- 28 Mart 2014
- 108
- 6
- 118
Yerim...
Kediler zaman zaman ilgi isteme dozunu abartiyor, yapilmasi gereken o donemler biraz daha ilgi gostermek, zamanla o bireyselligine donecektir...
O kadar sahipleniyorlar ki, sizi birinden kiskanmis olabilir, siz farketmesiniz de ilginiz azalmis olabilir vs., belli ki bir sey onu huzursuz etmis ya da birlikte takilma fikri hosuna gitmis
Fakat sunu unutmayin bir sey isterken yapmak istemiyorsaniz sonra da yapmayin o miyavlar ve istedigi olursa zamanla onun isteklerini elde etme yontemiyle bas edemez duruma gelirsiniz, durmadan miyavlar...
Basta 5 kere, siz yaparsiniz, bir dahakine siz bu sefer yapmayacagim dersiniz 10 kere miyavlar gene dayanamaz yaparsiniz, bir dahakine 14 kere miyavlar gene yaparsiniz uzaarr gider... Ya basta yapin ya da hic yapmayin, miyavlayarak bir sey kazanmasin...
Seri olarak miyavliyorsa hafif yuksek bir ses tonu ile sus diyin ve her miyavladiginda istedigini yapmadan onu susturun, zamanla elde edemeyecegini gorup birakir...
Benim de buyuk kedim bu ara sacmaladi, yogun bir donemdeyim, gunlerdir evde soylenip duruyor, bugun koridorda yanindan gecerken bile bagirdi, bende bir yarim saat attim her seyi kenara mincirdim, sevdim, konustum, oynadim, sesi cikmiyor esegin
Ben sanırım hatayı hep gitmekte yapıyorum ama öyle miyavlıyor ki cadı kıyamıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi