gider... Ya basta yapin ya da hic yapmayin, miyavlayarak bir sey kazanmasin...
Seri olarak miyavliyorsa hafif yuksek bir ses tonu ile sus diyin ve her miyavladiginda istedigini yapmadan onu susturun, zamanla elde edemeyecegini gorup birakir...
Benim de buyuk kedim bu ara sacmaladi, yogun bir donemdeyim, gunlerdir evde soylenip duruyor, bugun koridorda yanindan gecerken bile bagirdi, bende bir yarim saat attim her seyi kenara mincirdim, sevdim, konustum, oynadim, sesi cikmiyor esegin :9:

Kısırlaştırmadık hayır. O azgınlık dönemleri farklı oluyor( popo kaldırmalar kıvranmalar vs ) zar zor atlatıyoruz . bu sadece bana karşı olan tutumu :(

Ya yazık cok zor onlar için kısırlaştırmak yada ciftlestirmek lazim :(
Annemgilin kedi her ay oluyodu kisirlastirdilar...
:(

Artık tatlılığı kalmadı malesef bu davranışlarının :( :(

Babannenizin kedisi diil konu sahibinin kedisine dedim bende uyyyy devamli mırıl mırıl eder ooo.
Bizimde vardi Kedimiz eşimin üstünde uyurdu,kuyruğu olsun degucekti ona :)
Annemgilin kediside babamla yatiyo :)

Bizim kedimiz surekli benim pesimde nereye gitsem oraya geliyor lavaboya girsem kapilari tirmliyor Ama geceleri eskmle aramizdq yatiyor :)

Su anda bi kedim yok da kucuk ogluma hareketleri cok benziyormus o da beni hic birakmiyor:))saka bi yana ciftlesme mevsiminden olmasin

canım benim de 2 kedim var ve biri aynen anlattığın gibi ama ben de katlanıyorum daha doğrusu katlanmak yanlış bir kelime oldu, buna tepki göstermemeye çalışıyorum diyelim çünkü benden başka kimseleri yok... snirlendiğinzamanlarda aklına bunu getirmeye çalış. miyavlayınca gitme, nerede oturuyorsaan oraya çağır onu isimnini söyleyerek ve gelince de ödül maması ver. kucağına otur biraz sık yani gitmek istesin kucağından :) bi dha uzun süre gelmiyo ya da çağırmıyo, ben sınav dönemlerimde öyleyapardım :) pis pis bakardı yüzüme eşek :)

Bence kisirlastirmalisiniz:)onun iyiligi icin bu.benimki bir sey anlatmak istediginde dediklerinizi yapiyor sadece

Dişi ya da erkek farketmıyor kedi evde bir kişiye kokusunun sinmesini istiyor ve kendi çapında ona bağlanıyor hatta cınselliğini bile sadece o kısının esyalarıyıla yasıyor.Benim kedim erkek.Önüne babamın,annemin,abimin,benim kazagımı koyun gider benim kazagımı ısırıp bacaklarınnın arasına alıyor pipiciğini sokup cıkartıyor.Bu sizin konunuza alıstıgını gosterır.

Back
X