Kedim...

valla benim kedim yok ama komşunun kedisi bizim kapıya gelmesin diye tokyo diye bi kedi kovucu kullanıyorum işe yaradı

kediye hiç bi zararı yok, sadece kokusunu sevmiyorlar dene bence, bi de "benim belalı kedim" diye bi şov var onun bütün bölümlerini izle derim

Koku orda kaldigi surece cis yapmaya devam edecek iyice temizleyi sevmedigi bir koku surun koltuga, benimki kolonya kokusundan nefret eder mesela, parfum ya da kolonya deneyebilirsiniz.

Nerden bulabilirim tokyo yu ve nasil bir sey

Nerden bulabilirim tokyo yu ve nasil bir sey

canım ben hepsiburdadan aldım 15 lira bişey, kedi gelip bizim ayakkabılarla oynuyordu, alt basamağa sıkıyorum merivenlerin artık gelmiyo, sadece koku, kediler narenciye kokusunu sevmez limon portakal falan öyle bi koku sprey şeklinde, merdiven silen kadın sildikçe yeniliyorum

Ust komsunun kedisi ayakkabilarimiza ciş yapmisti.

Tesekkur ederim canim deneyecegim

canım saçmalamayın bence. kedi senin kedin evde bakıyosun nefret ettiği bir şeyi bütün gün koklaması psikolojisini bozar hayvanın. ilk önce sağlık sorununu düşünmelisin böyle bir durumda. kaç yaşında, dişi mi erkek mi, kısırlaştırıldı mı, çişini yaparken miyavlıyor mu yada sık sık kumuna gidip eşeliyor ama tuvaletini yapmadan çıkıyor mu, kumu hep temizleniyor mu, yakın zamanda kumu değiştirdin mi yada kum kabını ve ya kum kabının yerini değiştirdin mi gibi soruların cevabını bir düşün. sağlık sorunu yoksa psikolojisini bozan bir şey vardır. onu araman lazım. bir şeyler anlatmak istiyo sana ama anlamıyosun sadece işemesin istiyosun onunla ilgilenmiyosun şu an

Ayni sorunu biz de yasiyoruz. Sinirlendigi zaman yada misafir oldugunda ilgi cekmek icin gelip gozumun icine baka baka isiyor. Yuksek sesle hayir diye bagirip poposuna hafifce vuruyorum yanlis oldugunu anlasin diye ama nafile. Hanimefendinin keyfi ne isterse onu yapiyor.

öğrenilmiş bir davranış tepkisini gösterme biçimi olduğu için yeni koltukta alsanız yapmaya devam edicektir diye düşünüyorum. benim fikrim eve misafir geldiğinde onu ödüllendirin seveceği şeyler yapın. pratik yapmak için arkadaşlarınızı çağırıp deneyebilirsiniz. misafir ona yaş mama getirsin mesela yada oltalı oyuncakla oynasın misafirle. kediler alanları olan hayvanlardır. onun dünyasında ev onundur, siz sadece onun yaşamanızdan rahatsız olmadığı ayaklı mamamatik, oyuncak ve sevicisiniz. o yüzden eve rahatsız olduğu tanımadığı insanlar geldiğinde burası benim demek için çişini yapıyor, kokusunu bırakıyor.

Cok haklisiniz. Ama hanimefendimiz biraz simarik ne yapsak nafile. Tesekkur ederim desteginiz icin.

öyle düşünmemeniz lazım. benim de 3 kedim var. hayvanlarda küçük dokunuşlar etkili geri dönüşler yapıyor. gelen insanlardan rahatsız olmamasını, gelenlerle iyi şeyleri bağdaştırırsanız kafasında bu huyunu yavaş yavaş yok edebilirsiniz diye düşünüyorum. onu çok rahatsız etmeden onun alanına izin vererek güzel şeylerle denemeye başlayın bence. temizlik konusunda da hayvanların kokularını yok eden ürünler var. migroslarda da satılıyor. onlardan alıp koltuklarınızı silerseniz sizde kokudan rahatsız olmazsınız. arap sabunuve sirke karışımı da kullanılabilir ama arap sabununu koltuktan arıtmak zor olacaktır. kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…